Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26lvl hunter sniper+smg gidiyorum paso ama şu görev işi iyice çığrından çıktı, mesela 2-3 harita önceki yerden bi görev alıyorum onu tamamlayamadan başka bi görev adamı buluyorum o görev veriyor mecbur ona gidiyorum oraya giderken başka yerden bi adam başka bi görev veriyor vs.vs. iyice karman çorman oldu görevlerdede görevin sadece hangi haritada olduğu yazılı verenin hangi haritada olduğu yazmıyor. bu yüzdende görev veren kim olursa olsun bi haritadaki tüm görevleri bi seferde tamamlıyamıyorum. görev kısmı çok kötü olmuş yada benmi beceremiyorum boşu boşuna haritalarda mekik dokuyorum :(

birde sniper tüfeğinde acaba en iyi tür hangisi olur sizce?

patlatma özelliği olan tüfekmi
    elektrik özelliği olan tüfekmi
    yoksa düz tüfekmi?

3 çeşit silahıda çantamda taşıyorum 1 adet de smg silahlar çok hoş ama damageleri çok değişken kıyıpta atamıyorumda bu konuda bi yardım edin lütfen

• hangi gorevin nerede olduğu ve zorluk sevyesi yaziyor zaten. istediğiniz görevi seçebilirsiniz de.
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

26lvl hunter sniper+smg gidiyorum paso ama şu görev işi iyice çığrından çıktı, mesela 2-3 harita önceki yerden bi görev alıyorum onu tamamlayamadan başka bi görev adamı buluyorum o görev veriyor mecbur ona gidiyorum oraya giderken başka yerden bi adam başka bi görev veriyor vs.vs. iyice karman çorman oldu görevlerdede görevin sadece hangi haritada olduğu yazılı verenin hangi haritada olduğu yazmıyor. bu yüzdende görev veren kim olursa olsun bi haritadaki tüm görevleri bi seferde tamamlıyamıyorum. görev kısmı çok kötü olmuş yada benmi beceremiyorum boşu boşuna haritalarda mekik dokuyorum :(

birde sniper tüfeğinde acaba en iyi tür hangisi olur sizce?

patlatma özelliği olan tüfekmi
    elektrik özelliği olan tüfekmi
    yoksa düz tüfekmi?

3 çeşit silahıda çantamda taşıyorum 1 adet de smg silahlar çok hoş ama damageleri çok değişken kıyıpta atamıyorumda bu konuda bi yardım edin lütfen

Bulunduğun yerdeki görevleri bir hamlede bitirmeye özen göster. Böylece toplu exp alabilir daha kolay level atlarsın. Tek tek uğraşmaya değmez. Taba bastığında kaset resminden görevleri seçip değiştirebilirsin. Bulunduğun haritanın ismine dikkat etmen yeter.

Sniper tüfeğinde karşı taraftarki düşmanın zırhına göre seçim yapman lazım. Zırhsız gelenlere herşey gider. Elektrikli bir yaratığa elektrikle ateş edersen pek zarar veremessin. Kalkan indirmek için elektrik birebirdir zırhlı askerlere asitli ateş ile saldıranlara patlatma veya normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

quote:

tamam işte bulmuşsun tannis' i, şimdi en yakın kapıya gidip claptrap' la konuş.

Gösterdiği yere en yakın kapımı? Çünkü haritada o kızı gösteriyor.

Diğer haritaya geçmek için kullanacağın kapı işte, görünüyor haritanda.

Orada görünen resimde ki kadın. Kapı falan yok ortada :)
  • @Hellmarch!

hocam demekki aynı taktik devam edeceğim, 30 lvl oldum görev işini dediğin gibi yapmaya gayret ediyorum ama harita isimleri çoğuzaman görevde yazmıyor dolayısıyla direk ışınlanma fonksiyonunu çoğu zaman kullanamıyorum.

Dediğiniz gibi elimde atağı 400 lerde olan bir tüfek var zırlılara bi türlü işletemedim elektrik,ateş, patlama yemedi sonra bi asitli sniper buldum tek atışta alıyor o olayı kavradım sonunda :)

Fakat elektrikli sniperin pek bi faydasını göremedim damageleri az. birde sniper ın son zımbırtısını 5 e kadar yükselttim hani şu kalkana takılmadan direk hp yi vuran özellik %100 oldu genede çoğu zaman kalkana takılıyorum niye anlamadım :S

Şu pozisyonda çantamda 3 sniper birtanede smg bulunduruyorum birde kalkanlardada elementel özellik varmış onuda yeni keşvettim 3 tanede kalkan yanımda taşıdımmı çık işin içinden çıkabilirsen

• Arkadaşlar dün oyunu 2 DVD olarak aldım. 1 DVD boş çıktı Bu gün değiştirmeye gideceğimi. Nasıl oyun biraz bilgi verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

@Hellmarch!

hocam demekki aynı taktik devam edeceğim, 30 lvl oldum görev işini dediğin gibi yapmaya gayret ediyorum ama harita isimleri çoğuzaman görevde yazmıyor dolayısıyla direk ışınlanma fonksiyonunu çoğu zaman kullanamıyorum.

