Şimdi Ara

BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
1
Favori
16.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Orijinalden alıntı: QardeLs

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QardeLs

Bugün aldım. Indirilebilir içerik var. Silah ve kadın bi class. Bitiriyim de mp gireriz.

mp si yok hocam takım ölüm macı gibi şeyler bunda yok. direk senaryoyu co op 4 kişi oynuyorsun.

Zaten RPG'de Mp olmaz. Deyişim Co-op filan da herkes silah falan soruyor. Neyse hangi karakter iyi ben Commando düşünüyorum. Eve gidiyorum oyunu aldım otobüsteyim de.

tabikide Komando.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MP co-opu pek sevmedim herkes bencil dayanisma diye bisey yok en iyisi arkadasinla oynamak bide su yanan psycho ve badass psycholar ne sinir bozucu seyler yaw

• Isteyene istedigi lvl legendary item silah vs atabilirim icimden geldi

• Arkadaşlar oyunu bitirdim lvl 35 Zero ile fakat anlamadığım bir şey var. R2 ile özel hareketi yapınca birtek kaçmamıza mı yarıyor bu hareket ... oyunu sitelerden izliyorum adam gölge nin içine girip kılıçla kendisini hareket yapıyor kesiyor biçiyor. sormak istediğim R2 den sonra bir tuş felan mı var bilmediğim..
  • Skillerle alakali olabilir yerini deyis sikillerin bide ole dene

• quote:

Orijinalden alıntı: cahit_99

Isteyene istedigi lvl legendary item silah vs atabilirim icimden geldi

Olur. Bana bi Hell Fire ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

MP co-opu pek sevmedim herkes bencil dayanisma diye bisey yok en iyisi arkadasinla oynamak bide su yanan psycho ve badass psycholar ne sinir bozucu seyler yaw

Aynen. Adam beni kesecek yav $'ları almak için.
  • Borderlans 1'in goty versiyonun aldım 22. levela kadar singleda ilerledim sonra online olarak birisinin oyununa girdim bir görev yapıp tekrar single'a döndüm fakat görev menüsünde eşek yüküyle yeni görev peydah oldu sanırım oyununa girdiğim adamların görevleri bunlar aralarında yaptıklarım da var level 40 olan görevlerde.Sinirim bozuldu kapattım oyunu,oynamak istiyorum ama elim gitmiyor yok mu bir çözümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Borderlans 1'in goty versiyonun aldım 22. levela kadar singleda ilerledim sonra online olarak birisinin oyununa girdim bir görev yapıp tekrar single'a döndüm fakat görev menüsünde eşek yüküyle yeni görev peydah oldu sanırım oyununa girdiğim adamların görevleri bunlar aralarında yaptıklarım da var level 40 olan görevlerde.Sinirim bozuldu kapattım oyunu,oynamak istiyorum ama elim gitmiyor yok mu bir çözümü.

o 40 olanlar DLC görevleri olma ihtimali var eyer leveline göre görev yoksa sınırsız kalkan ve silah ile işin kolaylaşır.
  • quote:

quote:

Borderlans 1'in goty versiyonun aldım 22. levela kadar singleda ilerledim sonra online olarak birisinin oyununa girdim bir görev yapıp tekrar single'a döndüm fakat görev menüsünde eşek yüküyle yeni görev peydah oldu sanırım oyununa girdiğim adamların görevleri bunlar aralarında yaptıklarım da var level 40 olan görevlerde.Sinirim bozuldu kapattım oyunu,oynamak istiyorum ama elim gitmiyor yok mu bir çözümü.

o 40 olanlar DLC görevleri olma ihtimali var eyer leveline göre görev yoksa sınırsız kalkan ve silah ile işin kolaylaşır.

Hocam zaten dlclerin hepsi bende yüklü fakat ben online oynamadan önce sadece 3 görev vardı.Girdim çıktım en az 60 70 taneye çıktı görev ekranında ve bazıları yaptığım görevler misal olarak oyunun başında aldığım bir görev vardı kalkan almam gereken yaptım o görevi şimdi tekrar yapmamı istiyor ve yapamıyorum ve bu ana görev anladığım kadarıyla.

• quote:

quote:

quote:

Hocam zaten dlclerin hepsi bende yüklü fakat ben online oynamadan önce sadece 3 görev vardı.Girdim çıktım en az 60 70 taneye çıktı görev ekranında ve bazıları yaptığım görevler misal olarak oyunun başında aldığım bir görev vardı kalkan almam gereken yaptım o görevi şimdi tekrar yapmamı istiyor ve yapamıyorum ve bu ana görev anladığım kadarıyla.

o kalkan alma görevi yapılmış sayıyor. hernekadar haritada yapılmamış gözüksede. o 60 70 görev ise senin ilerde acılacak olan görevler yani bi sıkıntı yok.sen ana görevden oynamaya devam et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

o kalkan alma görevi yapılmış sayıyor. hernekadar haritada yapılmamış gözüksede. o 60 70 görev ise senin ilerde acılacak olan görevler yani bi sıkıntı yok.sen ana görevden oynamaya devam et.

Tamamdır bi deneyeyim bakalım.

• borderlands 2 da zero'nun melee hareketi nasıldır arkadaşlar
  • Season pass için kardeşlik arıyorum
  • oyun bitirdiğim günden beri öyle duruyor acaba dlcleri alsam mı değer mi?
  • Kesinlikle değer hocam
  • Tiny Tina's Assault on Dragon Keep DLC'sini kardeslikle almak isteyen varsa benimle irtibata gecsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep DLC'sini kardeslikle almak isteyen varsa benimle irtibata gecsin.

DLC si yada sesion pass ı kac para hocam ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leo

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep DLC'sini kardeslikle almak isteyen varsa benimle irtibata gecsin.

DLC si yada sesion pass ı kac para hocam ?

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-tr/games/addons/tiny-tina's-assault-on-dragon-keep/cid=EP1001-BLES01684_00-BORDERLANDS2ASTR

22.99 TL hocam

• Arkadaşlar önceden oynadığımız karakterler playstation'a mı kayıt oluyor yoksa başta oyuna girerken kayıt olduğumuz account'a mı?Playstation'ı mı değiştirdim de oyunu alırsam en baştan mı başlamam gerekiyor yoksa 50 levellik karakterim shift accountuma login olunca geri gelir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.