Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dağıtılan Borderlands 2 Sayısı 5 Milyonu Geçti

Pandora’da artık her zamankinden daha çok silah, daha çok karmaşa ve daha çok oyuncu var. 2K ve Gearbox Software bugün, bugüne kadar 5 milyonun üzerinde Borderlands 2 satıldığını ve oyunun yılın en popular oyunlarından biri olduğunu duyurdu. Kısa süre önce sunulan yeni Mechromancer karakter sınıfı, Captain Scarlett and her Pirate’s Booty eklenti paketi ve önümüzde aylarda çıkacak olan üç yeni eklenti paketiyle çatışma ve yağmalama çılgınlığı ivmelenerek artmaya devam edecek.

2009 yılındaki gözde oyunun devamı olan Borderlands 2 21 Eylül’de piyasaya çıkmış, dünya çapında olumlu eleştiriler almış ve Metacritic’te 90* not ortalamasına ulaşmıştı. G4TV oyuna 5 üzerinden 5 vererek “o hep hayalini kurduğunuz, ganimet dolu büyük macera” yorumunu yapmış, Game Informer oyuna 10 üzerinden 9.75, IGN ise 10 üzerinden 9 vererek “azıcık dahi merak ediyorsanız kesinlikle kaçırmamanız gereken muhteşem bir oyun” değerlendirmesinde bulunmuştu.

“Borderlands 2’nin kazandığı ivmeden son derece memnunuz ve 2K ve Gearbox’daki ekiplerimizin bu oyun için ortaya koydukları yoğun çalışmalarının karşılığını alıyoruz,” diyen 2K Başkanı Christoph Hartmann şöyle devam ediyor. “Borderlands serisi hiç bu kadar popüler olmamıştı, bundan sonra da eklenti paketleriyle desteğimizi sürdüreceğimiz Borderlands 2’nin oyun dünyasının mega serilerinden biri haline geldiğini rahatça söyleyebilirim.”

Beşinci oynanabilir sınıf olan Mechromancer Gaige, Premiere Club üyelerine bu ay ücretsiz olarak sunulmuştu.

Gearbox Software Başlanı Randy Pitchford, “Hayranlarımızın Borderlands 2’ye verdikleri olumlu tepkiler gerçekten inanılmaz bir seviyeye ulaştı” diyor ve ekliyor: “Oyuncular Borderlands 2’yi ana hobileri olarak sahiplendiler, Sanctuary’de Claptrap ile 50 milyondan fazla kez etkileşim kurdular, Pandora’da savaşarak ve ganimet yağmalayarak 12,000 gerçek dünya yılına eş değer zaman harcadılar! Biz ise henüz yeni başlıyoruz, oyunu daha da ileriye taşımak ve geliştirmek için şu anda inanılmaz bir ivmeye sahibiz. Borderlands 2 için daha neler planladığımızı herkese göstermek için sabırsızlanıyoruz”

EEDAR araştırma şirketinin İçgörü & Analiz Başkan Yardımcısı Hesse Divnich ise şunları ekliyor: “Borderlands serisi işbirlilikli online oyunun nasıl olması gerektiğini gösterdi, 2009 yılında çıkan orijinal oyunun yıllar sonra bile oyunculara hitap edişi sektörün geri kalanı için bir ders niteliğinde.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dagitilan_Borderlands_2_Sayisi_5_Milyonu_Gecti-32588.htm

• Borderlands 2'nin İkinci DLC'si Tanıtıldı

Gearbox'ın dün Twitter üzerinden dillendirdiği yeni Borderlands 2 DLC'si, resmileşti. Mr. Torgue's Campaign of Carnage isimli DLC, detaylarıyla birlikte tanıtıldı.

20 Kasım'da satışa sunulacak olan DLC, $9.99/800 MSP ile etiketlendirilecek. Silah üreticisi Torgue'in üzerine yoğunlaşacak olan bu indirilebilir içerikte 15. seviye ve yukarısı adına yeni görevler bulunacak. Aşağıdaki görüntülerden de görebileceğiniz üzere, bu indirilebilir içerikte canlı düşmanlardan çok, robotik araçlara karşı mücadele vereceğiz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Borderlands_2nin_ikinci_DLCsi_Tanitildi-32591.htm

• Selamlar

Level 34'teyim. Jack'le ve Warrior'la karşılaşacağım kısıma geldim. Burada da bir level alsam level 35 olurum. Bu kadar mı ? Bütün Side Mission'larıda yaptım. Sonra oyun bitiyor mu ?

