Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeus_1907

hangi düşmana hangi tür silah daha etkili?

hani armor shield falan diyor ama karşındaki adam hangi türe giriyor bunu bilen var mı?

mesela robota hangisi uçağa hangisi goliatha hangisi vb..

Öyle bir tür pek yok sadece elemental olanlara elemental silah işlemiyor,misal alev alev yanan skag'a alevli silahla ateş edersen canı çok çok az gider veya asit atan skag'a asitli mermi atan silahla ateş edersen canı çok çok az gider gibi...

Diğer türlü kendi veya bulduğun silahlarının özelliklerine ve rengine sürekli bakman yeterli.

Color rarity diye aratırsan bulursun google'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

hani armor shield falan diyor ama karşındaki adam hangi türe giriyor bunu bilen var mı?

Öyle bir tür pek yok sadece elemental olanlara elemental silah işlemiyor,misal alev alev yanan skag'a alevli silahla ateş edersen canı çok çok az gider veya asit atan skag'a asitli mermi atan silahla ateş edersen canı çok çok az gider gibi...

Diğer türlü kendi veya bulduğun silahlarının özelliklerine ve rengine sürekli bakman yeterli.

demek istediğim şuydu;

mesela robotlara hangi tür silah etkili
    arabalara hangi tür etkili (patlayan,yanan,asitli vb..)

• Şu etkili bu etkili yok diyorum işte silahın gücü iyiyse hertürlü alırsın,yakın mesafe istiyorsan pompalı uzaksa sniper normalde smg,combat rifle vs silahın özelliğne bakar genelde...

Çok ayrıntı arıyorsan borderlands2 wiki sayfasına bak bir ton düşman var hangisine hangi silah uygundur yazar fakat öyle şu silah olmadan ölmez gibisinden bir olay yok,iş tamamen levelin ve silah özellikleriyle alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Ekim 2012; 13:58:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

demek istediğim şuydu;

mesela robotlara hangi tür silah etkili
    arabalara hangi tür etkili (patlayan,yanan,asitli vb..)

Alev atanlar ete karşı etkili yani bilumum organik elemana karşı,Corrosive yani kimyasal olanlar robotlara karşı etkili,Elektirikli olanlar da kalkanların çabuk devrilmesini ve yine robotlara karşı işe yarar.(Düşmanın ateşe karşı bağışıklığı varsa ateş silahi ile ateş etme normal bir silah ile ateş edebilirsin.)

• bu son dlc yi alan oldumu yadan season pass ile yükleyenler nasıl, alınır birşey mi? birde son olarak bundan sonra kac dlc gelecek? bundan öncekini pre-order la aldıgımdan ücretsiz yapmıslardı. season pass almak mantıklı mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

bu son dlc yi alan oldumu yadan season pass ile yükleyenler nasıl, alınır birşey mi? birde son olarak bundan sonra kac dlc gelecek? bundan öncekini pre-order la aldıgımdan ücretsiz yapmıslardı. season pass almak mantıklı mı.

toplamda 4 dlc gelecek diye biliyorum
  • toplamda 4 oldugu kesin zaten, bundan önceki yani bedava verdiklerini bir sayıp, yeni çıkan hariç 2 tane daha cıkartacaklarsa season pass almak pek mantıklı değil, tek tek alınabilir.
  • 2400 microsoft points season pass yani 4 tane garanti gelir,bedava olanı sayma.1 dlc 800 oluyor ve season pass alanlar hep 800 karda oluyor diğer oyunlarda da böyleydi örnek gears of war3 xbox360'da.
  • arkadaşlar Eridium topluyoruz ama ne işe yarıyor oyunda anlamadım hala
  • İndirmesi az önce bitti. 1. oyunu beğenmiştim bakalım 2.'si nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

arkadaşlar Eridium topluyoruz ama ne işe yarıyor oyunda anlamadım hala

Sanctuary'de bir adamdan eridium karşılığında mermi ve eşya kapasitesini yükseltiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

arkadaşlar Eridium topluyoruz ama ne işe yarıyor oyunda anlamadım hala

Sanctuary'de bir adamdan eridium karşılığında mermi ve eşya kapasitesini yükseltiyorsun.

