Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benle onlıne oynucaklar varmı 30 level cıvarıyım varsa bırbırımız eklıyelım bide bu yama cıkmıs zonbı ısland onu oyun bıtıkten sonramı yuklıcez nasıl yapcaz bılgısı oln vamıı pm hala oyunu yonuyorum suanda ityen varsa onlıne takılalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@jrking
    daha iyi diye bir durum yok, ikisi de aynı, kur oyna.
    zombili ek paket tek kelimeyle şahane...

@weskerve
    online oynayanların ilk sayfalarda nickleri vardı. ordan bakabilirsin yoksa bu sayfada zor.

daha iyi derken bazı sunumlarda dosya hatası meydana geliyormuş oyunun içinden atma olayı filan onun için sormuştum bitane edindm etrafa bakınıyorum lvl yükselsin birz sonra zombilerle uraşırım bide bi ek paketi daha çıkmış sanırım neyse size ii oyunlar...

• Arkadaşlar Zombi Island of dr.ned i herkesin oynamasını tavsiye ederim çok zevkli olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: weskerve

arkadaşlar benle onlıne oynucaklar varmı 30 level cıvarıyım varsa bırbırımız eklıyelım bide bu yama cıkmıs zonbı ısland onu oyun bıtıkten sonramı yuklıcez nasıl yapcaz bılgısı oln vamıı pm hala oyunu yonuyorum suanda ityen varsa onlıne takılalım

Oyunu bitirdikten bu oyunu oynamanı tavsiye ederim. Oyunu kurunca yeni portal açılıyor, level 30 ve üstünden devam edenler için kolay, yeni başlayanlar için bitirmesi zor bir paket olur.
  • arkadaşlar the zonbie ısladı yuklerken

hata verıyo bolebı yazı cıkıyo tam yukleme esnasında arkadaşlar oyunu bıtrdım sonr devm etı oyun gorevlerı faln yapyıorum dolaşmaktan sıkıldıgım ıcn yamayı ındırıyım dedım buldum ama hata var yardım

runtime errr 179:536

internal eror unkunown costom message name extrerror in cm constant.
    lütfen napmama lazım iso dosyası pech onu yuklıymıyorum zonbı nedı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weskerve -- 4 Ocak 2010; 2:13:03 >
  • Online oynayanlar varsa oyunun multiplayer - join bölümünden beni bulabilir, add friend diyerek ekleyebilirsiniz, nickim yine aynı, poibra , lvl34'üm.
  • oyunun 1.0.1 yamasını kurunca gölgeler bozuluyor çözümü bilen varmı acaba...
  • Ben yamayı kuramadım. Sanırım indirdiğim steam versiyonu idi. Zaten yamalık bir olay da yok bence. Bu arada Zombie Island'ı mutlaka oynayın. Epey zorluyor açıkçası insanı:D

Multi için eklemek isteyen olursa ID: sp@wn1907
  • oyun güzel ve zorlayıcı..tek kötü tarafı gereksiz frame düşmeleri arasıra 40 a düşüyor
  • arkadaşlar oyunu yükledim ama simgeye tıkladığımda şöyle bir hata veriyor

_bink get frame buffers info @8

ne yapmam lazım yardım eder misiniz?
  • Ya arkadaşlar oyunda konfigürasyon bölümü nerede, 2 saattir arıyorum yok yok delirtti ya :S Çözünürlük anti aliasing falan nerden yapılıyor bu ayarlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ya arkadaşlar oyunda konfigürasyon bölümü nerede, 2 saattir arıyorum yok yok delirtti ya :S Çözünürlük anti aliasing falan nerden yapılıyor bu ayarlar?
  • Playthrough 1 bitti, 2ye geçeyim dedim. Aman allahım o 1de güle oynaya öldürdüğüm yaratıklar maşallah iki vuruşta alıyolar aşağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

ana menüde hocam, nasıl bulamadın anlamadım.

Ana menüde audio/video var oraya giriyorum sadece brightness gibi ayarlar var. Bir şeyler mi eksik bende acaba :S
  • Arkadaslar co op olarak kardeşimle oyunu bitirdik,son bossda asaha indi,indirmedigim boss kalmadı diye dusunuyorum ki borderlands wikipediadan kontrol ettim.. Ama işin enteresan kısmı 37 lvlda kaldık,piyasada görev yok..Playtrough 2 den giriyorum her seferinde oyuna yoksa başdan başlıyor..
    Her sehre teker teker bakıp gorev aramakta adamı sıkıyor ki onuda yaptım..
    Bilgisi olan varmı bu konuda? Yoksa yeni expansion alıpmı 50 olabiliyoruz..

Sagolun simdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devoin -- 6 Ocak 2010; 19:12:09 >
  • Arkadaşlar bu DLC paketini ana borderlands'ın üstüne mi kuruyoruz yoksa ayrı oyun mu?
  • Ya arkadaşlar "DAHL HEADLAND" de "Scavenger : Revolver" diye bi görev var. 4 parça bulmanı istiyor. body,cylinder,sight bu 3ünü buluyorum ama barrel yok piyasada.
    Haritada işaretli bölgeye gidiyorum hiçbişey yok. Uyuz oldum. Bug falan mı var acaba? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Arkadaşlar bu DLC paketini ana borderlands'ın üstüne mi kuruyoruz yoksa ayrı oyun mu?

rar dosyasını açtıktan sonra çıkan klasör ve dosyaları oyun klasörünün üstüne yapıştırıyorsun.
    (benim indirdiğim böyleydi)
  • v1.20 patch çıktı.

http://www.gamershell.com/download_54738.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 9 Ocak 2010; 21:34:36 >
  • Oyunu Windows 7 64-bit ile calıstıramıyorum
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.