Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brokenwings

tunglleden oynamak isteyen gelsin
    nick:brokenwings1983

Tunngle'da hangi odadasın birader ? Tunngle'da bir tane oda filan açalım mı ? Tunngle üzerinden sıfırdan oynamak isteyen olursa takılabilirim ya da 21 lvl commando karakterim var.Sizin karakterin seviyesine yakınsa bu karakterle devam edebilirim :)
  • Çok güldüm buna ya
    Claptrap forever

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Çok güldüm buna ya
    Claptrap forever

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]

Bende yandaki görevleri okurken ne oluyor oyun falan mı takıldı demiştim,baktım teneke utu dalga geçiyor bizimle

• Oyunun Xbox versiyonu var bende ve oynuyorum. Co-op için tekrar para verip PC versiyonunu almak zor geldi . Bende indiriverdim. Tunggle üzerinden oynanabiliyorsa oynarım. Oyunu bitirdim Maya ile. Üstüne True Vault Hunter (Playthrough 2) zorluk seviyesinde de bitirdim. xBox'ta oynarken Terramorphous'u zorda olsa 2 kişi öldürdük. Oyun hakkında geniş bilgim var ve oynamak isteyen olursa Tunggle'den eklesin. Yalnız çoluk çocukla oynamam bilmiş olun. Yaşlar 22+ olursa saatlerce oynarız. Mikrofon şart .

Şu an PC'de Maya ile bitirdim oyunu. İsteyen olursa baştan başlarız.
  • Roland ı kurtaracağım ama, şu teneke kutularla(özellikle badasslerle) baş edebilecek corrosive silahları nerden bulacağız? lvl 15 im
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Roland ı kurtaracağım ama, şu teneke kutularla(özellikle badasslerle) baş edebilecek corrosive silahları nerden bulacağız? lvl 15 im

Zamanlar bulursun. Silah satılan yeri kurcala sürekli. Hatta oyuna girip çık baktıktan sonra. Her seferinde değişir listedekiler. Loaderler için kritik vurduktan sonra corrosive fazla şart olmuyor. Her iki koluna ve koptuktan sonrada gözüne sniper ile ateş edersen çabucak halledersin işini.

İllede corrosive lazım diyorsan Hyperion shotgunlar mükemmel derecede iyiler. Sniper için en iyi tercih Malivan olacaktır. Ben oyun boyunca en iyi revolver veya pistol ile oynadım. Özellikle Jakobs olanlar çok iyi. SMG için yine Malivan veya Hyperion ideal seçim olur. Roket için Bandit ve assault rifle içinde Dahl en iyi seçim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Roland ı kurtaracağım ama, şu teneke kutularla(özellikle badasslerle) baş edebilecek corrosive silahları nerden bulacağız? lvl 15 im

Corrosive etkiye sahip silah bulamazsan ''Explosive'' özelliğe sahip ''Torque'' marka tüfekler veya pompalı tüfekler işe yarıyor.Birde el bombası modifikasyon cihazları var.Bir el bombası atıyorsun 10 tane doğuruyor :D onlarda çok etkili.Eğer tunngle'dan oynuyorsan beraber oynayabiliriz.
  • teşekkürler cevaplarınıza; single takılıyorum
  • lagdan oynanmıyor, 1-2 saattir.
  • patch ile daha iyi oynanır diye düşünmüştüm yanılmısım
  • Resmen oyun bitmesin diye oynamamaya çalışıyorum ya. Maya çok keyifli karakter olmuş, ilk oyundaki lilith gibi bir siren o da. Yalnız farkettiğim en büyük eksiklik SMG'nin fazla bulunmaması. Özellikle SMG kullanımı daha üst olan Maya gibi bir karakter SMG'siz olmuyor. Sniper bir yere kadar yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Resmen oyun bitmesin diye oynamamaya çalışıyorum ya. Maya çok keyifli karakter olmuş, ilk oyundaki lilith gibi bir siren o da. Yalnız farkettiğim en büyük eksiklik SMG'nin fazla bulunmaması. Özellikle SMG kullanımı daha üst olan Maya gibi bir karakter SMG'siz olmuyor. Sniper bir yere kadar yahu

