Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz screenshot koyup sizleri heveslendiriyim istedim :)

• yeni dlc hoş duruyor.
    ne zaman çıkcak pc ye bi haber varmı
  • Pc ve Ps3 için normalde perşembe günü deniliyordu.Ancak saat 16:00 oldu hala cıkmadı :) Bilgide yok saatiyle ilgili,inşallah bu aksam oynamaya baslarım!
  • yeni patch geldi sanırım dün 1.30 online oynayabilen var mı korsan olarak?
  • Bu arada pc için The Secret Armory of General Knoxx adlı Dlc çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G|zMo*

Bu arada pc için The Secret Armory of General Knoxx adlı Dlc çıkmış.

Evet bunu indiriyorum.

Umarım Zombie's Island kadar başarılıdır.
  • Dün itibariyle Ps3 e cıkan patch sonrası Knoxx Dlc'sini indirdim,söylenicek tek laf '' 10 numara olmuş'' .Zombie island ne kadar başarılı olduysa bu add on'da onun kadar başarılı olucağa benziyor.Kaçırmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devoin -- 27 Şubat 2010; 1:58:10 >
  • ben oyunu silmiştim save im de yok.şimdi oyunu tekrar yükleyip başlasam lvl 1 den başlıcam dlc ye galiba.
    lvl 50 silahların lvlleri de 50 olan bi hunter ım vardı fena kasmıştım .varsa güzel save i olan paylaşsın 1 den başlamıyayım yahu
  • The Secret Armory of General Knoxx dan bir kaç ss arkadaşlar. Şunu da eklemeden edemiyicem gerçekden müthiş olmuş...

Faust, bende sıfırdan bir soldier kasmayı düşünüyorum. Bir arkadaşla beraber oynucaz. Hamachi eklersen daha rahat konuşuruz.
    Ağ adı borderlands-dh / parola 123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainFrankCastLe -- 27 Şubat 2010; 21:17:38 >

• Eyv. Grafikler Güzel, oyunda Güzele benziyo
  • merhaba ben Borderlands The Secret Armory of General kuramadım bunları nereye kopyalacam setup yok hedef olarak nerede belgelerim de mi yoksa proğramfiles de mi bende şuan 42 level deyim bundan sorun olurmu tşk
  • Ender Binaries,WillowGame ve Engine klasörünü oyunun kurulu olduğu yere kopyalıcaksın. 42 lvl olman bir sorun yaratmaz. 50 olmadan görevleri alamazsın heralde gitsende. Alsanda yapamazsın :) Önce 50 ol sonra gidersin yeni yerlere.
  • Yeni bir aracımız daha varmış şimdi farkettim ss aldım.

Müthiş bi alet arkadaşlar sanırım 4 kişi binilebiliyo. Alien gun tarzı bir silahı var arabanın üstünde onun dışında mayın yerleştirebiliyo. Birde aracın etrafına yayılcak şekilde patlama yaratarak etrafındakilere hasar verebiliyo. Diğer 2 araçda gerçekden çok başarılı olmuş. Racer var bizim eski tip arabamız. Nos a asılınca deli gibi gidiyo .
    Diğer araç ise düşmanı izleyen 3 lü roket atıyo dayanıklı bir araç racer a göre. Yeni ss ekliyorum birazdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainFrankCastLe -- 28 Şubat 2010; 13:45:19 >

• ozaman ben prt 2 zorlu oyuna devam edeyim ondan sonra kurarım saol G|zMo*
  • Yeni ss ler...

Yeni chest arkadaşlar içinden 4 tane silah çıkıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainFrankCastLe -- 28 Şubat 2010; 13:54:04 >

• Bu oyun güzeldi aslında . Sıkılmıştım bi daha kurayım ben bunu hazır paketide gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Bu oyun güzeldi aslında . Sıkılmıştım bi daha kurayım ben bunu hazır paketide gelmiş

Kur dostum kur. Yabancılarla takılıyom lag sorunu oluyo hep aramızda . Diğer arkadaşlarda oyuna çok ilgi göstermişti ilk çıktığında. Bu son çıkan dlc Borderlands 2 gibi olmuş nerdeyse. Şimdi niye kimse ilgi göstermiyo anlayamıyorum.
  • herkesin farkı oyunları var kimileri sever kimileride sevmez ama oyun bağımlılık yapıyor süreklik oynarken de sıkılmazsın bende ilk ler de sıkıldım neden ingilizce bilmediğim için baka baka öğrendim sorunum kaltı bu oyunda zevk aldım şuan 45 level geldim ondan sonra kuracam herkes oynasın 10 numara oldu
  • oo lvl 50 yi aşıyo demek
    hemen kurmam lazım özledim vallahi
  • Sende kur faust hocam hep beraber co op yaparız.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.