Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ornitolog

bu oyundaki silahların bi listesi falan varmı

old havene geçtim robotlarla başedecek silahım yokmuş meğer, taramalılar 90ı sniper 320yi saçmalıda 13*7 yi geçmior :s

oyunda yüzlerce silah çeşidi olduğu söyleniyor. bu sebepten herbirini gösteren bir liste oldugunu düşünmüyorum ama sana silahlar hakkında bilgi verecek bir site linki vereyim . buradan http://borderlands.wikia.com/wiki/Weapons pek çok silahla ilgili bilgi görebilirsin.

ayrıca old havendakilerle başetmek için ligtining ve fire özellikli silahları kullanırsan biraz daha etkin olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebufeyzan

Dostum kusura bakma ben yerde yatan robot hiç görmedim. yada seslerini de duymadım. bunlarnerde çıkıyor tam olarak ?

claptrap denilen bu robotların yerleri http://zfire.free.fr/BL/ linkinde sarı yıldız ile belirtilmiş. yakınlarında bulunduğunda " i'am linking" gibi sesler duyacaksın.

iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

quote:

Orijinalden alıntı: thegodfather10

ACİL YARDIM oyunu yükledim denilen şeyleri yaptım ama yine aynı hata oyunu yüklüyorum açmaya çalıştığımda C/Program Files/2K Games/Gearbox Software/Borderlands/Binaries/Borderlands.exe Uygulama yapılandırması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı.Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. Acil yardım lütfen

Aynı sorun bendede var sistem gereksinimlerine baktım pc de kaldırıyo neden veriyo bu hatayı

bendede ayno sorun var aynı şeyi diyo offffff bee kardeşim kimsede cvp vermemiş

• @ Hellmarch! ve @Mr.Blue yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilksenhan

quote:

quote:

ACİL YARDIM oyunu yükledim denilen şeyleri yaptım ama yine aynı hata oyunu yüklüyorum açmaya çalıştığımda C/Program Files/2K Games/Gearbox Software/Borderlands/Binaries/Borderlands.exe Uygulama yapılandırması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı.Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. Acil yardım lütfen

Aynı sorun bendede var sistem gereksinimlerine baktım pc de kaldırıyo neden veriyo bu hatayı

Dostum galiba senin sorunu aşağıda verdiğim dosya işini görebilir.Ufak bir dosya ama microsoft yükleyiceğin zaman 190 mb oluyor.O yüzden biraz uzun sürüyor.Ama işini görmesi lazım.
    http://rapid--share.com/files/318484464/vcsetup.exe.html

• son zamanlarda vakit geçirirken zevk aldığım ender oyunlardan herkese tavisye ederim alıp oynamasıını
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum galiba senin sorunu aşağıda verdiğim dosya işini görebilir.Ufak bir dosya ama microsoft yükleyiceğin zaman 190 mb oluyor.O yüzden biraz uzun sürüyor.Ama işini görmesi lazım.

cok saol arkdaşım deniycem şimdi inşalah işe yarar

• Oyunun genişleme paketi olan " The Zombie Island of Dr. Ned " steam üzerinden satışa sunuldu. Fiyatı 9.99$
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cok saol arkdaşım deniycem şimdi inşalah işe yarar

Arkadaşlar şok şok sorunu çözdüm hemde tesadüfen oyungezer aralık sayısı dvd sinin içinden çıkan avg free virüs tarayıcıyı yükledim tarattım 3 tane virüs cıktı temizledim sonra msn açtım bi hata veriyodu baktım onu vermedi bende hemen ampul yandı direk borderlands a tıkladım ve açıldı

2.Çözüm
    Vcredits yüklemek ebufeyzan linkini vermiş zaten bende dragon age in sorununu çözmüştü aynı hataydı ama borderlands yine açılmamıştı oda ilk yazdıgım yöntemle çözüldü.

• Harika bir oyun oynamayanlara tavsiye ederim
  • Gamespy ID:crazydante03 eklerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 14 Aralık 2009; 21:20:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Oyunun genişleme paketi olan " The Zombie Island of Dr. Ned " steam üzerinden satışa sunuldu. Fiyatı 9.99$

Oyunu bitirip kaldırmıştım ben, bunu deneyen var mı?
  • Biraz önce ek paketi yükledim ve biraz oynadım. Oyun yüklü olduğu çin Level 24 iken herhangi bir Transporter'a gidip Jacob's Cove'ı seçtim. En altta. Zaten oyuncu açınca menü'de yazıyor nasıl gireceğiniz. Direk zombi haritasına ışınlandım. Kısa bir ara videodan sonra oyun başladı. Zombiler oyuna ayrı bir hava katmış yerden ansızın çıkmaları ve ölmeden yerden vurmaları falan çok hoş olmuş. Tavsiye ederim. smile.gif
  • 1.01 patch gerekiyor sanırsam dlc için .kurayım madem
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

1.01 patch gerekiyor sanırsam dlc için .kurayım madem

dlc oynamak icin 1.01 patch yuklemeye gerek yok, ben yuklemeden oynadim.

• Burada takıldım. Ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisilli

Burada takıldım. Ne yapmam gerek ?

Shield al yazıyor.
  • Oradaki makinadan shield alacaksiniz, ilk shield alirken otomatik olarak giyiyor.
  • Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned

Bunu deneyen var mı?

Level kaybetmiyoruz değil mi?
  • Arkadaşlar oyun içindeki binaların içi ve dışı resimdeki gibi gri renkli duvarlar,yer ve tavan ayırt edilemiyor herkesde böylemi yoksa oyunda problemmi var ?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.