Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kubillian

Beyler oyunu açamıyorum. açılış menüsü geliyor. play e tıklıyorum ama açılmıyor.

64 bit işletim sistemi kullanıyorum. bununla alakalı olabilir mi?

Kürekli versiyonsa belki kürektendir başka bir kürek denesen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Beyler oyunu açamıyorum. açılış menüsü geliyor. play e tıklıyorum ama açılmıyor.

64 bit işletim sistemi kullanıyorum. bununla alakalı olabilir mi?

Oyunun orijinal degilse steam yüklemen sorununu çözebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasqwert

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

kasma olayına çözüm var mı

physic quality düşür baya bi fps artışı oluyor.

valla o low zaten, diğerlerinide kıstım ama lag oluşuyor

q9300
    5770
    4gb ram
    daha ne istiyor bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdasqwert

quote:

kasma olayına çözüm var mı

physic quality düşür baya bi fps artışı oluyor.

valla o low zaten, diğerlerinide kıstım ama lag oluşuyor

q9300
    5770
    4gb ram
    daha ne istiyor bu

GameBooster ya da benzeri bi program yüklemelisin ki windows ve arkada çalışan diğer uygulamaları kapatsın.Dolaylı olarak ram ve işlemci biraz rahatlayabilir.Kısaca kasma olayını tamamen sonlandırmasa bile bir nebze fps artışı elde edebilirsin.Dene bence.
    Ve unutmadan Ati'nin son çıkardığı driverlerın geneli sorunlu olduğu için problem direk driverdan da kaynaklanıyor olabilir.Hangi versiyon yüklü ?

• arkadaşlar oyunu bayadır oynuyorum 27 lvl gunzerker. oynamak isteyen varsa steam id: samedcalm ekleyin takılalım :)
  • Bugün Eridium Blight haritasında tesadüfen çok güzel bir easter egg buldum .

Oyunun en başında unuttuğum Vault Symbol'u almaya giderken Claptrap'ın gözünün çıkarıldığı yere dikkat ettim.Ateşin içinde ECHO Recorder vardı. Biraz kafa yorduktan sonra Lord of The Rings'e atıfta bulunduğunu farkettim . Fast Travel kullanmadan Eridium Blight'a kadar yürüdüm. Orada zaten bildiğim Geary adlı midget'ten kostüm parçası düşüyordu. Onun yanına gidip her zamanki gibi bana bir tane vurmasını bekledim. Sonra öldürecekken durduk yere koşup volkana atladı . Sonra tepeden 3 tane rakk uçarak geldi ve 3 tane kutu attu yere. Bildiğin Lord of the Rings'in en sonu gibi olmuş. Çok güldüm . Secret Achievement var ayrıca.

"Only a brisk walk to the Eridium Blight will reward the courier." yani "One does not simply walk into Mordor" internet meme'sini easter egg olarak koymuşlar .

• Bi tane turuncu shotgun düşürdüm. Çok acayip birşey. Tediore marka. reload yapma tuşuna bastığınız zaman silah hedefi takip etmeye başlıyor aynı zamanda da ateş ediyor sonra hedefe çarpınca baya güçlü patlıyor Tabi her reload da 10 mermi götürüyor. çünkü takip ederken ateş ettiği için. İşin ilginci düşmanlarda havadaki shotgun a ateş ediyor hahahah süper bir oyun ya. para sıkıntım olmasa kesin alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Bi tane turuncu shotgun düşürdüm. Çok acayip birşey. Tediore marka. reload yapma tuşuna bastığınız zaman silah hedefi takip etmeye başlıyor aynı zamanda da ateş ediyor sonra hedefe çarpınca baya güçlü patlıyor Tabi her reload da 10 mermi götürüyor. çünkü takip ederken ateş ettiği için. İşin ilginci düşmanlarda havadaki shotgun a ateş ediyor hahahah süper bir oyun ya. para sıkıntım olmasa kesin alırdım.

İsmi Deliverance değil mi ? Güzel silah ama bir Conference Call değil .

• Dün çok güzel birşey farkettim. Mechromancer ile oynuyorum DLC geldiğinden beri. Önce Xbox'ta başladım ama sonra Steam sürümünü alınca oraya geçtim. Dikkatimi ise Deathtrap'ın geçirdiği değişim çekti.
    Her level aldığımda üstüne başına çeşitli zırh parçaları, bıçaklar vs. gibi eklentiler geliyordu. Merak ettim acaba bunun nedeni nedir diye. Sonra skill puanlarımı sıfırlayıp başka şekilde yapayım dedim ve meğerse değişim bundan kaynaklanıyormuş . Spoiler değil, o nedenle üç yetenek ağacının her birisini fulleyince ortaya çıkan Deathtrap'ları göstereyim
    ... spoiler olma ihtimaline karşılık spoiler ibaresi koyayım.

