Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evo_4

Bu mesaj silindi.
    Hala basliyamadik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 22 Eylül 2012; 6:48:08 >
  • Eğer Co-op oynarsanız daha iyi itemlar düşüyor, özellikle arenaya girecekseniz en az 2-3 kişi girin güzel item toplarsanız.
  • Şu an Flynt e gelmiştim ama, oyundan çıkıp girince tekrar aynı düşmanlarla uğraştırması tam bir amelelik olmuş
  • Arkadaşımla 2 kişi Assasin ve Gunzerker olarak oynuyoruz. Commander veya Siren olarak oynayan/oynamak isteyen varsa beraber oynayalım. Özel mesajla ulaşabilirsiniz.
  • beyler zero da lvl puanlarını hangi skille veriyorsunuz, salvadorda hangisine verecegimi sasırıyordum bunldaki ilk lvller oldukça zayıf salvadora göre.
  • Xbox versiyonunu aldım. İlk oyunun üstüne kat kat koymuşlar. Çok güzel, renkli ve iştahlı oyun olmuş. Ayrıca ilk oyuna göre çok daha geniş haritalar ve birbirine benzemeyen görevler var. Silah seçenekleri ve neredeyse her parçasının farklı modifiye edilmiş hallerinin olduğu çok geniş bir yelpaze mevcut.

Alın oynayın. Neredeyse tüm inceleme notları 90'ın üzerinde.

Baldur's Gate II Remake çıksada oynasak.
  • Oyun baya zevkli zero baya sağlammış
  • GOTY ödülü ya bu oyunun ya da Guild Wars 2 ile Halo 4'den birinin. Çok zevkli.
  • Oyun tek kelime 10/10 olmuş.Grafikler ve efektler ilk oyundan daha güzel.Zero ile başladım.İkincide salvador ile oynayacağım.Şuan mor hyperion sniper var level 14üm.Vault hunters relic galiba işe yarıyor.Zero için ben en soldaki kısma veriyorum.Sniper ağırlıklı yani; Critical biatch!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampy

arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. görevde find radio yazıyo ama haritada bir hedef göstermiyor. nerden bulacam bu radyoyu?

Herhangi bir radyo olur fark etmez. Vardır sağda solda.
  • Oyun çok güzel olmuş yine...
  • Oyunu hem Xbox'da hem PC'de oynadım kesinlikle PC'de oynayın grafiksel olarak bariz farklar yok ama fiziklerin hesaplanması ve daha gerçekçi kan efektleri gibi şeyler ne yazık ki konsolda yok.
  • Var mı hamachi üzerinden oynuyacak level 16'yım Teamspeakde kurarız, pm atabilirsiniz.

Tunggledan da oluyormuş sanırım, borderlands 2 [tr] kanalında nickim bill_doors

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billdoorstam35 -- 22 Eylül 2012; 23:42:24 >
  • play diyorum başlamıyor. kaç arkadaş yardım istemiş neden cevap yazan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel duruyo online arkadaşlarla güzel olur bakalım fiyatı düşünce oynarız belki
  • Oyun çok güzel GOTY olma adayı
    Buda gördüğüm en güzel reklamlardan ;

• beyler bu base diyim artık orada bir tane kasa var onu açmak için key istiyor onu nerden bulacaz, bir kere actım bir daha açmak için key istiyor yanlıs mı yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

beyler bu base diyim artık orada bir tane kasa var onu açmak için key istiyor onu nerden bulacaz, bir kere actım bir daha açmak için key istiyor yanlıs mı yaptım

O sadece golden key ile açılabiliyor, mantıken içinden çok değerli şeyler çıkması lazım.Ben açmak için sonraki levelleri bekliyorum.

@rampy, moxxxi'nin yerine gideceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

quote:

Orijinalden alıntı: kronik

beyler bu base diyim artık orada bir tane kasa var onu açmak için key istiyor onu nerden bulacaz, bir kere actım bir daha açmak için key istiyor yanlıs mı yaptım

O sadece golden key ile açılabiliyor, mantıken içinden çok değerli şeyler çıkması lazım.Ben açmak için sonraki levelleri bekliyorum.

@rampy, moxxxi'nin yerine gideceksin.

Golden key den baska bulamıyormuyuz acaba?
  • golden keyi nerden buluyoruz? önce salvador ile basladım oyuna onunla actım o sandıgı süper silahlar cıktı, simdi zero ile basladım açamıyorum. geçti mi artık sadece bir kere mi acılabiliyor o?

simdi hatırladım ya pre-order la alanlara sanırım 1 tane key veriyorlardı, bir daha acamayacakmıyım acaba?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.