Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynısı Fm'de de olmuştu bana,hak mı reva mı arkadaş ya
  • ya sorma abi yüzde 50 indirim varmış 12 dk önce
  • beyler kampanya kesin bitti mi şimdi ?
  • orda hep indirim oluyo ama hacı takip etmek gerek keşke baksaydım ya :D
    diğerlerini kaçırma bak başka da var ;)
  • küreği de yoktu dimi borderlands'in ?
  • bitceğini bilmiyodum la baya şanslıymışım baya şanslıymışım
  • kürek ne la :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: novaljin

kürek ne la :/

crack işte be reyiz anla
  • hee şakalar diyosun :D iyi bakalım :))
  • ilk oyunu yarım saat filan oynayıp kapatmıştım. ama bu oyun başka olmuş. resmen istemesemde kendisini oynattı. heleki fps olarak bf , killzone, resistance den başka bir şey oynamayan beni saatlerce başında durmaya ikna etti.. bu sefer harika bir oyun olmuş. single olarak ilk defa bir fps den resistance 2 den sonra bu kadar zevk alıyorum. fps olarak resistance ve killzone den sonra bitirdiğim 3. oyun olacak :))))

fps oyunlarında bf serisi hariç diğerlerinde fazla oynayınca (2-3 saat) midem bulanıyor arkadaş. bu işler için yaş çoktan geçmiş bizim

farcry ı da beğendim ama bir iki saat ancak oynarım ve sonra bırakırım. fazla oynayacıağmı düşünmüyorum.
  • yapılanmayı nasıl yapıyorum bu arada tavsiyeleriniz nedir. ben ilk baştaki yakışıklı adam ile başladım. skil pointleri nelere vermeme lazım ??? mesela warrior filan demiş bazı arkadaşlar sınıf seçiim mi var ilerde ? ben 8 levelim şu anda ? gelişmeleri neye rgöre nasıl yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

yapılanmayı nasıl yapıyorum bu arada tavsiyeleriniz nedir. ben ilk baştaki yakışıklı adam ile başladım. skil pointleri nelere vermeme lazım ??? mesela warrior filan demiş bazı arkadaşlar sınıf seçiim mi var ilerde ? ben 8 levelim şu anda ? gelişmeleri neye rgöre nasıl yapmam lazım ?

Deneme yanılma ile uğraşamam diyorsan bu sitedeki buildlere bakarak skillerini dağıtabilirsin.

Tıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

yapılanmayı nasıl yapıyorum bu arada tavsiyeleriniz nedir. ben ilk baştaki yakışıklı adam ile başladım. skil pointleri nelere vermeme lazım ??? mesela warrior filan demiş bazı arkadaşlar sınıf seçiim mi var ilerde ? ben 8 levelim şu anda ? gelişmeleri neye rgöre nasıl yapmam lazım ?

Deneme yanılma ile uğraşamam diyorsan bu sitedeki buildlere bakarak skillerini dağıtabilirsin.

Tıkla

cypon eyvallah kardeşim saol.
    buradayken soaryım bir tane görev var. görevin adını hatırlamıyorum ama şu kalkanlı adam ilk defa çıkıyor sanırım. yeni bir silah verdi ve silah mavi bir şey atıyor görevi tamamlamak için silahı eguip yapmam lazım. eguip yapıyorum hemen dibimde yukarı doğru uzanan mavi elektrik ışıkları çıkartan elektrik reaktörü gibi gibi bir şey var ona silah ile ateş ediyorum ama bir şey olmadı. hatırlayan varsa nasıl geçeceğimi söyleyebilir mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Tıkla

cypon eyvallah kardeşim saol.
    buradayken soaryım bir tane görev var. görevin adını hatırlamıyorum ama şu kalkanlı adam ilk defa çıkıyor sanırım. yeni bir silah verdi ve silah mavi bir şey atıyor görevi tamamlamak için silahı eguip yapmam lazım. eguip yapıyorum hemen dibimde yukarı doğru uzanan mavi elektrik ışıkları çıkartan elektrik reaktörü gibi gibi bir şey var ona silah ile ateş ediyorum ama bir şey olmadı. hatırlayan varsa nasıl geçeceğimi söyleyebilir mi ?

Görevin ismini yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim ama, eğer elektrikli bir yer varsa orayı geçmek için elektrik akımlarının sağında ve solunda direkler var. Direklere de elektrik kablosu gidiyor. O kabloların sonunda bi tane kutu var. O kutuyu patlatınca elektrikli duvar kaybolur.

• ps başında değilim. ama görevi geçemezsem adını yazarım. sanırım dediğin gibi o kutulurı vurmam gerekiyor. kutulara hiç dikkat etmemiştim.
    oyunun başlarındayım sanırım ama ne kadar sürüyor merak etmiyor değilim. umarım çok kısa değildir. baya eğleniyorum oyunda çünkü.
  • Arkdaslar playstore'da yapilan %50 indiriminden faydalanip orjinal Borderlands 2 aldim online mod cok zevkli.Bisi sormak istiyorum ''Mechromancer'' DLC'si ucretli mi?Torrent sitelerinde var ama orjinal oyun uzerine kursam sorun cikarir mi?Cunku oyunu orjinal almadan once torrent sitesidnen oyunu indirmis offline olarak oynuyodum ama oyunu orjinalini aldikdan sonra(key) oyun hicbi sekilde online moda girmiyordu bende bu yuzden mecbur oyunu kaldirdim steanm'dan orjinal olarak indirip kurdum o zaman oldu.
  • arkadaslar abuk bı soru olabılır ama sormam lazım
    sımdı bu oyunun "Borderlands 2 v1.3.2 Update" ı cıkmıs
    bu update bundan oncekı tum updaletlerı kapsıyor mu
    yoksa bundan oncekılerı de tek tek yuklemem lazım mı
    daha once hıc update yapmamıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machiavelli -- 10 Ocak 2013; 13:08:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: machiavelli

arkadaslar abuk bı soru olabılır ama sormam lazım
    sımdı bu oyunun "Borderlands 2 v1.3.2 Update" ı cıkmıs
    bu update bundan oncekı tum updaletlerı kapsıyor mu
    yoksa bundan oncekılerı de tek tek yuklemem lazım mı
    daha once hıc update yapmamıstım

kapsiyor diye biliyorum
  • Beyler yeni DLC çıktı Hammerlock'un. Şimdi başladım hikayeye lakin dlcden sonra ayarlarım değişmiş. Ben de tam hatırlayamadım hangilerini seçtiğimi ve kendime göre yeniden ayarladım lakin sağa sola döndürdüğümde kamerayı ekranda kırıklıklar oluşuyor. Önceden yoktu bu. Nasıl düzelteceğim bunu bilen var mı?
  • Oyun gayet güzeldi fakat bir süre sonra sıkmaya başladı beni
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.