Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Level 21 Siren, level 17 Mechromancer ve level 16 Assassin ile oynuyordum, bir gün ara verip diğeriyle ilerliyordum.

Level 17'den 20'ye kadar Siren ile Arena'da takıldıktan sonra Sanctuary'e gitmem ve yaklaşık 15 görev almam ile gözüm korktu, nereye gideceğimi hangi görevi tamamlayacağımı şaşırdım ve oyunu bıraktım bugün. Silmeyeceğim, belki DLC falan gelir, belki benim oynayasım. Bir de öyle tatlı bir SMG düşmüştü ki, sırf silah için fire üzerine itemları dizmiş, skill'leri dağıtmıştım.
  • Arena da ilk 3 etabı bitirdim 4 ncü de takıldım sonra daha da denemedim. Bakarım bir ara derken sonra bir arena daha buldum. Göreve giderken bu akrebimsi yaratıkların olduğu bir mekanda. Orada biraz daha farklı. Sadece hayvan türü yaratıklar geliyor. Bir deneyeyim dedim ilk etapta göçerttiler. Fena bir yer orası. Eğlenmek isteyene tavsiye ederim. Yanlız paraları harcayın öyle gidin.

Bir de true vault hunter modunda oynarken bu eridium ila aldığımuz upgradeleri tekrar açılıyor mu? Yani kaldığımuz yerden mermi kapasitelerini filan upgrade edebiliyor muyuz? Bilen var mı?
  • Yok diye biliyorum ben. Bir kere o upgrade'leri tamamladıysanız bitti, o karakter daha upgrade alamıyor.

Ben o dediğiniz kısmı bulamadım. Dediğim gibi, bir anda o kadar görev aldım ki anında oyundan çıktım. Zaten niyedir bilinmez, baydı beni. Item olayı çok ön plânda olmuş, oyun sadece üzerinizdekinden daha iyi item bulmak üzere kurulu. Çok şahane bir item bulmuş olabilirsiniz, iki üç level sonra o item çöp oluyor. Zaten epi topu her şeyiyle 5 çeşit nesne var, bunların milyarlarca kombinasyonunu oynuyoruz. Aslında Borderlands'te de kolye, yüzük, başlık vs. düşünülemiyor ama yine de bir yerden sonra sıkıldığımı hissettim. Sanırım bir daha açmam oyunu. Borderlands 1'de daha çok eğlendiğimi söylemeliyim.
  • Oyunun sıkıcılaştığı doğru aslında. Ama oyun sizi level 50ye ulaşmaya zorluyor. Ve bundan sonra çıkan itemler sizde etki yaratıyor. Ayrıca Dlcler de çok güzel hazırlanmış. İki dlcyi de çok sevdim ben konu açısından. Scarlett ile Torgue'un dlcsini.

Bunun yanında Yenilmezler lakaplı büyük ''boss''lar da mevcut oyunda. Her biri birbirinden zor. Master Gee'yi yenmek için göbeğim çatladı desem yeridir.

Ama oyunun kendine has bir çekiciliği var. Hele ki Torgue'un hikayesinin başlangıcını ara ara açar gülerim. Çok geyiq bir adam yapmışar bu Torgue'u. Keza Scarlett da öyle.
  • http://xfinity.aditive.com/app/400019/400102/view/login_e/crc/2098667402

arkadaslar bedava Torgue DLC dağıtılıyor bilginize.
  • Arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı lv25 Commander oynuyorum fakat
    1. Para ne işe yarıyor ? Kumara yatırmak dışında başka bir opsiyon göremedim ki hastalık oldu devamlı kumar kasıyorum

2. Sorum lv50 olduktan sonra oyun bitiyor mu yoksa hard , very hard gibi opsiyonel tekrar başlama seçenekleri mevcut mu yani diablo'daki gibi mi ? lv50 olup her zaman daha iyi silahlar almak için belli boss'ları , moblarımı farmlıcam ?
    Oyun bitsin istemiyorum, Commander'ı da çok sevdim bu karakterle oynamak istiyorum fakat belki çok basit sorular olduğu için nette cevabını bulamadım
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolvérine

Arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı lv25 Commander oynuyorum fakat
    1. Para ne işe yarıyor ? Kumara yatırmak dışında başka bir opsiyon göremedim ki hastalık oldu devamlı kumar kasıyorum

2. Sorum lv50 olduktan sonra oyun bitiyor mu yoksa hard , very hard gibi opsiyonel tekrar başlama seçenekleri mevcut mu yani diablo'daki gibi mi ? lv50 olup her zaman daha iyi silahlar almak için belli boss'ları , moblarımı farmlıcam ?
    Oyun bitsin istemiyorum, Commander'ı da çok sevdim bu karakterle oynamak istiyorum fakat belki çok basit sorular olduğu için nette cevabını bulamadım
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

bir zorluk seviyesi açılıyor oyunu bitirince, real vault hunter diye olması lazım. size tavsiyem bütün yan görevleri yapın öyle ilerleyin. bende 50 lvl olmadım dahada aynı yerleri bi daha oynamak sıkıcı geldi bana

• daha yeni oynamaya başladım .
    uzun zaman oldu , ama co op olmayınca tadı yok gibi
  • bir de şu 50. level şöyle 70 falan yapsalar ilk oyundaki gibi tadından yenmeyecek.
  • oyundaki yazılarda silahlarımızı 1 favori silahım " yada " çöp" gibi etiket yağıştırabileceğimz yazıyordu.
    nasıl yapıldığını bilen var mı ?
  • oyundaki tüm haritaya linkten ulaşabilirsiniz
    http://gfxuploader.com/images/slmc3fnt5j2ngdqc3ye.jpg
  • 50 level olunca bıraktım bende ama bu sene oynadığım en iyi oyundu
  • co op oynayan yok mu artık ?
  • Oyunu çoktan bitirmiştim bugün dlcleri kurdum en başından başlatıyor oyun dlcler algılanmıyor sorun ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat650

Oyunu çoktan bitirmiştim bugün dlcleri kurdum en başından başlatıyor oyun dlcler algılanmıyor sorun ne olabilir ?

En baştan derken? Dlcler iki yeni kasaba ekliyor oyuna. Kayıtlı oyundan devam edemiyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Oyunu çoktan bitirmiştim bugün dlcleri kurdum en başından başlatıyor oyun dlcler algılanmıyor sorun ne olabilir ?

En baştan derken? Dlcler iki yeni kasaba ekliyor oyuna. Kayıtlı oyundan devam edemiyormusun?

kayıtlı oyun yok ki oyunu bitirip kapattım şimdi continue dedigimde 2 seçenek geliyor vault hunter yada normal vault haunter ı seçiyorum itemler gitmesin diye en başından başlatıyr oyunun
  • quote:

quote:

quote:

kayıtlı oyun yok ki oyunu bitirip kapattım şimdi continue dedigimde 2 seçenek geliyor vault hunter yada normal vault haunter ı seçiyorum itemler gitmesin diye en başından başlatıyr oyunun

Vault hunter modu seçersen en baştan başlarsın itemlerin ile. Normal modu seçersen en son kayıtlı halinle başlarsın. Silahların gitmez. Sadece canavar seviyeleri 32-35 arası olur en fazla. İki moddan da dlclere girebilirsin. Yapman gereken ışınlanma kutusu bulup ordan yeni dlc kasabalarını seçmek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vault hunter modu seçersen en baştan başlarsın itemlerin ile. Normal modu seçersen en son kayıtlı halinle başlarsın. Silahların gitmez. Sadece canavar seviyeleri 32-35 arası olur en fazla. İki moddan da dlclere girebilirsin. Yapman gereken ışınlanma kutusu bulup ordan yeni dlc kasabalarını seçmek.

vaulttan sonra contiune girdim ama normal mod çıkmadı artık. bende sinirleinp tümden sildim. yinede yardımın için çok teşekkürler hocam. bu sorunu yaşayan varsa görür bu mesajı yardımı olur.

• ya daha demin indirim vardı playstore'da nasıl kaçırdım :( :(
  • nasıl kaçırdın la hiç haberimiz olmadı kampanya mı varmış??
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.