Düzenleme: Jack'i öldüreceğim yere gelmeden E-Travel Station vardı. Sanctuary'e geri döndüm. Fakat tekrar gitmek istediğimde beni en başa getiriyor. O station'a tekrar dönemiyorum ? Doğru mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impressive -- 24 Kasım 2012; 9:12:23 >
  • yeni dlc yi oynamak istiyorum
    update 10 lazımmış
    exe yi virüs olarak algılıyor
    bi de 4 çubuk oy almış malum yerde
  • Beyler oyun bende yüklüydü bitirdikten sonra biraz ara vereyim dedim. Bugün aklıma geldi bi açayım dedim ama simgeye tıkladığımda açılmıyor oyun. Launcher açılıyor. Play deyince öyle kalıyor. Sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı?
  • Arkadaşlar şu oyunu KOPYAAAAAAA olarak tunngle dan coop oynayan varmı..Privete server oluşturup kendi arkadaşlarınızla oynamak için e NE YAPMAMIZ GEREKİYOR.find gamesden birtürlü birbirimizi göremedik.
  • Arkdaşlar the bee adlı sheild almak için arid nexus daki boss u öldürdüm ama item düşmedi. Sonra defalarca oyundan çıkıp girdim ama adam orda yok. Bugg mı oldu yoksa sizde de böylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Arkdaşlar the bee adlı sheild almak için arid nexus daki boss u öldürdüm ama item düşmedi. Sonra defalarca oyundan çıkıp girdim ama adam orda yok. Bugg mı oldu yoksa sizde de böylemi?

2 saat uğraşmıştım
    sabır işi biraz
  • Son gelen DLC biraz iş olsun diye yapılmış izlenimi verdi. Dün yeni kareterimle 14 level ile başladım 18 levelde bitirdim. Yan görevleri de yapmadım. Fakt bu sefer ana görev serisine devam ettiğimde yaratıkların çok zayıf kaldığını gördüm. Biraz dengesizlik oldu oyunda. Tavsiye ya hiç bulaşmayın ya da oyunu normal süreçte bitirip en son bir bakın ne var diye :)
  • oyun ilk başlarda çok iyi olsa da uzun oynanışdan sonra sıkmaya başladı beni .Sadece senaryo ve karakterleri için ilerleyeyim dedim ama mekanlar,mob spawnları ,aynı yaratıklar aynı yerde aynı şekilde çıkması vs çok sıktı.
  • Mechromancer ila oynadım biraz. Bir müddet sonra işleri sadece robot yapıyordu bende bozuldum bıraktım :) Zero ila deneyeyim dedim melee nasıl olur diye. 10 levelden sonra tökezledim onu da bıraktım. Maya ile başladım bu sefer neyse bunla bitirebildik. Fena değil oynanırlığı iyi. Axton ile başladım onda da işler turrent'ı düşecek gibi bakalım şimdilik iyi. Gunzekeer ila da denedim de tek kişi ila biraz zorluyor gibi. Ya da ben beceremedim :))
    Yaratıkların aynı yerde spawn olmalarını pek umursamıyorum ben topuklayıp gidiyorum. Bence çeşitlilik fena değil. Yanlız Mr.Tongue' DLC'sinde yaratıklar copy paste olmuş o biraz can sıkıcı olmuş. Yine de bitirdim. Tavsiyem orada ki ana görevleri yapın geçin. Level çok almayın :)
    Son olarak Zero ila melee oynayan var mı? Tavsiyelerini almak isterim.
  • Ben Zero ile Sniper yaptım. Gayet normal bittirdim. Sonra Scarlett ile Torgue dlc lerinin ana görevlerini bitirdim. Yan görevlerde uğraşıyorum öyle. Ama bu yenilmezleri indirmek çok çok zor tek başına. Benden 4 level düşük olmalarına rağmen milim hakkı gitmiyor. Level 50 olunca deneyeceğim bakalım.