Bu Best Friends Forever ağacında son yeteneği açınca oluyor:

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]

Little Big Trouble ağacı:

Ve bu da Ordered Chaos ağacı... yazıklar olsun Gearbox. Şunu benim oynadığım ağaca göre yapsanıza .

• herşey iyi güzelde 50 lvlden sonra ilermeiyor daha karakter onu ne yapıcaz

50 lvl sirenim var.35 lvle kadar 3 arkadaş oynamıştık.baya iyiydide 50 lvlde tıkanınca sıkıldım oyundan.
  • Borderlands 2, Amerika'da 12 Günde 1.5M Sattı

Amerika içerisinde yapılan satışların kayıtlarını tutan ve firma raporlarında birincil kaynak olarak gösterilen NPD kurumu, Eylül ayı içerisinde Amerika'da yapılan satışlar adına bir rapor yayınladı. Yayınlanan raporda en çok satan oyunlar da listelendi.

Yapılan açıklamaya göre Amerika'nın Eylül ayında en çok satanı Madden NFL 13 oldu. Bu oyunu takip eden ise Borderlands 2 oldu. Konuyla ilgili net rakamlar açıklanmasa da, 2K Games bu raporun üstüne Borderlands 2'nin 18 Eylül'deki çıkışından sonra 1.48 milyon sattığını duyurdu.

Borderlands 2'yi bir yana bırakırsak, yayınlanan listede MMO savaşında Guild Wars 2 üstünlüğü göze çarpıyor. Listeye göre Amerika'da Eylül ayında Guild Wars 2, satışlar konusunda Mists of Pandaria'yı geçti. Net listeye aşağıdan bakabilirsiniz;

Madden NFL 13 (360, PS3, Wii, Vita) - (EA)
    Borderlands 2 (360, PS3, PC) - (2K)
    FIFA Soccer 13 (360, PS3, PSV, Wii, 3DS, PSP) - (EA)
    New Super Mario Bros. 2 (3DS) - (Nintendo)
    Guild Wars 2 (PC) - (NCsoft)
    NHL 13 (360, PS3) - (EA)
    World of Warcraft: Mists of Pandaria (PC) - (Activision Blizzard)
    NCAA Football 13 (360, PS3) - (EA)
    Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii, 360, NDS, PS3, 3DS, PSV, PC) - (Warner Bros.)
    Battlefield 3 (360, PS3, PC) - (EA)

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Borderlands_2_Amerikada_12_Gunde_15M_Satti-31888.htm

• oyunda görev geçme hilesi var mı?

borderlands 2 collect bandit ashes isimli görevde 5tane şey topla diyor 4tane buldum 5.si yok, gösterdiği bölgeyi 4-5kere gezdim yok, video çözümden baktım adamlar hemen geçmişler.
  • quote:

oyunda görev geçme hilesi var mı?

borderlands 2 collect bandit ashes isimli görevde 5tane şey topla diyor 4tane buldum 5.si yok, gösterdiği bölgeyi 4-5kere gezdim yok, video çözümden baktım adamlar hemen geçmişler.

öldürdüğün adamlardan düşüyolar adam öldür o gösterdiği bölgede
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmert1985

quote:

işte bitanesi düşmedi,defalarca oraya tekrar gittim bir sürü adam öldürdüm sonuncusu düşmüyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmert1985

quote:

işte bitanesi düşmedi,defalarca oraya tekrar gittim bir sürü adam öldürdüm sonuncusu düşmüyor

Ateş silahı ile öldürmen lazım.

• oyunun başından kalkamıyorum mükemmel bir oyun.
    Boss 4R-WD3N robotu yeni geçtim oyunun grafiklerine kötü diyenin aklına şaşarım tabi pcde ultra en uçuk ayarlardan bahsediyorum
  • Tunngle'dan oynayan varsa iletişime geçebilir 3 arkadaş oynuyoruz 10 levelız. Tunngle çıktı co-oplara para vermez olduk.
  • Gunlerdir oynuyorum her yan gorevi yapiyorum 27. level'i gectim 30'a az kaldi ama birtane bile truncu yada mor item dusmedi. Nasil istir anlamadim. Yok okadar adam olduruyorum okadar yan gorev yapiyorum hic bir tane turuncu yada mor item yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Gunlerdir oynuyorum her yan gorevi yapiyorum 27. level'i gectim 30'a az kaldi ama birtane bile truncu yada mor item dusmedi. Nasil istir anlamadim. Yok okadar adam olduruyorum okadar yan gorev yapiyorum hic bir tane turuncu yada mor item yok...

Oyunu bitir,vault hunter mod'da başla,yabancıların oyununa gire terrayı kesen birinin oyununa girersen sarı,mor itemler düşüyor o boss'dan.

Ben en güçlü olan turkuaz renkli item görmedim hiç.(2'de yokmuş sanırım 1'de de görmemiştim 69 level olmama rağmen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Ekim 2012; 13:04:04 >
  • yükleyem bakalım. tunggle'de oyuncu sayısı nasıl ? oyun bulmakta zorlanmam değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.