moxxi ye sürekli 100 lük bahşiş at
    bi süre sonra çok güzel bi smg veriyor
    her level de yeniliyorum smg mi moxxi den
    eskisini satıyorum
    cat class modum var mor
    %75 smg damage

bu arada goliathları rage moda sokup level atlatmayı unutmayın
    bırakın kessin etraftakileri
    god-liath olana kadar bekleyin
    güzel itemlar düşürüyor her seferinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Haien

eskisini satıyorum
    cat class modum var mor
    %75 smg damage

vaay, süper haber oldu bu. O zaman Moxxi'yi besleyeyim ben 100'lüklerle Teşekkürler.

• quote:

quote:

Resmen oyun bitmesin diye oynamamaya çalışıyorum ya. Maya çok keyifli karakter olmuş, ilk oyundaki lilith gibi bir siren o da. Yalnız farkettiğim en büyük eksiklik SMG'nin fazla bulunmaması. Özellikle SMG kullanımı daha üst olan Maya gibi bir karakter SMG'siz olmuyor. Sniper bir yere kadar yahu

eskisini satıyorum
    cat class modum var mor
    %75 smg damage

Moxxi ablanın bu güzelliğini bilmiyordum Teşekkürler.Benim de bildiğim ''Sanctuary'' şehrinde bir zirzop var konuştuğumuz zaman davamıza destek amaçlı silah,kalkan vb. aletlerden veriyor.Yalnız sürekli mekan değiştiriyor,geçen gün meydanda rastladım daha sonra Dr.Zed'in mekanında rastladım

Diğer ipucunu kullanırken dikkat edin ! ''Tiny Tina''nın verdiği bir görev de 5-6 tane goliath birden geliyor :D sakın kafalarına nişan almayın sakın

• quote:

quote:

eskisini satıyorum
    cat class modum var mor
    %75 smg damage

Ben moxxi ye 10 bin verdim tek seferde bir b.ok vermedi bana hemde 1000er 1000er verdim.Tam olarak nasıl oluyor bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

quote:

eskisini satıyorum
    cat class modum var mor
    %75 smg damage

Ben moxxi ye 10 bin verdim tek seferde bir b.ok vermedi bana hemde 1000er 1000er verdim.Tam olarak nasıl oluyor bu?

Az evvel bende denedim ilk başta 100'lük olarak 10.000 $ bastım. Moxxi'nin boşboğazlığını dinledim :D daha sonra 13.000 $ verdim 1000'lik olarak, bu sefer ''Maliwan'' marka ''corrosive'' özelliğe sahip bir SMG verdi ama ben pek beğenmedim silahı 23.000 $ etmez verdiği silah

• Highlands outwash da Constructorlere karşı ne önerirsiniz; ilk kargo teleferiğiyle karşıya geçtiğimiz kapıda kaldım lvl 19 Gunzerker
  • Şu sıralar soluksuz oynadığım tek oyun gerçekten çok iyi olmuş
    Bir tanede video yaptım spoiler içerir ;

• Aldigim gunden beridir oynadigim tek oyun. Oyle bitmesin diye gunde 3 saat ve her yan gorevi tek tek yaparak oynuyorum. Karakter olarak Commando'yu sectim sonraki Sirenolacak. Bu arada smg nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Aldigim gunden beridir oynadigim tek oyun. Oyle bitmesin diye gunde 3 saat ve her yan gorevi tek tek yaparak oynuyorum. Karakter olarak Commando'yu sectim sonraki Sirenolacak. Bu arada smg nedir?

submachine gun açılımı bir çeşit silah türü
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.