Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir çalışma. Benim sorunumuda çözebilir miyiz , herkesde war mı böyle bir sorun , 1.0.1 patchini yüklerken hata veriyor bir püf noktası varm ı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Borderlands Türkçe Yama Tanıtım Videosu

oyunun giriş kısmı çevirisini hazırladım. Çeviri grubunda olmak isterseniz aşağıdaki konuya uğrayın ve isminizi yazdırın. Paylaşılarak oyunun Tr çevirisi kısa zamanda tamamlanabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_35844796/tm.htm

Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz ama burada ki vault kubbe değil mahzen, sığınak anlamında geçiyor sanırsam.

• @Hellmarch! sağolun, oyunu tam oynamadığım için bu tip kelimelerde anlam farklılığı olabilir. Düzeltilmesi sorun olmaz

Yamanın bitmesi sonrası bu gibi kelimeler tekrar kontrolden geçirilebilir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Narrator

Güzel bir çalışma. Benim sorunumuda çözebilir miyiz , herkesde war mı böyle bir sorun , 1.0.1 patchini yüklerken hata veriyor bir püf noktası varm ı?

??
  • Ben patch yuklemedim, suana kadar skill'lerin bazen calismamasi disinda bir problemle de karsilasmadim.

Oynun Dr. Ned DLC'si pc icin de cikiyor. En kisa zamanda PC icin de cikartacagiz diye aciklama yapildi.
  • yaaw claptrap scooter ile ilgili durmadan görev bağırıp duruyor ama bu scooter nerde bileniinz var mı?

Borderlands (2009) [ANA KONU]
  • ACİL YARDIM oyunu yükledim denilen şeyleri yaptım ama yine aynı hata oyunu yüklüyorum açmaya çalıştığımda C/Program Files/2K Games/Gearbox Software/Borderlands/Binaries/Borderlands.exe Uygulama yapılandırması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı.Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. Acil yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

yaaw claptrap scooter ile ilgili durmadan görev bağırıp duruyor ama bu scooter nerde bileniinz var mı?

Scooter new heavenda hemen sağdaki adam. Hani yanında araba falan var.
  • Huleyyyn!!oyunun başından beri belki 100 kere New Heaven a gittim geldim;şimdi sen diyince fark ediyorum arkadaşım,saol; Bayramın mubarek olsun

• ati 4730 aldım oyun sapıttı, sürekli saçmasapan çizgiler kırıklıklar çıkıyor, vsync açık kapalı farketmedi nedir bunun sebebi çözümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

ati 4730 aldım oyun sapıttı, sürekli saçmasapan çizgiler kırıklıklar çıkıyor, vsync açık kapalı farketmedi nedir bunun sebebi çözümü

Son sürücüsünü yükledin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

ati 4730 aldım oyun sapıttı, sürekli saçmasapan çizgiler kırıklıklar çıkıyor, vsync açık kapalı farketmedi nedir bunun sebebi çözümü

Son sürücüsünü yükledin mi?

son sürücü yüklenirken donup kalıyor yüklenmiyor o yüzden omegayı yükledim.
  • Dr.Ned in zombi adası pc ye geliyomu arkadaşlar tarih varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegodfather10

ACİL YARDIM oyunu yükledim denilen şeyleri yaptım ama yine aynı hata oyunu yüklüyorum açmaya çalıştığımda C/Program Files/2K Games/Gearbox Software/Borderlands/Binaries/Borderlands.exe Uygulama yapılandırması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı.Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. Acil yardım lütfen

Aynı sorun bendede var sistem gereksinimlerine baktım pc de kaldırıyo neden veriyo bu hatayı
  • merhaba,
    update i yükledikten sonra hazır kurulu oyunlar ,listede çok az .
    ve listedekilerin çoğunluğunda port :3 olarak görülüyor (zaten 5-6 isim oluyor listede)
    bu sebepten hep kendim kurup , diğerlerinin katılmasını bekliyorum.
    Sizdede listede kurulu oyun az sayıda mı?
    bir başka sorum da şayet kurulu bir oyuna katılmışsam oynarken bir başka haritaya geçeceğimiz zaman bağlantım sürekli kopuyor
    bu konuda bilgisi olan var mı? sorunun bi çözümü var mı?
  • Update' in bir getirisi olmadı bende. Kimse de yok. Updatesiz hala döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem82

Dr.Ned in zombi adası pc ye geliyomu arkadaşlar tarih varmı ?

Geliyor ama henüz tarih açıklanmadı sanırım.
  • Oyunu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir oyun? Tavsiye eder misiniz? Multiplayeri zevkli mi?
  • bir veri havuzu oluştursak

gameranger
    hamachi
    gamespy

kim nasıl oynuyorsa yazsın yanınada İD yazsın denk geldikçe co-op yapalım.
  • Şahsen kesinlikle tavsiye ederim. Oldukça keyifli bir oyun. Ayrıca pek sıradan bir oyunda değil.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.