Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oyunu sıkılıp bırakmıştım ama bunda oyuna girdiğimde kapatmaya kıyamıyorum çok iyi olmuş.
  • Golden key ilerde oyundaki yarışmalar ile de kazanılacakmış galiba tam bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda kaç arena olduğunu bilen var mı?

Şimdilik iki tane buldum, umarım daha fazla vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borderlands 2 Official Brady Guide Satın Alın

steamdan satısa cıkmıs, adamlar neyi satacaklarını şaşırdı.
  • Ya bu silahları seçerken neye dikkat ediyorsunuz hocam çok kafam karıştı hepsini tek tek denemek zaman kaybı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voltelos

Ya bu silahları seçerken neye dikkat ediyorsunuz hocam çok kafam karıştı hepsini tek tek denemek zaman kaybı oluyor

silahı yerden almadan da özelliklerini karşılaştırabilirsiniz.Yerde baktığınız zaman özellikleri yanında yeşil veya kırmızı oklar bulunur o oklar elinizdekiyle yerdekini karşılaştırır.Ya da her zaman geçerli olmasa da silahın fiyatı yüksekse daha iyidir denebilir.Bir de nadirlik sıralaması var tabi mümkünse sağdan sola turuncu >mor>mavi>yeşill>beyaz şeklinde tercih edin.

Bir de oyunda binlerce silah olduğu için hiçbir silahı çok nadir olmadıkça inventorynizde taşımayın boşuna yer kaplar.
  • parayı moxxinin mekanda bitiriyoruz
    gördüğümüz tüm silahları alıp satıyoruz
    parayı da kumara yatırıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsTmS

Favori silahım,

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]

Maşallah, hile mi kullandınız? LVL 50 ve kullanılmamış bir sürü skill point.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Oyun çok güzel GOTY olma adayı
    Buda gördüğüm en güzel reklamlardan ;

+1

Oyunda gerçekten çok fazla silah var ama keşke bu silahları alabilme şansımızda olsaydı. En azından istediğimiz silahları alırdık. Çok silahım var ama Shotgun yok hiç. Bulamıyorum aynı zamanda. Bu biraz can sıkıcı.
  • takas edebilirsin multiplayer oyunlarda
  •  Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]

Oyun harika olmuş denemek için korsan indirmiştim şimdi orjinal almazsam olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 23 Eylül 2012; 22:36:59 >
  • Gunzerker seçtim baya da bir ilerledim bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama karakterler arasında ki en sade en güçsüz karakteri mi seçtim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

takas edebilirsin multiplayer oyunlarda

Multiplayer'a başlamadım henğz. Singleplayer'da vakit geçiriyorum bolca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Gunzerker seçtim baya da bir ilerledim bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama karakterler arasında ki en sade en güçsüz karakteri mi seçtim acaba

3 kişi girdiğimiz arenadan diğer ikisinin hayatını defalarca kurtarmama rağmen tek başıma çıktım, diğerleri assassin ve commando ile oynuyordu.
    "F" tuşuna basıp Yaradana sığınıp ortalığı dağıtmak paha biçilmez.

Diğer karakterleri bilmiyorum ama Gunzerker kesinlikle güçsüz değil.
  • quote:

Gunzerker seçtim baya da bir ilerledim bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama karakterler arasında ki en sade en güçsüz karakteri mi seçtim acaba

bende aynı şekilde salvadorla basladım, sonra zero seçtim birde, abartısız salvador muhteşem sakın değiştirme; o muhabbetleri ve özellikle o savaş sırasında şarkı söylemesi insanı kendinden alıyor

ayrıca güçsüz değil F ye basınca sende biliyorsun çift el silahın yanı sıra muhtesem bir healt regen de geliyor. 5 kişiye dal o şekilde . zero ya bakalım sadece invisi oluyor %600 melee damage vuruyorda bunu badass lere yapamıyorsun, o kadar yaklaşıp melee vurunca adam tek atıyor invisiden cıkınca

commander ile siren oynamadım bilemiyorum, yanlız salvador oyundaki en karizma karakter bence

• quote:

quote:

bende aynı şekilde salvadorla basladım, sonra zero seçtim birde, abartısız salvador muhteşem sakın değiştirme; o muhabbetleri ve özellikle o savaş sırasında şarkı söylemesi insanı kendinden alıyor

ayrıca güçsüz değil F ye basınca sende biliyorsun çift el silahın yanı sıra muhtesem bir healt regen de geliyor. 5 kişiye dal o şekilde . zero ya bakalım sadece invisi oluyor %600 melee damage vuruyorda bunu badass lere yapamıyorsun, o kadar yaklaşıp melee vurunca adam tek atıyor invisiden cıkınca

commander ile siren oynamadım bilemiyorum, yanlız salvador oyundaki en karizma karakter bence

Commander'im.Çok fazla ilerlememe rağmen gayet güçlü bir karakter.Turret özelliği baya iyi.Turret hem baya iyi vuruyor.Hemde dikkatler onun üzerine çekiliyor.Zorda kalındığında da tam bir kurtarıcı oluyor.Yeteneklerinide genellikle turret özelliği olanlara veriyorum.Accuracy'side çok iyi oldu turretimin.Uzaktaki adamıda sağlam bir şekilde vuruyor.Keskin nişancı gibi.

• İlk oyunu Berserker ile bitirmiştim. Diğer karakterlere bakmadım bile... Şimdi de Zero ile başladık bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

3 kişi girdiğimiz arenadan diğer ikisinin hayatını defalarca kurtarmama rağmen tek başıma çıktım, diğerleri assassin ve commando ile oynuyordu.

quote:

Sağ olun yorumlar için oyun boyunca aklıma takılıp duruyordu diğerler karakterleri mi alsam diye.Bir de internetden izlediğim videolar da diğer karakterler sanki daha iyi özelliklere sahip gibi duruyordu demek ki onların oynaşın dan kaynaklanıyor.

• kimse 1.0.1 patch'i yuklememis sanirim daha.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

Sağ olun yorumlar için oyun boyunca aklıma takılıp duruyordu diğerler karakterleri mi alsam diye.Bir de internetden izlediğim videolar da diğer karakterler sanki daha iyi özelliklere sahip gibi duruyordu demek ki onların oynaşın dan kaynaklanıyor.

2K yorumunu ilk gördüğümde aha dedim benim problemi anlatmış tamda, sağolsun diğer arkadaşlarda iyi fikir verdiler bana. Suçu kendimde aramaya başladım, sanırım silahlarım itemlerim falan güçsüz, farm yapmadan alıp başımı gidemedim. Mutlaka bi yerlerde takıldım (rolandı kurtarırken mesela), farm yaptım biraz daha sonra geri döndüm görevi yapmak için (asitli silah çıktı farm yaparken gun loaderlara karşı çok etkili oldu). Bundan sonra ara görevleri yapmadan ilerlemem (ilerleyemiyorum zaten)

Edit: Level 19um, farming spot tavsiyesi alınır xp için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billdoorstam35 -- 24 Eylül 2012; 16:53:22 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.