Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MGokche

[Vay vay vay ! Fevkaledenin fevkinde ekipmanlar.Bende 2 tane turuncu silah buldum ancak biri 8 lvl smg diğeri 9 lvl tüfekti(Mini roket atıyor,roket patlayınca el bombası çıkıyor içinden dehşet bi silahtı) 20. seviyeye kadar bu silahlarla devam ettim.Baktım işe yaramamaya başladılar.Mecburen emekliye ayırdım.Diğer oyunlara saklıyorum
    Oyun içi ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz acaba ? ben denedim hep siyah çıkıyor.

Bu Legendary itemler her levelde düşer. Yani aynı itemin yüksek levelli versiyonları mevcut. Çoğu legendary item yani turuncular özel bosslardan düşer. Spoiler olacak ama istersen bakabilirsin.

Assault Rifles
    Madhouse - Mad Dog, Lynchwood
    Veruc - Mobley, The Dust
    Hammer Buster - McNally
    KerBlaster - Midge-mong, Southern Shelf
    Shredifier - Bonehead 2.0, Arid Nexus

Pistols
    Gub - Laney, The Fridge
    Hornet - Knuckledragger, Southern Shelf
    Maggie - Mick Zafod, The Dust (Side with Hodunks)
    Thunderball Fists - Captain Flynt, Southern Shelf
    Gunerang - Rakk Man, The Fridge
    Unkempt Harold - Savage Lee?
    Infinity - Doc Mercy
    Logan's Gun - Wilhelm

Rocket Launcher
    Badaboom - King Mong, Eridian Blight
    Pyrophobia - Incinerator Clayton
    Bunny - Chubby enemies
    Nukem - Black Queen, The Dust
    Mongol - Dukino's Mom, Lynchwood
    Norfleet - Vermivouris the Invincible

Shotguns
    Conferance Call - The Warrior
    Striker - Old Slappy
    Deliverance - Tumba, Wildlife Preserve
    Flakker - The Warrior
    Sledge's Shotgun - Smash Head, The Fridge

Sniper
    Pitchfork - Terramorphous
    Invader - Saturn
    Skullmasher - Son of Mothrakk, Wildlife Preserve
    Volcanoe - The Warrior
    Longbow - Badass Creeper, Caustic Cavern
    White Death - Gettle, The Dust

SMG
    Slagga - Hodunk, The Dust
    Emperor - The Assassins, Southpaw Steam & Power
    Bitch - BNK3R
    Hellfire - Scorch, Fropstburn Canyon / The Warrior
    Baby Maker - Madame Von Bartlesby / Mad Dog, Lynchwood

Shields
    The Transformer - Pimon, Wildlife Preserve
    Whiskey Tango Foxtrot - Chubby Enemies
    The Sham - BNk3R
    The Bee - Hunter Hellquist, Arid Nexus Badlands
    Fabled Tortoise - Blue, Caustic Caverns
    Black Hole - Foreman, Opportunity
    Impaler - The Warrior
    Neogenator - Spycho, Frostburn Canyon
    Hide of Terramorphous - Terramorphous
    The Cradle - Henry

Grenades
    Bonus Package - Boom Bewm, Southern Shelf
    Bouncing Bonnie - Loot Midgets
    Fastball - Boll, Three Horns
    Fire Bee - Unknown
    Leech - The Warrior
    Quasar - Ultimate Badass Varkid
    Rolling Thunder - Wilhelm
    Storm Front - Rat Brothers, Bloodshot Stronghold
    Pandemic - Badass Constructor

Class Mods:
    Slayer of Terramorphous - Terramorphous
    Legendary Siren - Vermivorous the Invincible
    Legendary Commando - Vermivorous the Invincible
    Legendary Gunzerker - Vermivorous the Invincible
    Legendary Assassin - Vermivorous the Invincible

Relic:
    Blood of Terramorphous - Terramorphous

Mechromancer ile başladım Xbox'ta. Çok değişik bir class olmuş. Çoğu özellik görünürde yüksek bonuslar veriyor ama aynı zamanda bir o kadar götürüyor . Mesela mermilerin duvardan sekmesini sağlayan bir özellik var. 5 leyince %50 şansla sekme sağlıyorken, hasarı %50 düşürüyor.