Ayrıca Torgue dlcsi aşırı komik olmuş geberdim gülmeden oynarken. Torgue'un ağzıyka gitar sesi çıkarması bile tek başına yetiyor

• Sniper biraz sıradan oluyor o yüzden o ağacı ellemedim. Zati maya ile yeterince kritik atış yaptık .) Komando ile de yine uzaktan lazım geldikçe sniper çalışıyoruz. Hatta bu torguenin görevlerinden sağlam bir sniper düştü. Onla devame edeceğim.
    Zero'nun da skill ağacını mele üzerine yoğunlaştırayım dedim. Farklı bir şeyler olsun diye de biraz zorlandım. Belki doğru düzgün bir iki item bulursam düzelir. Şimdilik askıya aldım
    Torgue'nin seslendirmeler filan iyi lafım yok. Yanlız oraya benim gibi 14 levelde filan girip de 18-19 da filan çıkarsanız ana görevlere geçince biraz dengesizlik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

Sniper biraz sıradan oluyor o yüzden o ağacı ellemedim. Zati maya ile yeterince kritik atış yaptık .) Komando ile de yine uzaktan lazım geldikçe sniper çalışıyoruz. Hatta bu torguenin görevlerinden sağlam bir sniper düştü. Onla devame edeceğim.
    Zero'nun da skill ağacını mele üzerine yoğunlaştırayım dedim. Farklı bir şeyler olsun diye de biraz zorlandım. Belki doğru düzgün bir iki item bulursam düzelir. Şimdilik askıya aldım
    Torgue'nin seslendirmeler filan iyi lafım yok. Yanlız oraya benim gibi 14 levelde filan girip de 18-19 da filan çıkarsanız ana görevlere geçince biraz dengesizlik oluyor.

Valla ben esas görevi bitirdikten sonra indirdim dlcleri öyle başladım. Zaten 30'a tamamlanıyor bütün düşmanlar. Ben toplamda 2 dlc de 3 level attım sadece görevleri yaparak. Şimdi yan görevlere bakıyorum. Silah arıyorum öyle güzel birşey düşer belki diye. Yoksa invincibleları yenemem gibi görünüyor.

• Torguenin mekanda kendi para birimi ila satılan güzel silahlar denk geliyor. Ama onları biriktiriyim falan dersen yine 2-3 level alırsın. Son bossu tekrar kesme şansımız var mı denemedim. Büyük ihtimalle tekrar spawn olmayacaktır. Senaryo gereği çıktığı için. Bende ki sniper ondan düştü. Fire rate'i çok yüksek. Damage çok yüksek. Arada biriktiririm diyorsan bence torgue'nin silahlara bak.
  • Şimdilik çıkmadı bana. Legendery itemler çıkması lazım anca öyle kapışabilirim sanırım. Onun için de baya bir farm yapmak lazım. Neyse fırsatım oldukça oynuyorum şansım yaver gider umarım.
  • Bana legendary item şimdiye kadar hiç düşmedi. morlarla idare ediyorum :) Maya ila bitirdim, Jack'den ve warrior'dan da sadece mor çıktı. Drop rate'leri çok düşük olabilir bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 28 Kasım 2012; 16:05:48 >
  • Bu arada yaratıkların levelleri benle birlikte artıyor mu_? Yoksa vault hunter mode ile yeniden mi başlamam lazım oyuna=?
  • O biraz karışık bir konu. Bazı yerlerde artıyor. Bazılarında ise senin levelinde kalıyor. Bende anlamadım :))) Ama genelde artış gösteriyor. True Vault Hunder modunda başlarsa ilk bölümden itibaren senin levelinde çıkyorlar. Biraz zorlar gibi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 29 Kasım 2012; 8:32:14 >
  • True Vault Hunder mod neymiş öyle yahu. Daha ilk bölümdeki yaratıkları bile öldüremiyorsun elindeki 35 level silahlarla Biraz ilerleyip Captain Scarlett'ın dlc bölümlerine geçtim. Oralar biraz daha kolay gibi. Ayrıca Kaptan Blade'in hazineleri de kolay loot veriyor. Level atmak ve iyi item düşürmek için birebir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.