Güzel bir çalışma. Benim sorunumuda çözebilir miyiz , herkesde war mı böyle bir sorun , 1.0.1 patchini yüklerken hata veriyor bir püf noktası varm ı?
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Borderlands Türkçe Yama Tanıtım Videosu
oyunun giriş kısmı çevirisini hazırladım. Çeviri grubunda olmak isterseniz aşağıdaki konuya uğrayın ve isminizi yazdırın. Paylaşılarak oyunun Tr çevirisi kısa zamanda tamamlanabilir.
Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz ama burada ki vault kubbe değil mahzen, sığınak anlamında geçiyor sanırsam.
@Hellmarch! sağolun, oyunu tam oynamadığım için bu tip kelimelerde anlam farklılığı olabilir. Düzeltilmesi sorun olmaz
Yamanın bitmesi sonrası bu gibi kelimeler tekrar kontrolden geçirilebilir sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: The Narrator
Güzel bir çalışma. Benim sorunumuda çözebilir miyiz , herkesde war mı böyle bir sorun , 1.0.1 patchini yüklerken hata veriyor bir püf noktası varm ı?
??
Ben patch yuklemedim, suana kadar skill'lerin bazen calismamasi disinda bir problemle de karsilasmadim.
Oynun Dr. Ned DLC'si pc icin de cikiyor. En kisa zamanda PC icin de cikartacagiz diye aciklama yapildi.
yaaw claptrap scooter ile ilgili durmadan görev bağırıp duruyor ama bu scooter nerde bileniinz var mı?
ACİL YARDIM oyunu yükledim denilen şeyleri yaptım ama yine aynı hata oyunu yüklüyorum açmaya çalıştığımda C/Program Files/2K Games/Gearbox Software/Borderlands/Binaries/Borderlands.exe Uygulama yapılandırması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı.Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. Acil yardım lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: bigen
yaaw claptrap scooter ile ilgili durmadan görev bağırıp duruyor ama bu scooter nerde bileniinz var mı?
Scooter new heavenda hemen sağdaki adam. Hani yanında araba falan var.
Huleyyyn!!oyunun başından beri belki 100 kere New Heaven a gittim geldim;şimdi sen diyince fark ediyorum arkadaşım,saol; Bayramın mubarek olsun
ati 4730 aldım oyun sapıttı, sürekli saçmasapan çizgiler kırıklıklar çıkıyor, vsync açık kapalı farketmedi nedir bunun sebebi çözümü
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
ati 4730 aldım oyun sapıttı, sürekli saçmasapan çizgiler kırıklıklar çıkıyor, vsync açık kapalı farketmedi nedir bunun sebebi çözümü
Son sürücüsünü yükledin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: bigen
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
Son sürücüsünü yükledin mi?
son sürücü yüklenirken donup kalıyor yüklenmiyor o yüzden omegayı yükledim.
Dr.Ned in zombi adası pc ye geliyomu arkadaşlar tarih varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: thegodfather10
ACİL YARDIM oyunu yükledim denilen şeyleri yaptım ama yine aynı hata oyunu yüklüyorum açmaya çalıştığımda C/Program Files/2K Games/Gearbox Software/Borderlands/Binaries/Borderlands.exe Uygulama yapılandırması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı.Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. Acil yardım lütfen
Aynı sorun bendede var sistem gereksinimlerine baktım pc de kaldırıyo neden veriyo bu hatayı
merhaba, update i yükledikten sonra hazır kurulu oyunlar ,listede çok az . ve listedekilerin çoğunluğunda port :3 olarak görülüyor (zaten 5-6 isim oluyor listede) bu sebepten hep kendim kurup , diğerlerinin katılmasını bekliyorum. Sizdede listede kurulu oyun az sayıda mı? bir başka sorum da şayet kurulu bir oyuna katılmışsam oynarken bir başka haritaya geçeceğimiz zaman bağlantım sürekli kopuyor bu konuda bilgisi olan var mı? sorunun bi çözümü var mı?
Update' in bir getirisi olmadı bende. Kimse de yok. Updatesiz hala döndüm.
quote:
Orijinalden alıntı: dukenukem82
Dr.Ned in zombi adası pc ye geliyomu arkadaşlar tarih varmı ?
Geliyor ama henüz tarih açıklanmadı sanırım.
Oyunu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir oyun? Tavsiye eder misiniz? Multiplayeri zevkli mi?
bir veri havuzu oluştursak
gameranger hamachi gamespy
kim nasıl oynuyorsa yazsın yanınada İD yazsın denk geldikçe co-op yapalım.
Şahsen kesinlikle tavsiye ederim. Oldukça keyifli bir oyun. Ayrıca pek sıradan bir oyunda değil.