Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigen

Highlands outwash da Constructorlere karşı ne önerirsiniz; ilk kargo teleferiğiyle karşıya geçtiğimiz kapıda kaldım lvl 19 Gunzerker

Bazuka ya da yüksek vuruş gücü olan bir pompalı tüfek işini görür ancak ''Explosive'' özellikte olmasına dikkat et ! olmadı el bombası fırlat

@TrMhMt
    Aynen bende bitmesin diye ağır ağır oynuyorum
    SMG = Hafif Makineli Silah

• Anladim arkadaslar. Haklisiniz oyunda smg'ler cok etkisiz. 7. bolumu gectim ama hala etkili bir sgm bulamadim. Umarim sizin verdiginiz yontemle guzel birtane bulurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 3 Ekim 2012; 16:14:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Çok güldüm buna ya
    Claptrap forever

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]

Son görevde merdivenleri görünce Nooooooooo stairs! diye çığlık attığında baya gülmüştüm bende.

• Lvl 33, yan görevleri yapa yapa ana görevi bitirdim. Tabi hala yan görevler var. Hedef lvl 50 normal olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGokche

quote:

Highlands outwash da Constructorlere karşı ne önerirsiniz; ilk kargo teleferiğiyle karşıya geçtiğimiz kapıda kaldım lvl 19 Gunzerker

Bazuka ya da yüksek vuruş gücü olan bir pompalı tüfek işini görür ancak ''Explosive'' özellikte olmasına dikkat et ! olmadı el bombası fırlat

@TrMhMt
    Aynen bende bitmesin diye ağır ağır oynuyorum
    SMG = Hafif Makineli Silah

Saol, yanlış mı gördüm bilmiyorum ama; bir kere patlattım, ikincisi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Resmen oyun bitmesin diye oynamamaya çalışıyorum ya. Maya çok keyifli karakter olmuş, ilk oyundaki lilith gibi bir siren o da. Yalnız farkettiğim en büyük eksiklik SMG'nin fazla bulunmaması. Özellikle SMG kullanımı daha üst olan Maya gibi bir karakter SMG'siz olmuyor. Sniper bir yere kadar yahu

Bende 4. defa Maya ile oyunu bitirdim ve NG+ oynuyorum şu anda. Xbox'ta 4'lü partiyle oynarken takımın en önemli karakteri oluyorsunuz. Heal ve Phaselock olayları yüzünden vazgeçilmez derecede iyi Maya.

SMG oyunda nedense bana en kolay bulunan silah gibi geldi. Onlarca SMG mevcut bende. Purple ve Legendary olanlarından bahsediyorum tabiiki. Moxxi'nin SMG'si açık ara oyunun en iyi SMG'si. Hem fire hemde explosive damage veriyor. Moxxi'den alınan her silah harika aslında. Rubi var bir tane pistol. Denk getirebilirseniz Jakobs markasını getirin. Çatır çatır ateş ediyor . Birde shotgun var, Heart Breaker. Hyperion olduğu için bir shotgun ile neredeyse sniper gibi atış yapabilme imkanınız oluyor. Malivan ve Hyperion marka SMG'ler çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Lvl 33, yan görevleri yapa yapa ana görevi bitirdim. Tabi hala yan görevler var. Hedef lvl 50 normal olarak

İmkansız. Böyle yaparak en fazla 34 zorlasan 36 olarak bitirirsin. Ha manyak derecede farm yaparsan ki farm ile level almak çok zor, belki 50'yi görürsün. 40'tan sonra normal zorlukta olan moblardan 1xp alacağını hesaplarsak 6-7 ay gibi bir sürede yapmış olursun .
  • quote:

Çok basit onlar. Ben hiçbir Constructor'da zorlandığımı hatırlamam. Corrosive bir sniper veya roket ile hemen patlayıveriyorlar. Asıl zor olan TVHM modunda Rabid Stalker'ler. Ölmüyor şerefsizler .

Ha birde Ultimate Badass Pyro Tresher olayı var. Ölüm fermanı .