Deathtrap çok acayip ve güzel olmuş. Salıyorsun biçiyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

[Vay vay vay ! Fevkaledenin fevkinde ekipmanlar.Bende 2 tane turuncu silah buldum ancak biri 8 lvl smg diğeri 9 lvl tüfekti(Mini roket atıyor,roket patlayınca el bombası çıkıyor içinden dehşet bi silahtı) 20. seviyeye kadar bu silahlarla devam ettim.Baktım işe yaramamaya başladılar.Mecburen emekliye ayırdım.Diğer oyunlara saklıyorum
    Oyun içi ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz acaba ? ben denedim hep siyah çıkıyor.

Bu Legendary itemler her levelde düşer. Yani aynı itemin yüksek levelli versiyonları mevcut. Çoğu legendary item yani turuncular özel bosslardan düşer. Spoiler olacak ama istersen bakabilirsin.

Assault Rifles
    Madhouse - Mad Dog, Lynchwood
    Veruc - Mobley, The Dust
    Hammer Buster - McNally
    KerBlaster - Midge-mong, Southern Shelf
    Shredifier - Bonehead 2.0, Arid Nexus

Pistols
    Gub - Laney, The Fridge
    Hornet - Knuckledragger, Southern Shelf
    Maggie - Mick Zafod, The Dust (Side with Hodunks)
    Thunderball Fists - Captain Flynt, Southern Shelf
    Gunerang - Rakk Man, The Fridge
    Unkempt Harold - Savage Lee?
    Infinity - Doc Mercy
    Logan's Gun - Wilhelm

Rocket Launcher
    Badaboom - King Mong, Eridian Blight
    Pyrophobia - Incinerator Clayton
    Bunny - Chubby enemies
    Nukem - Black Queen, The Dust
    Mongol - Dukino's Mom, Lynchwood
    Norfleet - Vermivouris the Invincible

Shotguns
    Conferance Call - The Warrior
    Striker - Old Slappy
    Deliverance - Tumba, Wildlife Preserve
    Flakker - The Warrior
    Sledge's Shotgun - Smash Head, The Fridge

Sniper
    Pitchfork - Terramorphous
    Invader - Saturn
    Skullmasher - Son of Mothrakk, Wildlife Preserve
    Volcanoe - The Warrior
    Longbow - Badass Creeper, Caustic Cavern
    White Death - Gettle, The Dust

SMG
    Slagga - Hodunk, The Dust
    Emperor - The Assassins, Southpaw Steam & Power
    Bitch - BNK3R
    Hellfire - Scorch, Fropstburn Canyon / The Warrior
    Baby Maker - Madame Von Bartlesby / Mad Dog, Lynchwood

Shields
    The Transformer - Pimon, Wildlife Preserve
    Whiskey Tango Foxtrot - Chubby Enemies
    The Sham - BNk3R
    The Bee - Hunter Hellquist, Arid Nexus Badlands
    Fabled Tortoise - Blue, Caustic Caverns
    Black Hole - Foreman, Opportunity
    Impaler - The Warrior
    Neogenator - Spycho, Frostburn Canyon
    Hide of Terramorphous - Terramorphous
    The Cradle - Henry

Grenades
    Bonus Package - Boom Bewm, Southern Shelf
    Bouncing Bonnie - Loot Midgets
    Fastball - Boll, Three Horns
    Fire Bee - Unknown
    Leech - The Warrior
    Quasar - Ultimate Badass Varkid
    Rolling Thunder - Wilhelm
    Storm Front - Rat Brothers, Bloodshot Stronghold
    Pandemic - Badass Constructor