Dediğiniz gibi elimde atağı 400 lerde olan bir tüfek var zırlılara bi türlü işletemedim elektrik,ateş, patlama yemedi sonra bi asitli sniper buldum tek atışta alıyor o olayı kavradım sonunda :)

Fakat elektrikli sniperin pek bi faydasını göremedim damageleri az. birde sniper ın son zımbırtısını 5 e kadar yükselttim hani şu kalkana takılmadan direk hp yi vuran özellik %100 oldu genede çoğu zaman kalkana takılıyorum niye anlamadım :S

Şu pozisyonda çantamda 3 sniper birtanede smg bulunduruyorum birde kalkanlardada elementel özellik varmış onuda yeni keşvettim 3 tanede kalkan yanımda taşıdımmı çık işin içinden çıkabilirsen

Şimdi 1. seferde git gel yolları falan öğreniyorsun hem kasmana gerek yok o kadar. O aradaki yaratıkları da kesmek vurmak zevkli.

Misal silahın altında renkli olarak yazar vs armor vs shield vs flesh diye... İngilizcesinden tercüme edersek yeşil zırhlara mavi kalkanlara turuncu zırhsız ecik bücük yaratıklara zarar verir. Sarı ise patlatıyor direk olarak denk gelirse. Herhangi bir süreli hasar vermiyor ama ateşli yaratıklarda oldukça etkili ama çoğu şeye işliyor.

Kalkanlarda böyle ama oynadığın karakterin özelliklerine göre de bu aside ateşe karşı dayanıklılık kazanbiliyorsun.

Çanta da 3 sniper biraz fazla bence bir tanesini shotgun olarak değerlendir. Özellikle ölürken geriye saydığında dibine giren yaratıkları çok çabuk indirip ayağa kalkabilirsin. Üstüne zıplayan kıçı başı ağzı ayrı oynayan yaratıklarda ha keza.

• @Hellmarch! dostum yardım için teşekkür ederim, öldüğüm zaman genelde dibimde olanlara smg kullanıyorum daha çabuk etki ediyor sanki, shotgun oynanış şeklini pek sevemedim çeşit çeşit shotgun denememe rağmen zevk alamadım yani keza roketatarda öyle zaten lvl leride çok ezik kaldı 2-3 falan
  • arkadaşlar bu oyunu bir internet cafe için önerirmisiniz mesela cocuklar evlerindeki oynadığı karakterle internet cafede devam edebilirler mi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamam işte bulmuşsun tannis' i, şimdi en yakın kapıya gidip claptrap' la konuş.

Gösterdiği yere en yakın kapımı? Çünkü haritada o kızı gösteriyor.

Diğer haritaya geçmek için kullanacağın kapı işte, görünüyor haritanda.

Orada görünen resimde ki kadın. Kapı falan yok ortada :)

Borderlands (2009) [ANA KONU]

quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

arkadaşlar bu oyunu bir internet cafe için önerirmisiniz mesela cocuklar evlerindeki oynadığı karakterle internet cafede devam edebilirler mi ?

Save dosyalarının kopyalarlarsa devam edebilirler herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 22 Kasım 2009; 18:03:40 >

• Arkadaşlar, online oynarken diğer oyuncularla mikrofon ile konuşmak için ne yapmak gerek??
  • bu oyun 34 lvl de bitti (hikaye modu) ama ben playgront 2 (yanlış yazmış olabilirim) ye geçemedim o nasıl oluyor?

edit: şimdiye kadar iki tane uzaylı silahı bulabildim biri sniper diğeri de bazuka gibi olan. daha değişik silahlar varmı acaba?

edit2: vault beklediğim gibi çıkmadı oyunun başından beri vaul vault diyip durdular sonunda bumu yani dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 22 Kasım 2009; 20:58:36 >
  • oyun çok zevkli yanlız siren ile berserker arasında kaldım bir onu oynuyorum bir öbürünü
  • Oyun çok hoşuma gitti. Oynadıkça daha da iştahlandırıyor. Level 20 ye geldim.
  • Ben oyunu bitirtereli baya oldu ama hala oynuyorum !! yangorevler var onlari oynuyorum !! onlarda biterse sanirim yaniden basliyacam !! okadar hosuma gidiyor bu oyun ..
  • ARkadaşlar sitesinden yamayı indirdim kurmaya çalışırken hata veriyor. Ne yapmalıyım ?
  • yaa arkadaşlar bu silah upgrade ediliyormuş ben ha böle aynı tür silahları satıyorum. bi türlü upgrade yapamadım nerden yapılıyor bi taarif edin. mermi kapasitesini arttırma buldum ama diğeri mesela namluları değiştiriyormuş vs. gib silahlar birleştiriliyormuş yardım pls..
  • Borderlands Türkçe Yama Tanıtım Videosu

oyunun giriş kısmı çevirisini hazırladım. Çeviri grubunda olmak isterseniz aşağıdaki konuya uğrayın ve isminizi yazdırın. Paylaşılarak oyunun Tr çevirisi kısa zamanda tamamlanabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_35844796/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.