Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fare de tam zamanında bozuldu. Daha ilk oyunu bitiremedik
  • Düşman türüne göre silah seçimi yapıldığında oyundaki düşmanları bir şekilde alt edebiliyorsunuz. Oyunda Ghost'u kullanıoyrum.(Sniper kullanan.) Bir sorum var arkadaşlar. Hani elinde büyük bir zırhla üzerimize üzerimize gelen düşman tipi var ya (bazen önünde iple ufak fırlamalardan bağlı olanlar:) ellerindeki zırhı havaya kaldırdıkların da kafalarından indiriyorum, fakat zırhları önündeyken indirmek zor oluyor. El bombası haricinde bir ipucu var mı bunları daha kolay öldürmek için... Resmini buldum, elinde zırh tutan ve bunun alternatiflerinden bahsediyorum:

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer_b -- 29 Ekim 2012; 9:51:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer_b

Düşman türüne göre silah seçimi yapıldığında oyundaki düşmanları bir şekilde alt edebiliyorsunuz. Oyunda Ghost'u kullanıoyrum.(Sniper kullanan.) Bir sorum var arkadaşlar. Hani elinde büyük bir zırhla üzerimize üzerimize gelen düşman tipi var ya (bazen önünde iple ufak fırlamalardan bağlı olanlar:) ellerindeki zırhı havaya kaldırdıkların da kafalarından indiriyorum, fakat zırhları önündeyken indirmek zor oluyor. El bombası haricinde bir ipucu var mı bunları daha kolay öldürmek için... Resmini buldum, elinde zırh tutan ve bunun alternatiflerinden bahsediyorum:

hologramını göndererek arkasına geç pompalı ile 2 kere sık ölür.

• Ya da patlayıcı efekti olan silahlar da iş görüyor onları öldürmeye. Benim kullandığım otomatik tüfekte vardı mis gibi indiriyorsun.

Oyunu bitirdim ama son canavardan düşen onca gereksiz şeyle birlikte turuncu bir kalkan düştü. Aha lan yaşadık dedim ama sen gel yaratığın bedenin altına sıkış. Alamadım bir türlü kalkanı. Hayata küstüm
  • arkadaşlar benim oyuncu önünde olmasını istiyorum nasıl yapabiilrim acaba borderlands 1 yaptım 2 nasıl yapabiliriz acaba tşk
  • quote:

Düşman türüne göre silah seçimi yapıldığında oyundaki düşmanları bir şekilde alt edebiliyorsunuz. Oyunda Ghost'u kullanıoyrum.(Sniper kullanan.) Bir sorum var arkadaşlar. Hani elinde büyük bir zırhla üzerimize üzerimize gelen düşman tipi var ya (bazen önünde iple ufak fırlamalardan bağlı olanlar:) ellerindeki zırhı havaya kaldırdıkların da kafalarından indiriyorum, fakat zırhları önündeyken indirmek zor oluyor. El bombası haricinde bir ipucu var mı bunları daha kolay öldürmek için... Resmini buldum, elinde zırh tutan ve bunun alternatiflerinden bahsediyorum:

asitli el bombası atarsan kalkanı çekiyor
    ayrıca patlayıcılı silahlarda işe yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

quote:

Sırf bunlar için bomba harcamayı sevmiyorum, hologram iyi fikir, daha önce de birkaç kez öyle öldürmüştüm, aynı taktiğe devam o zaman:) Bu arada oyunda bazı bug'lar var. Mesela en son Roland'ı kurtarma görevinde benim eleman da robotun altında kaldı bir türlü çıkmadı ortaya, oyunu kaydedip, çıkıp bütün yaratıkları tekrar öldürmek zorunda kaldım:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer_b -- 29 Ekim 2012; 13:34:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

quote:

Sırf bunlar için bomba harcamayı sevmiyorum, hologram iyi fikir, daha önce de birkaç kez öyle öldürmüştüm, aynı taktiğe devam o zaman:) Bu arada oyunda bazı bug'lar var. Mesela en son Roland'ı kurtarma görevinde benim eleman da robotun altında kaldı bir türlü çıkmadı ortaya, oyunu kaydedip, çıkıp bütün yaratıkları tekrar öldürmek zorunda kaldım:))

oyunda tonla bug var.

mesela en çok başıma gelen,bazen düşmanlar seni göremiyor, dün kalabalığın ortasında kaldım ama kimse tepki vermedi,önüne gidip gözlerine baktım düşman yoluna devam etti, sonra vurmaya başladım ama iplemedi
    bazende aniden yanımda düşman çıkıyor bana dokunmadan koşarak görev yerine gidiyor ondan sonra saldırıyor.