Class Mods:
    Slayer of Terramorphous - Terramorphous
    Legendary Siren - Vermivorous the Invincible
    Legendary Commando - Vermivorous the Invincible
    Legendary Gunzerker - Vermivorous the Invincible
    Legendary Assassin - Vermivorous the Invincible

Relic:
    Blood of Terramorphous - Terramorphous

Mechromancer ile başladım Xbox'ta. Çok değişik bir class olmuş. Çoğu özellik görünürde yüksek bonuslar veriyor ama aynı zamanda bir o kadar götürüyor . Mesela mermilerin duvardan sekmesini sağlayan bir özellik var. 5 leyince %50 şansla sekme sağlıyorken, hasarı %50 düşürüyor.

Deathtrap çok acayip ve güzel olmuş. Salıyorsun biçiyor .

OOO süpermiş o zaman kerBlasterin 30 lvl versiyonunu bir düşürürsem yaşadım Dün gece ''Eridium Blight'' ta yan görevlerle uğraşıyorken''Fire Bee'' düştü :D Nasıl bir el bombasıdır o yahu ! Fırlatıyorsun düşmanı takip ediyor üstüne yapışınca patlıyor ardından bahçe sulamada kullanılan hortum kafaları gibi(adını hatırlayamadım) 360 derece dönerek etrafına alev fışkırtıyor :D 25 bini geçik hasar bırakıyor sanırım belki daha fazla,robotlara pek hasar veremiyor ama diğer yaratıklara karşı dehşetli

Spoiler'i gördüm ama incelemedim.Süprizini bozmak istemiyorum şuan

''Mechromancer'''ı bende bir kaç güne deneyeceğim umarım eğlencelidir.O mermi sektirmeyi hiç sevmiyorum ben ''Torque'' marka tüfeklerde oluyor o özellik fıtık oluyorum :D kapalı mekanlarda filan güzel olabilir belki ama vadilerde filan bi işe yaramıyor birde ''Torque''ların mermileri yavaş yollaması...

Deathtrap nedir bilmiyorum ama DLC yi yükleyince mutlaka bakıcam.

• quote:

Nasıl bir el bombasıdır o yahu ! Fırlatıyorsun düşmanı takip ediyor üstüne yapışınca patlıyor ardından bahçe sulamada kullanılan hortum kafaları gibi(adını hatırlayamadım) 360 derece dönerek etrafına alev fışkırtıyor :D 25 bini geçik hasar bırakıyor sanırım belki daha fazla,robotlara pek hasar veremiyor ama diğer yaratıklara karşı dehşetli

''Mechromancer'''ı bende bir kaç güne deneyeceğim umarım eğlencelidir.O mermi sektirmeyi hiç sevmiyorum ben ''Torque'' marka tüfeklerde oluyor o özellik fıtık oluyorum :D kapalı mekanlarda filan güzel olabilir belki ama vadilerde filan bi işe yaramıyor birde ''Torque''ların mermileri yavaş yollaması...

Deathtrap nedir bilmiyorum ama DLC yi yükleyince mutlaka bakıcam.

O nasıl bir el bombasıymış öyle yaw. Cehennemde zebaniler tarafından dövülen kılıç misali

Yanlız torque marka silahların özelliği; atılan tüm mermilerin patlayıcı olması. Ve robotlara karşı çok fazla etkili. Mesela normal hasarı 200 ise silahın, mermiler patlayıcı özellikte olduğunndan 400-500 e kadar çıkıyor. Benim favorim. Zaten suitimde torque marka. kolu damalı olandan. çok karizma adı: torque explosiveness

• Benim favorim daima Hyperion marka silahlar . Düşmanımızın silahıyla düşmanı yeniyoruz. Win-win .