tamamdır buldum sağolun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.C.g -- 21 Ekim 2012; 0:51:58 >
  • 30level oldum elimdeki en güçlü silah 10000 hasarlı bazuka.
    videolarda 120000hasarlı silahlar gördüm,gerçekten var mı o kadar güçlüleri
  • quote:

30level oldum elimdeki en güçlü silah 10000 hasarlı bazuka.
    videolarda 120000hasarlı silahlar gördüm,gerçekten var mı o kadar güçlüleri

bee shield üstümdeyken sniperla 700000 crit vuruyorum
    neler var hesap et artık

bide güzelinden orange bi shotgun bulmam lazım
    biri sledge biri de warrior dan düşüyormuş
    sledge i düşürmeye çalıştım ama boss zaten 43 level falan
    50 level sledge i nasıl düşürürüm
    var mı bilgisi olan?
  • Özel yeteneği nasıl kullanıyoruz ? İlk oyunda F tuşuyla kullanıyorduk, şimdi yine deniyorum olmuyor. Level 9'dayım.
  • Arkadaşlar oyunun BlackBox versiyonunu ındırdım kurdum. Masaustunde ki simgeye çift tıklıyorum hiçbirşey olmuyor yardımcı olabılecek var mı ?
  • Sağdan soldan çıkan silahların hasar oranları düşük baya. 28 levelim Warrior'a doğru gidiyorum ama acayip güçlü önüme çıkan düşmanlar. Elimdeki silahlarla çok fazla hasar veremiyorum ve haliyle ölüyorum sürekli. Satıcılarda da güzel silahlar yok. Napabilirim bilmiyorum. Sürekli ölünce de zevki çıkmıyor haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Sağdan soldan çıkan silahların hasar oranları düşük baya. 28 levelim Warrior'a doğru gidiyorum ama acayip güçlü önüme çıkan düşmanlar. Elimdeki silahlarla çok fazla hasar veremiyorum ve haliyle ölüyorum sürekli. Satıcılarda da güzel silahlar yok. Napabilirim bilmiyorum. Sürekli ölünce de zevki çıkmıyor haliyle

valla ben goldenkey hilesi yapmtım, sandıktan sürekli mor eşya çıkıyor o şekilde belimi doğrulttum :)
    yoksa etraftan güzel eşya toplanmıyor.

• Black market haricindeki satıcılardan bir şey almayın. Aldığınız çok üstünde fiyat farkı var.
    Silah konusunda ise yakın mesafeden patlayıcı pompalı silah, uzakta elementsel sniperla ve orta mesafede ise elementsel smg veya patlayıcı madde rifle kullanıyorum. Tabii turrenti açınca pek kullanmaya gerek kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Sağdan soldan çıkan silahların hasar oranları düşük baya. 28 levelim Warrior'a doğru gidiyorum ama acayip güçlü önüme çıkan düşmanlar. Elimdeki silahlarla çok fazla hasar veremiyorum ve haliyle ölüyorum sürekli. Satıcılarda da güzel silahlar yok. Napabilirim bilmiyorum. Sürekli ölünce de zevki çıkmıyor haliyle

valla ben goldenkey hilesi yapmtım, sandıktan sürekli mor eşya çıkıyor o şekilde belimi doğrulttum :)
    yoksa etraftan güzel eşya toplanmıyor.

Hile yaparak da bitirmek istemiyorum doğrusu :D Ama Angel'ın olduğu mekana girişte karşılaştığımız uçan robota neredeyse 40.000 param gitti ölüp ölüp dirilmekten.

Cidden bazuka dışında en iyi silahım 650 vuruyor sniper o da. elimizdeki eridyumları silahlara özellik eklemek için kullanamıyormuyuz_?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.