Unutmadan, sağlam silah veya ekipman istiyorsanız Fink's Slaughterhouse'de 4. rounda geldiğinizde Goliath'ları kafadan vurun. Bir iki tanesi God-liath olana kadar koruyun onları. Sonra öldürürsünüz. Harika silahlar çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 4 Ekim 2012; 13:24:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

Resmen oyun bitmesin diye oynamamaya çalışıyorum ya. Maya çok keyifli karakter olmuş, ilk oyundaki lilith gibi bir siren o da. Yalnız farkettiğim en büyük eksiklik SMG'nin fazla bulunmaması. Özellikle SMG kullanımı daha üst olan Maya gibi bir karakter SMG'siz olmuyor. Sniper bir yere kadar yahu

Bende 4. defa Maya ile oyunu bitirdim ve NG+ oynuyorum şu anda. Xbox'ta 4'lü partiyle oynarken takımın en önemli karakteri oluyorsunuz. Heal ve Phaselock olayları yüzünden vazgeçilmez derecede iyi Maya.

SMG oyunda nedense bana en kolay bulunan silah gibi geldi. Onlarca SMG mevcut bende. Purple ve Legendary olanlarından bahsediyorum tabiiki. Moxxi'nin SMG'si açık ara oyunun en iyi SMG'si. Hem fire hemde explosive damage veriyor. Moxxi'den alınan her silah harika aslında. Rubi var bir tane pistol. Denk getirebilirseniz Jakobs markasını getirin. Çatır çatır ateş ediyor . Birde shotgun var, Heart Breaker. Hyperion olduğu için bir shotgun ile neredeyse sniper gibi atış yapabilme imkanınız oluyor. Malivan ve Hyperion marka SMG'ler çok iyi.

Maya gerçekten çoklu oyunda oldukça önemli bir karakter. zaten bunu görüyorduk oyun videosunda da. Phaselock olayı çoklu oyunda dediğiğn gibi çok işe yarıyor.

Bakalım, Moxxi'ye veriyorum paraları, işimizi görür artık o da

• quote:

quote:

Çok basit onlar. Ben hiçbir Constructor'da zorlandığımı hatırlamam. Corrosive bir sniper veya roket ile hemen patlayıveriyorlar. Asıl zor olan TVHM modunda Rabid Stalker'ler. Ölmüyor şerefsizler .

Unutmadan, sağlam silah veya ekipman istiyorsanız Fink's Slaughterhouse'de 4. rounda geldiğinizde Goliath'ları kafadan vurun. Bir iki tanesi God-liath olana kadar koruyun onları. Sonra öldürürsünüz. Harika silahlar çıkıyor.

Şimdi highlands e geldim; beacon ı savunmaya çalışıyorum ama; deli gibi geliyor şerefsizler lvl 19

• quote:

Şimdi highlands e geldim; beacon ı savunmaya çalışıyorum ama; deli gibi geliyor şerefsizler lvl 19

Ben arkdaşla birlikte baya zorlanmıştık. hatta arkdasım görevin sonuna doğru öldü ben tamamladım. Baya zor. 4-5 wave geliyor galiba tam hatırlamıyorum.

Bu moxxi slut ına parayı bayıldım. Sonra favori silahım vsvsvs... bişey dedi tam hatırlamıyorum. tip atamıyorum. silahta vermedi. çok fena uyuz oldum. tipimi beğenmedimi noldu anlamadım. komandoyuz karizmada yerinde

Bu arada Torgue Explosiveness skini çok çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 4 Ekim 2012; 14:58:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Lvl 33, yan görevleri yapa yapa ana görevi bitirdim. Tabi hala yan görevler var. Hedef lvl 50 normal olarak

İmkansız. Böyle yaparak en fazla 34 zorlasan 36 olarak bitirirsin. Ha manyak derecede farm yaparsan ki farm ile level almak çok zor, belki 50'yi görürsün. 40'tan sonra normal zorlukta olan moblardan 1xp alacağını hesaplarsak 6-7 ay gibi bir sürede yapmış olursun .

İmkansız olacağını sanmam. True vault hunter moduna geçiş yaparsam oyun daha zorlu ve exp da artıyor. Öyle deneyeceğim bakalım.

• quote:

quote:

quote:

Maya gerçekten çoklu oyunda oldukça önemli bir karakter. zaten bunu görüyorduk oyun videosunda da. Phaselock olayı çoklu oyunda dediğiğn gibi çok işe yarıyor.

Bakalım, Moxxi'ye veriyorum paraları, işimizi görür artık o da

İlk defa bahşiş atacaksan iki tane SMG veriyor aklında olsun. İlki "Bad Touch" olan. Bunu aldıktan sonra devam edersen bu sefer "Good Touch" olanını veriyor.

