Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğunluk beğenmiş bence monoton. Bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fed

arkadaşlar oyunu yükledim ama simgeye tıkladığımda şöyle bir hata veriyor

_bink get frame buffers info @8

ne yapmam lazım yardım eder misiniz?

Aynı hatayı alıyorum, çözümü var mı arkadaşlar?
  • iyi günler..Borderlands oyunu hakkında bayağı bilgili olduğunuzu gördüm....yardımcı olabilirseniz sevineceğim..benim sorunum oyunun sadece kendi istediği yerden başlaması 21lv boss yaratığını öldürmek için trainer açtım..yaratık öldü ama ben 30 skill puanı ve sonsuz parayla gezmek durumundayım .hiç zevkli değil....oyunun trainer kullanmadan önceki son save'li haline nasıl dönebilirim ..daha doğrusu istediğimiz yerden başlama özelliği varda benmi bulamıyorum lütfen yardım...teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Orijinalden alıntı: fed

arkadaşlar oyunu yükledim ama simgeye tıkladığımda şöyle bir hata veriyor

_bink get frame buffers info @8

ne yapmam lazım yardım eder misiniz?

Aynı hatayı alıyorum, çözümü var mı arkadaşlar?

Aynı hatadan muzdarip olanlar nette dll dosyayı aramayı bırakıyoruz ve oyunu silip baştan yüklüyoruz. ilacı doğru yere yapıştırıyoruz ve oyunu ana klasördeki borderlands-mce uygulamasaından açıyoruz...
  • Arkadaşlar benim oyunda o alttaki pusulada dörtgen görevin yerini gösteren işaret başta vardı şimdi çıkmıyor, ne yapacağımı anlamıyorum..Oyuna yeni başladım sanırım ev alacakmışım 2tane yapılacak olanı yaptım şimdi ev kaldı sanırım, ama nerden alcağım bulamıyorum pusuladaki işarette kayboldu dolanıp duruyorum öyle bi yardım ediverin.
  • Oyuna ilgi azalınca konu iyice aşağılara inmiş...Hem konu güncellensin hemde The Zombie Island of Dr Ned paketini kurup 0 dan başlıyorum oyuna.
    Benle beraber başlamak isteyen arkadaşlar varsa beklerim.

Gamespy ID: 4JohnCena-DH
  • Eğer yapabilirsem seninle başlamayı isterim. Ama önce bir öğrenmem lazım olayı hem adaha kurucam :D
  • Beyler oyun nasıl , ne zaman ve ne şekilde bitiyor ? 23 level oldum hala görev yapıyorum
  • Bende herşeyin etrafında acayip kalın siyah bir tabaka var. Videoları ,izledim o kadar kalın değil kimsede. Sorun nedir?
  • @dorhug

Oyun 2 playthrough dan oluşuyo. 33-35 Lvl gibi biter ilki. 2.si ise tamamen aynı senaryo ile yaratıkların lvlleri yüksek hali silahların falan daha gelişmiş haliyle oynuyosun.
  • 3-4 ay önce falan oynarken online oynuoyodum yabancılarla. Bir çok host oluyodu. Şimdi online game den girince tek bir oyun bile bulamıyor. Neden böyle acaba patchlerle alakalı bişeymi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainFrankCastLe -- 17 Şubat 2010; 21:28:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorhug

Beyler oyun nasıl , ne zaman ve ne şekilde bitiyor ? 23 level oldum hala görev yapıyorum

Daha yolun çok senin :D

Ben oyunu sildiğimde lvl 55 dim sanırım
  • Off ben daha 8 lvlım ve Bone Head diye bir adamda takıldım. Zorluk seviyesini değiştirmek mümkün değil sanırım ben bulamadım da. Bir de bu herifi nasıl öldürebilirim. Etrafı bandit killer kaynıyor sürekli çıkıyorlar. Adama dalayım dedim aimcrossu baya büyük bir pompalı vardı daldım daha öncede yapabilmiştim adamın kalkanını bitiriyorum gerisi inmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McScReaM

Off ben daha 8 lvlım ve Bone Head diye bir adamda takıldım. Zorluk seviyesini değiştirmek mümkün değil sanırım ben bulamadım da. Bir de bu herifi nasıl öldürebilirim. Etrafı bandit killer kaynıyor sürekli çıkıyorlar. Adama dalayım dedim aimcrossu baya büyük bir pompalı vardı daldım daha öncede yapabilmiştim adamın kalkanını bitiriyorum gerisi inmiyor.

Dostum bone head in lvl i 11 yada 12 sanırım o yüzden sana fazla güçlü geliyo. 10 lvl falan olduğunda gidince rahatlıkla öldürebilirsin.
    Bende soldier ile basladım 12 lvl oldum baktım sarıcak gibi değil. Lilith ile başladım tekrar 15 lvl im şu an. Oynayan arkadaşlar hep beraber oynayabiliriz aslında.
    Gamespy ID lerinizi yazın bir de hamachi falan kuralım iletişim kurmak için.

• Ben GameRanger kurdum :S Gamespy mı kullanmalıyım? İsterim beraber oynamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 18 Şubat 2010; 15:48:21 >
  • Oyun gamespy kullandığı için daha rahat olur. Gamespy ile oyundayken kimin online olup olmadığını görebiliyosun.
    Hamachi ağı da kurdum online oynamak isteyen arkadaşlar eklesinler ordan konuşup anlaşalım.

Ağ adı: borderlands-dh
    Ağ parolası: 123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainFrankCastLe -- 1 Mart 2010; 13:08:46 >
  • gamespysız hamachiden oynayabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McScReaM

gamespysız hamachiden oynayabiliyormuyuz?

Gamespy id olmadan online oynayamıyosun sanırım. Al bir üyelik gamespy dan sorun olmaz heralde.
  • arkadaşlar netten tüm paketlerin vede patchlerin kurulu olduğu bir oyunu indirdim.Oyuna normal olarak giriorum bi sorun yok fakat portalda açılan iki yeni haritaya girmek istediğimde (bunlar sanırım yeni paketlerin haritaları yoktu daha önce) sorun çıkıyor,masaüstüne atıyor.Sizce neden kaynaklıdır? Bana yeni paketler lazım sorunsuz olarak çalışan bi torrent linki varsa ö.m den atabilirseniz sevinirim..
  • Arkadaşlar herkes illegal olarak eklentilerin nasıl edinileceğini söylemiş ama 2K'nin yetkilileri bile bana yasal olarak retail aldığım ürüne ek paketi nereden alabileceğimi söyleyemiyor. Ek paketleri legal olarak nereden temin edebilirim? Elimde DVD'si var ve ek paketlerin hiçbirini oynayamıyorum. İlla korsan mı bulup dosyalarıma yapıştırmam gerekli?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.