Şimdi Ara

BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
1
Favori
16.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Greemie

Arkadaşlar önceden oynadığımız karakterler playstation'a mı kayıt oluyor yoksa başta oyuna girerken kayıt olduğumuz account'a mı?Playstation'ı mı değiştirdim de oyunu alırsam en baştan mı başlamam gerekiyor yoksa 50 levellik karakterim shift accountuma login olunca geri gelir mi ?

Hocam Save dosyasını yedeğini aldıysanız PSN giriş yaptığınızda eski Save dosyasından devam edebilirsiniz.
  • Bende oyunu yeni aldım ve zevkle oynuyorum. FPS pek sevmem ama gerek grafik yapısı, gerekse genel özellikleriyle diğer rutin FPS lerden farklı olması sebebiyle oyunu deliler gibi oynuyorum:D. Level 16 oldum ama hiç co-op deneyemedim. Bir kez birini invite ettim felan ama bir halt anlamadım açıkcası single ilerliyorum:D. Eğer oynamak isteyen olursa, beni ekleyebilirsiniz arkadaşlar. PSN: PuzzleLife
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Arkadaşlar önceden oynadığımız karakterler playstation'a mı kayıt oluyor yoksa başta oyuna girerken kayıt olduğumuz account'a mı?Playstation'ı mı değiştirdim de oyunu alırsam en baştan mı başlamam gerekiyor yoksa 50 levellik karakterim shift accountuma login olunca geri gelir mi ?

Hocam Save dosyasını yedeğini aldıysanız PSN giriş yaptığınızda eski Save dosyasından devam edebilirsiniz.

Hocam psn hesabim bende , shift accountum da ben de fakat bir islem yapmadim sattigim makinadan bir islem mi gerekiyordu arasam sattigim kisiden rica etsek bir islem yapabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam psn hesabim bende , shift accountum da ben de fakat bir islem yapmadim sattigim makinadan bir islem mi gerekiyordu arasam sattigim kisiden rica etsek bir islem yapabilir mi?

oyunun 2 adet Save dosyası yani Profil save ve oyun içi Save dosyası lazım onların yedeğini alıcaksın PSN den giriş yapıcaksın ve kullanacaksın.

• Oyunun save sistemi nasıl çalışıyor? Oyunda biryere ışınlandım ondan sonra epey ilerledim hatta boss felan öldürdüm. Şu save noktası gibi yerlere geldim save işareti çıktı ama oyunu kapatıp açtığımda tekrar ışınlandığım yerden başlıyorum öldürdüğüm bazı karakterler tekrar çıkıyor ama açtığım kapılar vs açık kalıyor. Kaldığım yerden başlamayı nasıl yapabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Oyunun save sistemi nasıl çalışıyor? Oyunda biryere ışınlandım ondan sonra epey ilerledim hatta boss felan öldürdüm. Şu save noktası gibi yerlere geldim save işareti çıktı ama oyunu kapatıp açtığımda tekrar ışınlandığım yerden başlıyorum öldürdüğüm bazı karakterler tekrar çıkıyor ama açtığım kapılar vs açık kalıyor. Kaldığım yerden başlamayı nasıl yapabilirim?

Save olayı ilk başlarda benimde kafamı karıştırmıştı ama bir süre sonra alışıyorsun bu düzensizliğe. Oyundan çıkarken save ettikden sonra o an hangi görev üstündeysen ordan başlanıyor ancak öldürülen adamların geri canlanması şansa kalmış artık. bende kimi zaman tekrar geliyorlar kimi zaman gelmiyorlar

• Şu oyuna tekrardan atalyalım yahu elinde olan hakkını satmak isteyen varsa pm atsın arkadaşlar , season pass hakkı da alabilirim diğer level güncellemeleri dahil
  • Season Pass diye cayır cayır bağırıyorum arkadaşlar , yok mu satan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greemie -- 3 Temmuz 2013; 17:40:01 >
  • Millet yeni dlc'yi kacirmayin cok iyi olmus orta cag temali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talat2106 -- 3 Temmuz 2013; 20:19:41 >
  • Elinde mechromancer karakter paketi olan yok mu ?
  • quote:

Elinde mechromancer karakter paketi olan yok mu ?

Sesion pas aldınmı ?
  • quote:

quote:

Sesion pas aldınmı ?

Aldım hocam
  • quote:

quote:

quote:

Sesion pas aldınmı ?

Aldım hocam

Diyer hakkı duruyorsa tağlip olabilirim.
  • Kardeşlikle aldım hocam , diğer hakkı kullanılıyor şuan :)
  • Evet, diger hakki bende, catir catir kullaniyorum :)
    Butun DLC ler icin deger, super valla, paranizin her kurusuna deger. Season passsiz gecen gunlerime yaniyorum.

Not: Kardeslik bulmaniz da sart degil. Forumda season pass + borderlands i oldukca uygun fiyata satan/takaslayanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 19 Temmuz 2013; 16:18:52 >
  • Addon pack'i edindim fakat dlcleri görmüyor ne yaptım ne ettim olmadı xbox 360'da, system cache'yi silin diyor gearbox forumlarında herkes şikayetçi yine de beceremedim gitti, gearbox'a mail attım en sonunda cevap bekliyorum bakalım.

BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Addon pack'i edindim fakat dlcleri görmüyor ne yaptım ne ettim olmadı xbox 360'da, system cache'yi silin diyor gearbox forumlarında herkes şikayetçi yine de beceremedim gitti, gearbox'a mail attım en sonunda cevap bekliyorum bakalım.

BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU)

bunu d&r'de 119 TL'ye satıyolar dün gördüm oyun + dlc sandım yanında bo2 gerektririr yazıyodu eksiyi bastım

• Var mı bana güzel bir silah,bomba,kalkan atıcak olan babayiğit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldWolF3 -- 13 Ağustos 2013; 17:38:00 >
  • Arkadasiar ps3 de oynayıp dlc lere sahıp olan varsa ıd pm atın bırlıkte takılalım;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Arkadasiar ps3 de oynayıp dlc lere sahıp olan varsa ıd pm atın bırlıkte takılalım;)

DLC yok ama oynarım karakteri yanlılıkla sildim yalnız tekrar açarım oynarız..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.