Fire Bee oyunun ikinci en iyi grenade modudur. Birincisi ise Boom and Bewm'den düşen Bonus Package'dir. Şu gelen Oasis DLC'si çok güzelmiş . Adamlar işi biliyorlar.
  • 1-elimde 2tane makineli var gücü yüksek olan mor renkli olandan daha ucuz, morların özelliği nedir ki?

2-elementel silahları kime karşı nasıl kullanmak lazım, hangisi kime daha etkili?

3-komandoyu seçtim gidiyorum hata mı ettim acaba?
  • Borderlands bandit sulama sistemleri düşmanları takip edip yapışması da ayrı bir olay.
    ''Torque'' markasının en çok pompalılarını seviyorum hatta oyunda tek kullanabildiğim pompalı bunların ki diğerleri elime oturmuyor sanki Evet, patlayıcı özellikte olması çok fark yaratıyor.Pompalıyla robotlara yaklaşıp çat pat patlamanın keyfi paha biçilemez.Aslında üstüme bodoslama saldıran elemanlar içinde kullanıyorum :D

Pompalıda Torque,Makineli Tüfekte DAHL ya da Bandit,SMG için DAHL yada maliwan(pek tercih etmesemde) ben genelde bu markalardan takılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

1-elimde 2tane makineli var gücü yüksek olan mor renkli olandan daha ucuz, morların özelliği nedir ki?

2-elementel silahları kime karşı nasıl kullanmak lazım, hangisi kime daha etkili?

1.)Turuncu,mor gibi sınıflandırmalar enderlik ve özgünlük bakımından yapılıyor.Misal zarar gücü daha düşük bir mor SMG,zarar gücü daha yüksek yeşil bir SMG''den daha kuvvetli ya da daha kullanışlı olabiliyor.Mermi atış hızı,titreşim sabitleme,Şarjör değişim hızı vb. avantajları var.Attıkları mermiler özel oluyor.Misal ''kerBlaster'' adlı makineli tüfek mini roket atıyor roket patlayınca içinden el bombası çıkıyor

2.)Alev atanlar ete karşı etkili yani bilumum organik elemana karşı,Corrosive yani kimyasal olanlar robotlara karşı etkili,Elektirikli olanlar da kalkanların çabuk devrilmesini ve yine robotlara karşı işe yarar.

3.)Oyun tarzına göre değişir aslında ancak can yoldaşı ''Taret'' oyunda seninde can yoldaşın oluyor gerek zorlu savaşlar gerek vur kaç tarzı olaylarda taret düşmanları hem oyaliyor hemde çok büyük hasarlar bırakıyor.Hele roket atmasını sağlayacak kadar ilerlediysen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

1-elimde 2tane makineli var gücü yüksek olan mor renkli olandan daha ucuz, morların özelliği nedir ki?

1.)Turuncu,mor gibi sınıflandırmalar enderlik ve özgünlük bakımından yapılıyor.Misal zarar gücü daha düşük bir mor SMG,zarar gücü daha yüksek yeşil bir SMG''den daha kuvvetli ya da daha kullanışlı olabiliyor.Mermi atış hızı,titreşim sabitleme,Şarjör değişim hızı vb. avantajları var.Attıkları mermiler özel oluyor.Misal ''kerBlaster'' adlı makineli tüfek mini roket atıyor roket patlayınca içinden el bombası çıkıyor

2.)Alev atanlar ete karşı etkili yani bilumum organik elemana karşı,Corrosive yani kimyasal olanlar robotlara karşı etkili,Elektirikli olanlar da kalkanların çabuk devrilmesini ve yine robotlara karşı işe yarar.