• Bana bir kere oldu o bug ama işime de yaradı. Jack çok hak götürüyor çünkü

Bu arada Jack'in geçmişi hakkında bilgi var mı? Sitelerden baktım ama ikinci oyundaki başkötüden başka tanım veya hikaye bulamadım. Çok eğlenceli bir karakter bana göre Tabi Claptrap da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Bana bir kere oldu o bug ama işime de yaradı. Jack çok hak götürüyor çünkü

Bu arada Jack'in geçmişi hakkında bilgi var mı? Sitelerden baktım ama ikinci oyundaki başkötüden başka tanım veya hikaye bulamadım. Çok eğlenceli bir karakter bana göre Tabi Claptrap da var

Claptrap şimdiye kadar oyun dünyasında tanıdığım en renkli karakterlerden biri, diyalogları güldürüyor bazen:)

Bu görev esnasında istekleri görünce onca taş nasıl toplanır diye tam düşünmeye başlamışken, Claptrap'in şeytani kahkahası bu işte bir bit yeniği olduğunu hissettirmişti bana

• O muhabbet süper yahu. Bir de merdivenler diye bağırması var son görevde Jack benim tek zayıf noktamı nasıl bilebilir diye ağlıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

O muhabbet süper yahu. Bir de merdivenler diye bağırması var son görevde Jack benim tek zayıf noktamı nasıl bilebilir diye ağlıyordu

Son bölüme daha gelmedim, "merdivenler zayıf noktam" demek, bu da güzelmiş

• Terramorphous'u geçen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz kaç günlerdir geçemiyorum şu boss'u hemen ölüyorum öldükten sonrada canlanmak için ateş ettiğimde yeniden canlanamıyorum bu özelliğimizi güçlendirmek için ne yapmamız lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGo

Terramorphous'u geçen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz kaç günlerdir geçemiyorum şu boss'u hemen ölüyorum öldükten sonrada canlanmak için ateş ettiğimde yeniden canlanamıyorum bu özelliğimizi güçlendirmek için ne yapmamız lazım ?

Bahsettiğiniz canavar mı hatırlamıyorum, ama internetten baktığım kadarıyla benzer bir canavar ya da aynı canavar. Ben oyunda sniper becerimi geliştirdiğim için, elimdeki yüksek hitli ve elemental damage olan sniper la yaratığın zayıf noktalarına vurup, şarjörüm bitince saklanarak sonra tekrar aynı yöntemi kullanarak öldürmüştüm. Sizin oynadığınız karakterin özelliği önemli tabii seçeceğiniz stratejide...
  • http://www.youtube.com/watch?v=z7p0A9GVTtE

Şu videodaki gibi özel yeteneğimi nasıl kullanıyorum ? 1202'nin üzerindeki işaret özel yeteneğin kullanılma işareti değil mi ? F tuşu ile kullanılıyor diye biliyorum ancak bir türlü kullanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 30 Ekim 2012; 10:21:46 >
  • Commando ile butun yan gorevlerde dahil oyunu bitirdim ve Maya ile tekrar basladim. Sanirim 3. oyunu cikana kadar her karakter ile bir kac kez bitiririm bu oyunu. Bu senenin en iyi oyunu bana gore.
  • quote:

Terramorphous'u geçen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz kaç günlerdir geçemiyorum şu boss'u hemen ölüyorum öldükten sonrada canlanmak için ateş ettiğimde yeniden canlanamıyorum bu özelliğimizi güçlendirmek için ne yapmamız lazım ?

tunngle kur
    lan game aktif et
    oyuna giren adamlarla kolayca geçersin.
    zor görevlerde böyle yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

tunngle kur
    lan game aktif et
    oyuna giren adamlarla kolayca geçersin.
    zor görevlerde böyle yapıyorum.

tunngle nasıl kuruluyor ki ? şunun bir videosu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

http://www.youtube.com/watch?v=z7p0A9GVTtE

Şu videodaki gibi özel yeteneğimi nasıl kullanıyorum ? 1202'nin üzerindeki işaret özel yeteneğin kullanılma işareti değil mi ? F tuşu ile kullanılıyor diye biliyorum ancak bir türlü kullanamadım.

Yetenekler bölümünden kullanmak istediğin yeteneğin seçili olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Sonra da F tuşuyla yeteneği kullanabiliyorsunuz...
  • Öldükten sonra baya bir geriden başlıyoruz herkeste böyle mi? Onca yolu git tekrar aynı düşmanları öldür falan baydı feci.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.