Wildlife Exploitation Preserve haritasında bulunan Natural Selection Annex Arena bitiminde gelen roket ise çok fena. Miss Moxxi's Creamer .

@bigen

Birşey olmaz. Sorun etmeden geçersin orayı. Sadece uzakta tut robotları. Orada Ammo Dump vendor var. Al roketi geç yanına. Bittikçe doldur oradan . Aslında oynanış her karakterde değişiyor. Yalnız takılıyorsanız tavsiyem Maya veya Axton seçin. Diğer ikisi daha çok takım üzerine kurulu. Zero kalabalıklarda pek iş yapamıyor. Salvador'un Gunzerk'i ise kalabalık olunca bir işe yarıyor.

@KovenanT

Sen normal modda 50 lvl olmayı söylemişsin. Ben ona imkansız dedim. TVHM'de zaten Lynchwood'a gelmeden 50 olursun.

• Açık ara oynadığım en iyi FPS - RPG tarzı oyun.Grafiklere söz söyleyen arkadaşların oynamasına gerek yok.

Silah çeşitliliği mükemmel.

Senaryo hoşuma gitti.

level 19 Assasian la devam ediyoruz.Oyunu sniper kullanmadan bitiren yoktur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Açık ara oynadığım en iyi FPS - RPG tarzı oyun.Grafiklere söz söyleyen arkadaşların oynamasına gerek yok.

Senaryo hoşuma gitti.

level 19 Assasian la devam ediyoruz.Oyunu sniper kullanmadan bitiren yoktur herhalde.

Her nekadar commando olup close combat da shotgun partisi vermeyi çok sevsemde sniper rifle ilede arada oynuyorum.
    lvl 23 üm. İyide bir sniper rifle ım var. +180% critical veriyor ve bonus elemental effects. Uzaktan crit atmak pahabiçilemez

• quote:

quote:

quote:

Commando ile oynuyorsan otomatik top'u az geldikleri tarafa kur. Sende yogun olarak geldikleri kapi tarafini tut kolay gecersin. Eger level sorunu yasarsan slaughter house gorevini yap bir iki level atla oye dene.

• Hafta içleri işten dolayı en fazla 15-20 dakika oynuyorum oyunu akşamları ama bugün nihayet cuma. Darkstrom@ bilgilerin ve yardımların için sağol, süpersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

quote:

quote:

quote:

Commando ile oynuyorsan otomatik top'u az geldikleri tarafa kur. Sende yogun olarak geldikleri kapi tarafini tut kolay gecersin. Eger level sorunu yasarsan slaughter house gorevini yap bir iki level atla oye dene.

Teşekkürler, Gunzerker Salvador ile oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Açık ara oynadığım en iyi FPS - RPG tarzı oyun.Grafiklere söz söyleyen arkadaşların oynamasına gerek yok.

Senaryo hoşuma gitti.

Her nekadar commando olup close combat da shotgun partisi vermeyi çok sevsemde sniper rifle ilede arada oynuyorum.
    lvl 23 üm. İyide bir sniper rifle ım var. +180% critical veriyor ve bonus elemental effects. Uzaktan crit atmak pahabiçilemez

Elimde 3 tane sniper var.Biri zırhlılar için,diğeri canlı yaratıklar için,bir diğer shield'a sahip olanların shield'ını kolayca düşürebilmek için.

Nereden bulduğumu hatırlamıyorum ama bir relic bulmuşum %5 rare loot increase bonusu veriyor.Şimdiye kadar levelimden çok çok daha iyi silahlar çıktı level 16 da 2300 küsür dmg veren bir RPG buldum mesela bir de 630 shield bar veren bir shield çıktı.Mavi itemler bolca çıkıyor 3 tane turuncu item çıktı 1 si RPG hala onu kullanıyorum diğer iki turuncuyu yanlışlıkla uzun süre e ye basarak farklı silah değiştirdim turucun silahlar kaplamlar içinde kayboldu ne yazık ki

Diğer karakterler anladığım kadrıyla özellik olarak oldukça farklılar assasianla bitirince onlarla da başlarım sanırım.

• BNK-3R farmlamak gibisi yok. Ama bir türlü Costume Unlock düşmedi gitti. Hele bir tane bile Legendary düşmezmi ya .
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.