3.)Oyun tarzına göre değişir aslında ancak can yoldaşı ''Taret'' oyunda seninde can yoldaşın oluyor gerek zorlu savaşlar gerek vur kaç tarzı olaylarda taret düşmanları hem oyaliyor hemde çok büyük hasarlar bırakıyor.Hele roket atmasını sağlayacak kadar ilerlediysen

tarretim benim bitanem.

dandik bişeydir diyordum ama yanımda ordu var gibi işe yarıyor

• Oasis DLC'si sanırım 1 ay sonra aktif olacak. Ana konunun devamı olarak değil ama ona bağlı kalacak. Yeni 2 tane raid boss olacakmış. Vermivorous, Terramorphous, Crystaloferus ve bir tane daha. Yalnız Crystaloferus henüz yok oyunda. İsmi oyun dosyalarının içinde geçiyor ama aktif olarak oyunda değil.

Mechromancer DLC'sini PC'de denemeye başladım. Deathtrap gibisi yok . Harika bir Action Skill olmuş. Onlarca upgradesi var skill ağacında.

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]

Limited Edition box set aldığım için season pass ve pre-order bonuslarını kullanıyorum. Dijital kopyasınıda Steam üzerinden aldım. Yani diğer yollardan edindiğim PC versiyonunu oynamak artık gereksiz. Gearbox hakikaten müşterisine iyi hizmet veriyor. Tek mail ile hallettiler işimi. Tek sorun save dosyalarımı orjinal oyunda kullanamam oldu. O kadar olsun dert etmiyorum. Mechromancer oynayacağım zaten .

• quote:

bahçe sulamada kullanılan hortum kafaları gibi(adını hatırlayamadım)

kimse söylememiş fıskiye o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

bahçe sulamada kullanılan hortum kafaları gibi(adını hatırlayamadım)

kimse söylememiş fıskiye o

Eyvallah şimdi sen yazınca hatırladım fıskiye tabi ya

@darkstorm
    Deathtrap dehşetli görünüyor Umarım kaliteli DLC'ler gelmeye devam eder.

• kasma olayına çözüm var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

kasma olayına çözüm var mı

physic quality düşür baya bi fps artışı oluyor.
  • Oynamaya fırsat bulamadığım efsanelerden biri de bu oyun, sıra bunda artık, 1'den başlarım önümüzdeki günlerde.
  • Physx mutlaka high açın. Gerekirse diğerlerini kısın. Önce Physx'i kökledikten sonra duruma göre ufak ufak indirin diğer opsiyonları.

Lens Flare olayını koysalar çok daha iyi olacak. Umarım bir dahaki update ile bunu gerçekleştirirler. Son update ile oyun içinde bug bırakmadılar zaten. Pshyx yerine Havok kullansalarda ATi kartları olanlar zorlanmasa. Tam destek gelmediği için yapacak birşey yok.
  • Oyunu dün oynamaya başladım, baya sardı beni de bir sorum vardı. Bu itemlerin renkleri neye göre oluyor? Hangi renk daha nadir? Oyunda bir ara öyle bir mesaj gelmişti de direk geçmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Oyunu dün oynamaya başladım, baya sardı beni de bir sorum vardı. Bu itemlerin renkleri neye göre oluyor? Hangi renk daha nadir? Oyunda bir ara öyle bir mesaj gelmişti de direk geçmiştim.

Turuncu > Mor > Mavi > Yeşil > Beyaz
    Şeklinde değerlendiriliyor.
  • Oyunu orijinal almakta kararsızım. Birlikte oynayacak olan varsa alabilirim. Sonra oyunu alıp takılmayalım öyle sap gibi tek başımıza
  • Beyler oyunu açamıyorum. açılış menüsü geliyor. play e tıklıyorum ama açılmıyor.

64 bit işletim sistemi kullanıyorum. bununla alakalı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Beyler oyunu açamıyorum. açılış menüsü geliyor. play e tıklıyorum ama açılmıyor.

64 bit işletim sistemi kullanıyorum. bununla alakalı olabilir mi?

Yok olamaz bende 64 bit sisteme sahibim, oyun açılıyor bende. Ekran kartı driverlarını güncelle bi istersen
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.