Şimdi Ara

BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
1
Favori
16.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Var mı bana güzel bir silah,bomba,kalkan atıcak olan babayiğit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldWolF3 -- 13 Ağustos 2013; 17:38:04 >
  • The invincible bosslarını kesen elemanların oyununa gir o bosslardan müthiş silahlar çıkar.
  • İkinci oyun daha mı coop ağırlıklı yoksa oynayan herkes coop sevdalısı mı?
  • silah ısteyen beni eklesin butun ıtemler var hepsi 50 lvl yalnız dlc yok oyun takaslık yetisen alıyo ıtemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit_99

silah ısteyen beni eklesin butun ıtemler var hepsi 50 lvl yalnız dlc yok oyun takaslık yetisen alıyo ıtemleri

daha takaslamadinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok haci duruyo hala sen naptin yapabildinmi

• arkadaşlar eski ps3 üm borderlands 2 oynarken sarı ışık hatası verip kitlenmişti, 2-3 ay sonra superslim ps3 aldım geçen gün, borderlands 2'yi de yeniden indirdim psn storedan

daha hızlı ilerlemek için coop oynamak isterim bu sefer, yeni baştan oynayanlar varsa yazabilir mi

psn: dr_asaf

• PS3 için Borderlands 2 3rd person view da oynanamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Orijinalden alıntı: cahit_99

silah ısteyen beni eklesin butun ıtemler var hepsi 50 lvl yalnız dlc yok oyun takaslık yetisen alıyo ıtemleri

daha takaslamadinmi

Kardeş selam,

Borderlands 2 3rd person görünüşü ile oynanabiliyor mu?

• Dostum hiçbir fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebrion

PS3 için Borderlands 2 3rd person view da oynanamıyor mu?

Hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Season pass almaya deger mi acaba?

• sametbaggio kullanıcısına yanıt
    yeni gelcek olan 72 lvl e kadar çıkabileceğimiz dlc season passe dahil olmayacak, kriegde dahil değil, creator slaughterdome uda ayrıcadan almanız gerekecek. ama kesinlikle değer çünkü 60 tlye 90 tllik 4 paket alıyorsunuz. 30 tl kar. @sametbaggio
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdisasho

yeni gelcek olan 72 lvl e kadar çıkabileceğimiz dlc season passe dahil olmayacak, kriegde dahil değil, creator slaughterdome uda ayrıcadan almanız gerekecek. ama kesinlikle değer çünkü 60 tlye 90 tllik 4 paket alıyorsunuz. 30 tl kar. @sametbaggio

Hocam peki su add on content pack mi ne var 50 tl civari onu alsak ne fark vardir aralarinda

• beyler oyunu oynayanlar ps id lerini yazabilirler mi, lv. 27 iken sıfırdan başlamak zorunda kaldım yardım gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

beyler oyunu oynayanlar ps id lerini yazabilirler mi, lv. 27 iken sıfırdan başlamak zorunda kaldım yardım gerek.

Kulaklığın var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Moody

quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

beyler oyunu oynayanlar ps id lerini yazabilirler mi, lv. 27 iken sıfırdan başlamak zorunda kaldım yardım gerek.

Kulaklığın var mı?

maalesef yok :(

• Öncelikle herkese merhabalar, sizlere sormak istediğim bir sorum var. Şimdi Ps3'te kardeşimle birlikte splitscreen oynuyoruz oyunu.

Şimdi ilk olarak; ikinci kullanıcıya giriş yapmak istediğimizde, Ps3'te kullandığım diğer hesaplarımdan birini seçmemi istiyor, birtanesini seçiyorum ancak seçtiğim hesap ismi yerine benim giriş yaptığım hesabın aynısının yanına [1] numarası konmuşunu oluşturuyor. Yani benim oyuna giriş yaptığım hesaba örneğin ''deneme'' diyelim, diğer hesabıda ''deneme[1]'' diye seçiyor, halbuki borderlands 1'de bu böyle değildi hangi hesabı seçersek o hesap isminden kullanıcı oluşturuyordu.

Asıl ve önemli sorun ise; İkimiz beraber oynuyoruz, oyundan çıkmak istediğimizde ''kaydet ve çık'' diyoruz. Oyunu kaydedip ana menüye dönüyor, burada sorun yok. Ancak oyundan çıkıp tekrar oyuna girmek istediğimizde 1'inci kullanıcı son kaydedilen Level'den başlarken, 2'nci kullanıcı sıfırdan, Level 1'den başlıyor. Bunun çözümünü bilen varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Herkese iyi günler.

EDİT: Sorunu çözdüm, p.m.den yardımcı olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. 2'nci player ile oyuna giriş yapınca ''üçgen'' tuşuyla daha önce oluşturduğumuz karakteri seçmemiz gerekiyormuş, böylelikle 2'nci oyuncuda kaldığı yerden devam edebiliyor. Leo'ya özellikle çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcage46 -- 2 Eylül 2013; 16:45:28 >

• Oyuna başlarken 2 inci kullanıcı eklerken oyun nedense sormuyor sifirdan yeni karakter açıyor daha once oynadığın karakteri ucgenle load yaparak devam edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: paschendale

Oyuna başlarken 2 inci kullanıcı eklerken oyun nedense sormuyor sifirdan yeni karakter açıyor daha once oynadığın karakteri ucgenle load yaparak devam edebilirsin.

Çok teşekkürler sizin yazınızı görmeden önce Leo nickli arkadaşta p.m.den aynen bu söylediğinizi söylemişti, dediğiniz gibide sorun çözüldü. Sizede çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.