Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Formel

Öldükten sonra baya bir geriden başlıyoruz herkeste böyle mi? Onca yolu git tekrar aynı düşmanları öldür falan baydı feci.

Save noktalarından geçmen gerekiyor. Ölünce en son geçtiğin noktadan tekrar canlanıyorsun. Noktaları atlıyorsun sanırım büyük ihtimalle.
  • 33levelde jacki öldürüp oyun bitirdim
    teramorphos görevi açıldı, level50 dedi bak çok zor dedi, belki yaparım dedim gittim 3snde geberdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

33levelde jacki öldürüp oyun bitirdim
    teramorphos görevi açıldı, level50 dedi bak çok zor dedi, belki yaparım dedim gittim 3snde geberdim

Ben daha 19. leveldeyim ve oyunun sonu geliyor gibi hissediyorum(hikayeden hareketle). 33. levele iyi çıkmışsın:)
  • kamera açısını değistirmek varmı borderlands 2 de borderlands 1 yaptım oldu ama bilen varsa iyi olur

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_b

quote:

33levelde jacki öldürüp oyun bitirdim

Ben daha 19. leveldeyim ve oyunun sonu geliyor gibi hissediyorum(hikayeden hareketle). 33. levele iyi çıkmışsın:)

anakonuyu sonlara bıraktım,yan hikayelerden devam etmek daha mantıklı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

http://www.youtube.com/watch?v=z7p0A9GVTtE

Şu videodaki gibi özel yeteneğimi nasıl kullanıyorum ? 1202'nin üzerindeki işaret özel yeteneğin kullanılma işareti değil mi ? F tuşu ile kullanılıyor diye biliyorum ancak bir türlü kullanamadım.

Yetenekler bölümünden kullanmak istediğin yeteneğin seçili olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Sonra da F tuşuyla yeteneği kullanabiliyorsunuz...

Çok sağol, Borderlands 1'i bitirmiştim. Aradan epey zaman geçince oyunun nasıl oynandığını da tam olarak hatırlamıyorum. Bazı özellikleri kaçırdığım oluyor. Zero pek benim kalemim değil gibi... Salvador'u alayım yeniden başlayayım diyorum ama ilk oyunu da Berserker ile bitirmiştim. İkisi benzer karakterler.

• quote:

steven_stiffler

Çok sağol, Borderlands 1'i bitirmiştim. Aradan epey zaman geçince oyunun nasıl oynandığını da tam olarak hatırlamıyorum. Bazı özellikleri kaçırdığım oluyor. Zero pek benim kalemim değil gibi... Salvador'u alayım yeniden başlayayım diyorum ama ilk oyunu da Berserker ile bitirmiştim. İkisi benzer karakterler.

İlk oyun da çok zevkliydi. Bu oyun da öyle. Ben de Berserker'dım ilk oyunda. Zero'yu sniper özelliklerinden dolayı aldım, ama ghost özelliğini çok da beğenmiyorum açıkçası. Şöyle sniper özelliğiyle ilgili bir özel güç bekliyordum, görünmezlik çıktı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Öldükten sonra baya bir geriden başlıyoruz herkeste böyle mi? Onca yolu git tekrar aynı düşmanları öldür falan baydı feci.

Save noktalarından geçmen gerekiyor. Ölünce en son geçtiğin noktadan tekrar canlanıyorsun. Noktaları atlıyorsun sanırım büyük ihtimalle.

Muhtemelen yav , deli dana gibi ortama dalıp geçtim baya, daha dikkatli oynamam lazım demek ki . Teşekkürler

• quote:

quote:

steven_stiffler

İlk oyun da çok zevkliydi. Bu oyun da öyle. Ben de Berserker'dım ilk oyunda. Zero'yu sniper özelliklerinden dolayı aldım, ama ghost özelliğini çok da beğenmiyorum açıkçası. Şöyle sniper özelliğiyle ilgili bir özel güç bekliyordum, görünmezlik çıktı:)

Sniper olarak ben Maya'yı kullanıyorum. Adamı havaya kaldırıp kafaya hedef alıyorum, critle bitiriyorum işini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 1 Kasım 2012; 16:37:33 >

• hay ben boyle oyunun.daha ılk baslarda takıldım.3-4 tane herıf var olmuyorlar ve benı dırek ındırıyorlar.snıper aldım ama resmen sınek ısırıgı mısalı canları hıc azalmıyor bıle.kafayı yemek uzereyım kac kere oldum aynı yerde.varmı cozumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

hay ben boyle oyunun.daha ılk baslarda takıldım.3-4 tane herıf var olmuyorlar ve benı dırek ındırıyorlar.snıper aldım ama resmen sınek ısırıgı mısalı canları hıc azalmıyor bıle.kafayı yemek uzereyım kac kere oldum aynı yerde.varmı cozumu?

