Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unlocked versiyon indirdim ama ingilizce paketi bulamadim bulabilen var mi dogru duzgun bir linkle saolun..:)
  • Eski side questleri yapamıyormuyuz adamın tekiyle bi görev yaptım ama co op zevk vermedi tekrar dönebilme şansım varmı o queste ?
  • Yav benim de şu Goliathlar aşırı komiğime gidiyor.Rage moduna geçince birkere havadaki buzzera vurduğuna bile şahit oldumUzaktan hepsinin kafalarını uçurup birbirlerini parçalayışlarını izlemek çok komik oluyor.

EDIT:@deoden, oyun 1.0.1 ile çıkmadı mı zatenSteamın hemen indirdiğini hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyBlitz -- 24 Eylül 2012; 23:06:57 >
  • ilaçlı oyunu hamachiden deneyen oldumu aranızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCyBeR_TR

quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Merhaba, bu steam versiyonlarından alacam ama aşağıdaki paketin ne ekstrası var... Kuzenle ortak alacaz ona göre alalım...

quote:

orderlands 2 için ön sipariş verin
    Visit the Borderlands 2 game page for details
    $59.99 USD

Borderlands 2 Four-Pack için ön sipariş verin
    Includes four copies of Borderlands 2 - Send the extra copies to your friends!
    $179.99 USD

59.99 lukta 1 adet oyun alıyorsun

179.99 luk alıncada 4 tane oyun almış oluyorsun

ama para vermek istemiyorsan ben bir konu açtım borderlands 2 hamachi ile oynamak mümkün

http://forum.donanimhaber.com/m_66005045/tm.htm

paket olmuş konu

• beyler yok mu aksamları online oynayan. ekleyin lütfen oynarız daha iyi lootlar için. 16-18 lvl arasıyım.

krolav
  • Akşamları oynuyorum ben,eklemeye çalıştım ama steam de sanırım sorun var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenJohhan -- 25 Eylül 2012; 0:47:11 >
  • Iki gundur deli gibi oynuyorum. Ilk oyunu iki kere bitirmistim ama bu oyunu eminim her karakter ile birer kez bitiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbowr6

ilaçlı oyunu hamachiden deneyen oldumu aranızda

evt biz oynuyoruz.
  • Oyuna korsan olarak başlamıştım 15 lvla geldim sonunda orj alma fırsatım oldu
    Çok zevkli oyun başından kalkamıyorsun bir oturuşta 80 dakika oynamışım host neti gitmese daha devam ederdim :)

İsteyen ekleyebilir steam id : archangel1905
  • karakterimin her ölümünde paramın %7 si kadar kaybediyorum bu durum benim seçtiğim karakterde mi var yoksa oyunun yapısı mı öyle
    birde çöplerden kasalardan çıkan paraların değeri 2.4.6 dolar gibi paralarla karşılaşıyorum bu paraların yüksek değerde çıkması için item veya bir nesne varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenwings -- 25 Eylül 2012; 22:40:46 >
  • ttnet 120/10 taksit yapıyor oyuna..oğlum çok istiyor..online için orij.alacağız galiba...

• Friendship Gulag ta warden i nasıl yeniyorsunuz? Durmadan robotlar geliyor, hele Badass ler!
  • merhaba ben de oyuna yenı basladım salvador la oynuyorum. level 3 oldum ama skill sayfasında yetenek veremıyorum level atlayınca ne kazanmıs oluyoruz kı stat skill de dagıtamıyormusuz. bir de silahlarda kombine yapma gıbı seyler varmı gelen silahı mı kullanıyoruz dırek
  • 5. seviyeden itibaren açılır yetenek ağaçları. Silah kombinesi derken ne demek istediğini pek anlamadım, 2 adet silah seçeneğin var istediğin zaman değiştirerek kullanabilirsin. Toplamda 87 trilyon silah çeşidi varmış oyunda.
    Salvador'un özelliği olan berserki kullanınca 2 silahı birden çeker, aynı zamanda mermi de kazanır azar azar.
  • silah kombinesi dedigim silahları bırlestırıp yenı sılahlar olusturma tarzı. 87 trilyon silah cesidi ayrı ayrı yaratıklardan dusen gorevlerden alınan veya shopta satılan sılahlar mı. bir de o silah cesıdı sanırım farklı ozellık olarak o kadar yuksektır sonucta sılah turu bellıdır. handgun shotgun machine gun vb gibi sadece onun ozellıklerı farklı halıdır heralde. Son olarak oyunu pc de oynuyorum ama xbox kolunu baglayarak oynuyorum. sizce boyle mı daha rahat yoksa mause klavyeyle mı oynaması daha rahat

• Klavye ve fare bana daha rahat geliyor açıkçası FPS oynamaya onlarla başladığım için çoğunlukla.

silahları birleştiremiyorsun veya üzerine özellike ekleme yok. silahlar hem özellik olarak hem de kullanılış olarak farklı. Farklı silah firmaları var, hepsinin tarzı değişik oluyor. Mesela bir shotgun hiç dağıtmazken mermileri, öteki düz sıra haline atıyor, bir tanesi 3 saçma atarken diğeri 12 tane atıyor gibi. Handgunların bazıları aynı anda 2-3 mermi sıkabiliyor, tetiğe bastığın gibi şarjörü boşaltan SMGler var.
    Kullandığımız kalkanlar ve elbombaları da değişiklik gösteriyor.
    Ana yeteneğe özellik ekleyebiliyorduk ilk oyunda elemental hasar şeklinde bu sefer nasıldır bilemiyorum.

Edit: Veya üstteki mesajdaki tarzda rahatsız edici silahlar var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Eylül 2012; 14:07:33 >
  • Friendship Gulag ta w4rd3n i nasıl yeniyorsunuz? Durmadan robotlar geliyor, hele Badass ler!
  • Güncelleme yaptıktan sonra bütün param gitti
    Bir de saturn çok fena
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.