Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakalım indirmeye başladım beğenirsem orjinal alacağım.

(ilk oyunu çok az kişi oynayıp beğenmişti onlardan biri de bendim bunu da muhtemelen beğeneceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Friendship Gulag ta w4rd3n i nasıl yeniyorsunuz? Durmadan robotlar geliyor, hele Badass ler!

Sağlam hasar veren bir roketatar ve shotgun bul.Roketatarla kalkanı indirdikten sonra shotgun ile saldırmaya başla.Commander'san rahat alırsın.Hp'in azaldığı an at turreti.Öldüğünde o illa birisini öldürüp seni geri döndürüyor.

21 levele gelmiş bulunmaktayım.Yan görevleri bitirmeden ana göreve başlamıyorum.Tadını çıkarta çıkarta oynuyorum.Gezmedik yer,almadığım silah kalmadı.Commanderla oynaması güzelde biraz kolay oluyor oyun.Turret'i çok iyi yapmışlar.Şimdide roket atıyor.Beraber bombardımana tutuyoruz düşmanları.Hiçbir boss dövüşünde zorlanmadım.Yetenek ağacınında da commander özelliğine veriyorum hep.Çift turret yapınca değmeyin keyfime.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

quote:

Friendship Gulag ta w4rd3n i nasıl yeniyorsunuz? Durmadan robotlar geliyor, hele Badass ler!

Sağlam hasar veren bir roketatar ve shotgun bul.Roketatarla kalkanı indirdikten sonra shotgun ile saldırmaya başla.Commander'san rahat alırsın.Hp'in azaldığı an at turreti.Öldüğünde o illa birisini öldürüp seni geri döndürüyor.

21 levele gelmiş bulunmaktayım.Yan görevleri bitirmeden ana göreve başlamıyorum.Tadını çıkarta çıkarta oynuyorum.Gezmedik yer,almadığım silah kalmadı.Commanderla oynaması güzelde biraz kolay oluyor oyun.Turret'i çok iyi yapmışlar.Şimdide roket atıyor.Beraber bombardımana tutuyoruz düşmanları.Hiçbir boss dövüşünde zorlanmadım.Yetenek ağacınında da commander özelliğine veriyorum hep.Çift turret yapınca değmeyin keyfime.

Eyvallah saolasın; Salvador(Gunzerker) u seçtim

• Oyunun normal modu ilk oyuna oranla daha kolay olmuş sanki ama True Vault Hunter modu çok zor olmuş, 41 level, 13.000 Shield ve 20.000 Hp var ama 2 vuruşta shield gidiyor 3 vuruşta HP bitiyor, daha arena ya ulaşamadım, bu mod da arena da neler olacak merak ediyorum doğrusu.

Bu arada turuncu item bulan oldu mu? Daha bir tane bile turuncu item görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

quote:

yan görevleri yapınca da levelin ana görev için çok yüksek kalıyor
    çok kolay geçiyorsun
    ana görevin leveline göre yan görev yapıyoruz biz
    karakterin leveline göre görevler de level atlasaymış iyi olurmuş

• oyunda garip bi kasmamı var yoksa bendemi
  • Bende de o garip kasma olayı var. Yüzümü duvara dönsemde fps düşüşü devam ediyor. (tüm oyundaki fps ayalarını denedim.)

Bu arada ilk zero ile başladım. Ama lvl 19 civarı bıraktım. Invis olayını deli dana gibi kaçmak için kullandığımı farkettim. Commando ile oynuyorum iki gündür. Görevleri yeniden yapmak zorunda kalsamda gram sıkılmadım. Hatta zevk alarak yaptım. Lvl 21 oldum. Turrent olayı çok güzel. Yoğun çatışmalarda müthiş yardımı dokunuyor. Turrent`in, Sentry, Laser Sight ve Scorched Earth (roket atıyor.) skillerini tamamladım. Sağlam dağıtıyor ortalığı.
  • Full ozellıkte açtım takılma yok ama Fps düşüşü var gibi biraz özelliklerini kıstım ama değişen bişey olmadı. Patchle mi düzelir artık bilmiyorum. Bir de sol köşede çıkan PSYX > GPU simgesi nasıl gidiyor. oyun boyunca orda kalıyor da .
  • Oyun şu anda çok kolay gidiyor.20 level assasin im.İlk önce siren açtım skilleri hep phasewalking üzerine olduğundan vazgeçtim,zaten sirenle bile sniper rifle ağırlıklı kullandığımdan zero ya geçtim rahat ettim :D Kafadan crit hit ile tek atıyorum herkese.Badassler için invis e girip öyle tek atıyorum.