aynen,başlangıcı çok çok zor yapmışlar, 4-5 kere oynadım zor geçtim,özellikle bombacı kardeşler. hep böyleyse bu oyunu silerim dedim ama ilerde rahatlıyor,öyle kolayca ölmüyorsun, başlangıcı atlat gerisi kolay
  • quote:

quote:

hay ben boyle oyunun.daha ılk baslarda takıldım.3-4 tane herıf var olmuyorlar ve benı dırek ındırıyorlar.snıper aldım ama resmen sınek ısırıgı mısalı canları hıc azalmıyor bıle.kafayı yemek uzereyım kac kere oldum aynı yerde.varmı cozumu?

aynen,başlangıcı çok çok zor yapmışlar, 4-5 kere oynadım zor geçtim,özellikle bombacı kardeşler. hep böyleyse bu oyunu silerim dedim ama ilerde rahatlıyor,öyle kolayca ölmüyorsun, başlangıcı atlat gerisi kolay

boyle salakca bısey gormedım.elemana kafadan vuruyorum tınlamıyor bıle.anlamadım buga falanmı ugradım cozemedım.heves etmıstım oynamaya ama sınır kupu ettı benı.

• Ya bu oyunda ölün ce çok param gidiyor bunu nasıl engelleyebilir im para yetiştirmiyorum uyardım edin bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun Maxi'nin barinda makinalarin birinden turuncu pistol aldim. Pistol hic reload yapmiyor deli gibi ates ediyor :) super oldu.
  • quote:

quote:

Çok çok zor denilecek bir durum yok aslında ortada. Bombacı cüce saykolar da dahil başlarda o kadar zorlayan pek fazla bir yer de yok bana kalırsa. Zor gibi görünen bölümlerde dan-dun oynamak yerine biraz akıllıca düşünmek gerekebiliyor.

Bombacılar için konuşacak olursak; biri deli gibi üzerinize koşuyor zaten, diğeri de canonların gunner seat bölümünde oturup sürekli atış yapıyor bulunduğunuz bölgeye. Sürekli üzerinize geleni aradan çıkardıktan sonra, canonlara da bir kaç el ateş ederseniz patlıyor zaten. Sonra mecburen tepesindeki bücür de iniyor aşağıya. E ondan sonra birşey kalmıyor zaten. Sadece yanında birkaç tane daha sayko geliyor üzerinize ki patronu öldürdükten sonra onlar da spawn olmuyor. Bu mu zor?

• quote:

Orijinalden alıntı: MendhiCS

quote:

quote:

Çok çok zor denilecek bir durum yok aslında ortada. Bombacı cüce saykolar da dahil başlarda o kadar zorlayan pek fazla bir yer de yok bana kalırsa. Zor gibi görünen bölümlerde dan-dun oynamak yerine biraz akıllıca düşünmek gerekebiliyor.

Bombacılar için konuşacak olursak; biri deli gibi üzerinize koşuyor zaten, diğeri de canonların gunner seat bölümünde oturup sürekli atış yapıyor bulunduğunuz bölgeye. Sürekli üzerinize geleni aradan çıkardıktan sonra, canonlara da bir kaç el ateş ederseniz patlıyor zaten. Sonra mecburen tepesindeki bücür de iniyor aşağıya. E ondan sonra birşey kalmıyor zaten. Sadece yanında birkaç tane daha sayko geliyor üzerinize ki patronu öldürdükten sonra onlar da spawn olmuyor. Bu mu zor?

o bölümden sonrasına nazaran başı çok zor.

ilk denemelerimde üzerine koşan sayko 2vuruşta beni öldürdü,zar zor hallettim, sonra bomba atan abiyle uğraşırken sürekli normaller saldırdı, birin birine koşarken mermiler bitti falan, 3-5 denemede ancak geçtim

• KTCJJ-FHZJW-W6JJB-TTBTJ-R9WWJ

bir adet golden key veriyor, ayrıca yapmayan kaldımı bilmiyorum ama shift di sanırım oraya üye olunca da 3 tane veriyor.

http://kotaku.com/5950617/an-easy-way-to-score-a-couple-super+rare-items-in-borderlands-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 13 Kasım 2012; 15:29:50 >
  • Arkadaşlar dün 3 kişi tungle dan private servefr kurup.lan üzerinden gayet rahat oynadık.Bugün ise 3 saatlik çabamız boşa gitti.Bİr ara 2 arkadaş birbirinin gördü.Sonrası yok.Sorun tunngle damı( tunggle private servarda üçümüz birbirimizi görüyoruz) oyundamı çözemdik.
    Private server üzerinden oynayan varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

KTCJJ-FHZJW-W6JJB-TTBTJ-R9WWJ

bir adet golden key veriyor, ayrıca yapmayan kaldımı bilmiyorum ama shift di sanırım oraya üye olunca da 3 tane veriyor.

http://kotaku.com/5950617/an-easy-way-to-score-a-couple-super+rare-items-in-borderlands-2

Verdiğin kodu girince 11 adet golden key verdi

Çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 15 Kasım 2012; 0:52:37 >

• Ya şimdi ben borderlands 2 aldım steamdan fakat dlc ler biraz pahalı geldi : / dlcleri korsan yükleme gibi bi şansım varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.