Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-FI

Borderlands 2 1080p
    herşey MAX
    PhysX MAX
    FXAA ON
    16X AF

GIGABYTE GTX 460 715 MHz Default clock min 40 ort 50 max 60 FPS (vsync) diye gidiyor, PhysX efektleri ise yine muhteşem ve hiç kasmıyor. Oyunda kullanılan fiizk hakkında bilgi http://www.geforce.com/whats-new/articles/borderlands-2-physx/
    tweakguide bu oyun içni tweak hazılıyormuş... geforce.com a bakarak olun

SSler:
     Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]

psysx medium da fps nasıl acaba
    sabit 60 fps derdindeyim biraz
    35 lere düşmüş fps
    sürekli dalgalanıyorsa akıcı olmaz oynanış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 20 Eylül 2012; 19:09:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Oyun kısayoluna çift tıklayıp play dedikten 2-3 sn sonra borderlands.exe kendiliğinden kapanıyor. Bunu görev yöneticisinden takip ediyorum. Yani oyun hiç başlamıyor. Sorunun nedenini ve çözüm yolunu bilen birisi var mı acaba?

Aynı hatayı alıyorum. Yardım ederseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 20 Eylül 2012; 19:53:20 >
  • Bu oyunu coop oynamak tek kelime ile pahabiçilemez. Zaten ilk oyunuda coop bitirmiştik. Ve oyundaki physx etkisi inanılmaz. gtx560 fazlasıyla yeterli. Nvidia king.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Belgelerim-mygames-borderlands 2-willowgame-config-willowengine yi not defteriyle aç

düzen-bul gir şunu arat "DynamicShadows=True"

True yerine False yaz kaydet bu dinamik shadowu kapatıyor.

Tüm gölgeleri kapatmak içinde yine willowengineden düzel-bul yapıp "Shadows=True" diye aratıp tüm True leri False yap sanırım kapatır.

Denedim hepsini olmadı shadow namına ne varsa kapattım hepsi false hepsi 0 yine olmadı.

Oyun çok güzel bu arada öğlen 12den beri oynuyorum kesintisiz, coop henüz deneyemedim malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billdoorstam35 -- 20 Eylül 2012; 20:21:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Oyun kısayoluna çift tıklayıp play dedikten 2-3 sn sonra borderlands.exe kendiliğinden kapanıyor. Bunu görev yöneticisinden takip ediyorum. Yani oyun hiç başlamıyor. Sorunun nedenini ve çözüm yolunu bilen birisi var mı acaba?

Evet beyler sorun kürekten kaynaklıymış. Aynı hatayı alanlar pm atsın yardımcı olurum.
  • Arkadaşlar online oynamak isteyenler co-op vs eklesin. Steam ID : MeaCulpa_27
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar online oynamak isteyenler co-op vs eklesin. Steam ID : MeaCulpa_27

Kabul ettim

.Yalnız açılmasına yaklaşık 4 saat var diyor gece 2yi bulacak herhalde
  • arkadaşlar lwl 17 yim find radio die bi görev var nasıl geçicem bilmiyorum haritada bir şey cıkmıyor. yardımcı olabilir msinz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Borderlands 2 1080p
    herşey MAX
    PhysX MAX
    FXAA ON
    16X AF

GIGABYTE GTX 460 715 MHz Default clock min 40 ort 50 max 60 FPS (vsync) diye gidiyor, PhysX efektleri ise yine muhteşem ve hiç kasmıyor. Oyunda kullanılan fiizk hakkında bilgi http://www.geforce.com/whats-new/articles/borderlands-2-physx/
    tweakguide bu oyun içni tweak hazılıyormuş... geforce.com a bakarak olun

SSler:

psysx medium da fps nasıl acaba
    sabit 60 fps derdindeyim biraz
    35 lere düşmüş fps
    sürekli dalgalanıyorsa akıcı olmaz oynanış

o sadece bir yere yükskten bakınca oluyor artı kart OC suz oynamıştım oyunu, sol alt köşesed 715 stock hızı. 870 e kadar çıkarıyorum min 40 fps olurdu muhtemeln o yerde.

• 1 saat içerisinde erişime açılacak diyor
  • açıldı server

edit : beyler yok mu oynayan @krolav ekleyin oynayalım 11 lvlim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 21 Eylül 2012; 2:04:35 >
  • 5dk önce açıldı.Girmek üzereyim
  • İşe gitmeden önce 15DK oyunu deniyebildim. Kesinlikle müzikleri olsun atmosferi olsun çok iyi olmuş. Optimizasyon yönünden de hiçbir sıkıntısı bulunmuyor, bütün grafik ayarları en üst seviyesinde olmasına rahmen çok nadir olarak 120Fps'in altına düşüyorum. Pazar günü izinliyim, doyasına oynıcam inşallah
  • arkadaşlar lwl 17 yim find radio die bi görev var nasıl geçicem bilmiyorum haritada bir şey cıkmıyor. yardımcı olabilir msinz?
  • arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. görevde find radio yazıyo ama haritada bir hedef göstermiyor. nerden bulacam bu radyoyu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rampy -- 21 Eylül 2012; 10:23:17 >
  • şöyle bişey buldum
    http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=42274417&postcount=481
    renk paletine de etkisi var gibi
    o hoşuma gitmedi
  • quote:

quote:

quote:

Evet beyler sorun kürekten kaynaklıymış. Aynı hatayı alanlar pm atsın yardımcı olurum.

Forumdan kaynaklanan bi sorun var sanırım hocam sana pm atamıyorum .
    Sen bana ulaşabiliyorsan kürek konusunda yardım bekliyorum

• arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. görevde find radio yazıyo ama haritada bir hedef göstermiyor. nerden bulacam bu radyoyu?
  • İlk oyunu ve bu oyunu hiç oynamadım. Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Hazir oyun elimde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 22 Eylül 2012; 6:48:50 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.