Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakdaşlar lvl larımız nerde kayıt oluyor. yani save game i varmı bunun? Ben bulamadım.
  • Bir arkadaşın ısrarı, hatta zorlamasi ile diyim başladım oyuna...Ama iyikide başlamışım, son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan biri...Ama DH de neden 14 sayfada kaldı acaba?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

arakdaşlar lvl larımız nerde kayıt oluyor. yani save game i varmı bunun? Ben bulamadım.

arakdaslar bilmiyomusunuz yoksa ilgilenmekmi istemiyosunuz. pc yi formatladım oyun d de idi. ama şimdi çalışmıyor register olmadığı için. mecburen baştan kurcam ama sunun save olaynı ne bi söylermisiniz rica etsem.
  • Belgelerim\mygames\borderlands" dizinine bak, ben orada bulmustum.
  • Kuzenimle oyunu beraber oynamak istiyoruz ama bir türlü beceremedik.

Ben Lvl 46, kuzen ise lvl 14. Private game kuruyoruz. Ben playtrough 1 seçiyorum. Onu davet ediyorum davet gidiyor kabul ediyor o ama bir türlü bağlanamıyor. Bu lvl farkından dolayı mı bağlanamıyoruz oyuna?

Borderlands (2009) [ANA KONU]

Neleri eksik yapıyoruz?

Bu arada bende The Zombie Island of Dr. Ned ek paketi de yüklü. Bununla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü ben public game lere girebiliyor ve diğer görevleri yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 28 Aralık 2009; 0:16:12 >

• salak gibi gittik karıyı seçtik. hiçbir şey yapamıyor
  • Oyunu Gamespy üzerinden online oynayanların nicklerini 1.Sayfaya arka arkaya eklersek, çok daha kolay ve zevkli co-op çıkarırız diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poibra -- 28 Aralık 2009; 10:41:07 >
  • arkadaşlar 20lvl üstü save varsa verirseniz çok sevinirim ben bitirmişdim ama kayıt almayı unuttum kafede lan oynuyoruzda zevkli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

salak gibi gittik karıyı seçtik. hiçbir şey yapamıyor

Yapmaz mıymış? Smg ile şov yapıyor o kadın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Kuzenimle oyunu beraber oynamak istiyoruz ama bir türlü beceremedik.

Ben Lvl 46, kuzen ise lvl 14. Private game kuruyoruz. Ben playtrough 1 seçiyorum. Onu davet ediyorum davet gidiyor kabul ediyor o ama bir türlü bağlanamıyor. Bu lvl farkından dolayı mı bağlanamıyoruz oyuna?

Neleri eksik yapıyoruz?

Bu arada bende The Zombie Island of Dr. Ned ek paketi de yüklü. Bununla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü ben public game lere girebiliyor ve diğer görevleri yapabiliyorum.

Oyunu online arkadaşları ile oynayanlar yardımcı olabilirler mi? Ben normalde public serverlarda oynayabiliyorum ama private beceremedik...

Kuzenimle bir türlü oynayamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 28 Aralık 2009; 12:19:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

salak gibi gittik karıyı seçtik. hiçbir şey yapamıyor

Yapmaz mıymış? Smg ile şov yapıyor o kadın.

Siren bencede çok iyi 1 kere bitirdim Siren ile yine oynasam onu alırım herhalde arkadaşın dediği gibi smg ile harbiden çok iyi sniperlada baya iyi oynanıyor.Eksik tarafları bana launcher yani roket ve revolver gibi geldi ama pek ihtiyaç duyulmuyor...
  • Bu oyunu eşi dostu arkadaşı ile online oynayan beyler 2 mesaj üstte bir soru var bir el atın
  • Oyun yarın elimde olacak kardeşimle coop atacağız sabırsızlıkla bekliyorum
  • oyunu bitirenler ek paket olan "The Zombie Island of Dr. Ned" i mutlaka oynasınlar, şahane olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Bu oyunu eşi dostu arkadaşı ile online oynayan beyler 2 mesaj üstte bir soru var bir el atın

Multiplayer'da sorun yaşayanlar aşağıdaki portları açabilirler
    7777 (TCP/UDP)
    28900 (TCP)
    27900 (UDP)
    28910 (TCP)
    28902 (TCP/UDP)

Bunları dene ama nasıl açıldıklarını bilmiyorum ben.....
  • The Zombie Island of Dr. Ned'i kurmamla bitirmem bir oldu. Seviyem 34 iken ek paketi bitirdikten sonra 40 oldu. Güzel öz ama kısa, tadı damağınızda kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

TPS Kamerası ve FOV ayarı

-Oyunu açıp, options > keyboard\mouse > key bindings' e girin, herhangi bir tuşu değiştirin.
    -Belgelerim\MyGames\Borderlands\WilowGame\Config dizinindeki ''wilowinput'' dosyasını açın. (önce yedeğini alın)
    -Aşağıdaki satırları [WillowGame.WillowPlayerInput] başlığı altına ekleyin.

Bindings=(Name="F3",Command="Camera ThirdPerson",Control=False,Shift=False,Alt=False)
    Bindings=(Name="F4",Command="Camera FirstPerson",Control=False,Shift=False,Alt=False)
    Bindings=(Name="F10",Command="FOV 90",Control=False,Shift=False,Alt=False)
    Bindings=(Name="F11",Command="FOV 110",Control=False,Shift=False,Alt=False)

(F3-F4 kamera açısı, F10-F11 FOV ayarı için)

Açılış videolarından kurtulmak

-Belgelerim\MyGames\Borderlands\WilowGame\Config dizinindeki Wilowengine.ini dosyasını açın (önce yedeğini alın)
    - [FullScreenMovie] başlığını bulup aşağıdaki gibi değiştirin

[FullScreenMovie]
    ;StartupMovies=2K_logo
    ;StartupMovies=Gearbox_logo
    ;StartupMovies=NVidia
    ;StartupMovies=Loading
    ;SkippableMovies=2K_logo
    ;SkippableMovies=Gearbox_logo
    ;SkippableMovies=Attract
    ;SkippableMovies=NVidia

Multiplayer'da sorun yaşayanlar aşağıdaki portları açabilirler
    7777 (TCP/UDP)
    28900 (TCP)
    27900 (UDP)
    28910 (TCP)
    28902 (TCP/UDP)

Bu bilgiler önemli. Son sayfalarda da bulunsun

• Oyun hala korsanla multi oynana biliyr mu? Geçenlerde girdim ama hiç server yoktu.
  • Portları açtıktan sonra serverlar çıkıyor, birde sık sık server listesinde E tuşuna basmak lazım refresh etmesi için
  • beyler oyun için hangi sunum daha iyi... rld mi rzr mu...

demosunu oynamıştım enson .... zombie eklentisini baya methediyolar ...
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.