Sadece bir kere öldüm şu ana kadar oda yan görevde bi tane yaratığı mutasyona uğratıp öldürmek gerekiyordu.Ben gaza gelip 4 ünü birden mutasyona uğratıp uzaktak kaçar sniper ile indiririm diyordum,4 ü birden ağır silahlarla bombardımana tuttular resmen uzaktan.Orda öldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

ttnet 120/10 taksit yapıyor oyuna..oğlum çok istiyor..online için orij.alacağız galiba...

Oyunun keyi 35TL, gittigidiyordan bulabilirsiniz. TTnet'e sakın 120TL vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

Oyunun normal modu ilk oyuna oranla daha kolay olmuş sanki ama True Vault Hunter modu çok zor olmuş, 41 level, 13.000 Shield ve 20.000 Hp var ama 2 vuruşta shield gidiyor 3 vuruşta HP bitiyor, daha arena ya ulaşamadım, bu mod da arena da neler olacak merak ediyorum doğrusu.

Bu arada turuncu item bulan oldu mu? Daha bir tane bile turuncu item görmedim.

Bana 8 lvl da bir el bombası düşmüştü. turuncu. patlayınca etrafa 10 tane daha bomba atıyordu. efsanaydi. Bi tane atıyorsun sonra heryer panayır alanı
  • büyük bosslar için true vault hunter modu şart
  • Oyunu yükleyip mavi ekran hatası alan var mı ?

Muhtemelen harddisk diye düşünüyorum ama bir ihtimal ekran kartından olabilir sorun (ati 6850 -driver srounu olma ihtimalini de düşünüyorum )

Sorunu hallettim AMD FX ve AMD ekran kartı olanlara özgü birşey değilmiş ancak en sorun çıkan bu ikiliye sahip olanla gözüküyor.

Mavi ekran hatası alan kardaşlar sırasıyla şu yollları takip etsinler

+Oyunu Yüklediğiniz dizine gidin ..../Borderlands2/binaries/redist/ bu kalasör altında bulunan bütün dosyaları teker teker yükleyin.
    +Ekran kartınızın driverını güncelleyin
    +Anakartınızın biosunu güncelleyin

Bunları yaptıktan sonra oyuna sorunsuz giriyor ve mavi ekran hatası almıyorsunuz artık
    .

Oyuna gelirsek ilk oyunun üstüne yüzlerce yenişey katmış en önemlisi silah çeşitliliği grafikler çok çok iyi.Hikayesi anlatımı zaten mükemmeledi daha da iyi olmuş.4 karakter seçimi ve bu karakterleri kişiselleştirme oldukça iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 29 Eylül 2012; 9:06:40 >

• co-op a girebiliyormuyuz biz bunda ilk oyundaki gibi "o şekilde " ?
  • Oyun mükemmel olmuş diyebilirim. Pek oynama fırsatım olmadı ama oynayabildiğim kadarıyla cidden güzel bir oyun olmuş. Hatta 2012'nin en iyisi olabilir. Diablo III'le kapışır.
  • arkadaşlar tavsiyenizi istiyorum yeni başladım oyuna ve maya ile oynuyorum skilleri hangi katagoriye vereyim ?
  • Zero ile oynuyorum oynamasına da özel yeteneğimi kullanmayı beceremedim bir türlü. F tuşu ile kullanılmıyor muydu ? Level 8'e geldim, özel yetenek simgesi de çıktı ancak hâla kullanamıyorum.
  • Oyunun ilk ciddi hatasıyla karşılaştım.

Bunk3r diye uçan bir robot boss gemi var. Bununla savaşıyoruz. Başta herşey normal. Sağa sola uçuyor falan. Toplarını vuruyoruz vs. Neyse. Sonra havada bir noktada takılıp kalıyor. Ben de turrent kuruyorum hızlı bir şekilde yenmek için. Bunk3r`ın canı bitince ölmüyor. Hala öyle takıldığı yerde kalıyor. Mermi falan da işlemiyor. Çıkıp yeniden save noktasından başladım. Tabi full can olarak yeniden geliyor bunk3r. Gene aynı hata oldu. Ölmüyor. Şimdi oyunu yeniden başlatıp deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 30 Eylül 2012; 0:53:42 >
  • tunglleden oynamak isteyen gelsin
    nick:brokenwings1983
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Zero ile oynuyorum oynamasına da özel yeteneğimi kullanmayı beceremedim bir türlü. F tuşu ile kullanılmıyor muydu ? Level 8'e geldim, özel yetenek simgesi de çıktı ancak hâla kullanamıyorum.

yetenek ağacında üstteki yeteğini aktif ettiniz mi ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.