Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba. oyuna başladım.single oynuyorum, level 21 deyim. yalnız upgrade işini hala anlamadım. mevcut silahlarımıza upgrade yapamıyormuyuz? sadece otomatlardan aldığımız ammo upgrade dışında birşey yok mu? birisi bir incelemede demiş onun namlusunu, bunun dürbününü takıyosun diye. ama bunu nasıl yapacaz compare dışında bişey yok inventory de
  • @faust13

Hocam ben zombie island kurmuyorum. Kurunca online oynanmıyo exe nin versiyonundan dolayı. Mad Moxxi ve General Knoxx kurulu ikisinide kopyala-yapıştır ile dediğin gibi yaptım uyarıya tümüne evet diyorum. General Knoxx un exe siyle giriyorum oyuna online da oynayabiliyorum.

@vanlystalker

Dostum kim demişse "onun namlusunu, bunun dürbününü takıyosun" diye iyi sallamış Öyle bir durum yok bu oyunda sadece silah türlerine göre taşıyabiliceğin cephane sayısını upgrade edebilme şansın var.
  • hocam ben eski exe den giriyorum sorun bumu acaba.dlc exeler hata veriyordu.
    mad moxxi yi de oynamadım.onunun için 1. dlc gerekiyor deniyor doğrumudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

hocam ben eski exe den giriyorum sorun bumu acaba.dlc exeler hata veriyordu.
    mad moxxi yi de oynamadım.onunun için 1. dlc gerekiyor deniyor doğrumudur.

Ben eski exe ile girmiyorum girince online game e girilmiyo çünkü. 1. dlc gerekmiyo ayrıca, ben önce underdome riot u kurdum ardından general knoxx u kurdum.
    General knoxx un exe ile oynuyorum new u station dan t-bone junction a ve the underdome a geçebiliyorum.
  • Gizmo 4 gündür hamachiden cevap vermiyorsun. Neden?
  • GIZMO ben level 50 deyim pt1 kapatım pt2 de yarıda bırakdım ama ben 50 level tamamladım general knoxx yapamadım yoksa orjinal de mi oluyor copy da olurmu aacaba bilgi verilseniz tşk
  • @McScReam

Pc ye format atmıştım dostum. Oyunun 1.0 sürümüde gitti öyle olunca. Bende general knoxx a sardım bir yandan da battlefielda.

@ender544

Pm attım.
  • knoxx a başladım sonunda .başlayabildim daha doğrusu.
    arkadaşımdan aldığım 50 lvl hunter save ile oynuyorum ama o kadar çok zorlanıyorumki bıraktım oyunu.
    silah levellerim düşük ondanmı zorlanıyorum diyeceğim ama 51 lvl defender falan geliyor.
    durmadan shock atan askerler geliyor.direk ölüyorum.52 lvl bad ass defender geldi .730 civarı damage i olan sniper la,bu sniper ın % 200 crit damage bonusu var ayrıca, üstümde sniper class ı ile 52 lvl bad ass i 30 headshot da öldürdüm abartısız daha ne diyim. ve param full dü ,bitecek şimdi nerdeyse.öle öle para kalmadı
  • Oyun zevkli mi arkadaşlar ? Multi olarak illa bir yerden ücret verip üyelik almamız gerekli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikami Teru

Oyun zevkli mi arkadaşlar ? Multi olarak illa bir yerden ücret verip üyelik almamız gerekli mi ?

Hiç bir ücret vermene gerek yok. Benim görüşüm; multi oynayarak gerçekden eğlenerek oynayabiliceğin bir oyun.

Faust senin Gamespy ID neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G|zMo*

quote:

Oyun zevkli mi arkadaşlar ? Multi olarak illa bir yerden ücret verip üyelik almamız gerekli mi ?

Hiç bir ücret vermene gerek yok. Benim görüşüm; multi oynayarak gerçekden eğlenerek oynayabiliceğin bir oyun.

Yani oyunumuz illegal olsa dahi oynayabilicez ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: G|zMo*

quote:

Yani oyunumuz illegal olsa dahi oynayabilicez ?

Evet

Bu arada yeni silahlar eklenmiş oyuna nadirlik açısından ilk defa gördüm dün ss ekliyim dedim.
     Borderlands (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainFrankCastLe -- 5 Mart 2010; 12:44:31 >

• HANTIR benim id hocam.
  • Oyunu en son dlc sinde bırakmıştım.Baya zaman harcamıştım revolver hunter kasmıştım.Sonra sniper ve revolver gittim bir daha yükleyim de bende gireyim.
  • Tmm fasut eklemişim seni ben. Aslında 4 kişi 50 lvl karakterlerle general knoxx a baştan başlayabilsek...
  • gizmo ben 1.3 yükledim crack yokmuş 5 gündür oynayamıyorum. Patch silmeyi de beceremedim. Şimdi 1.2.1 cracki denicem olur umarım. Eğer becerebilirsem Knoxxu da indirdim 3 gün önce yüklerim save duruyorsa devam ederiz. Arada bi hamachiye bak bu arada.
  • Formattan önce save dosyamı kaydetmiştim flasha ama kaydetmemiş gelecektim ama ne yazık ki baştan uğraşacak kadar zamanım yok.1150 dmg li x4 asit ammo regenation revolver bulana kadar canım çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3InferNal -- 5 Mart 2010; 16:19:45 >
  • Olmadı. Kaldım öyle ortada 1.3 crack bekliyorum 5 gündür. Crackerlarında inadınaymış gibi hala yapamamış olması canımı çok sıkıyor 1 hafta geçmiş hala crack yok patche :@
  • marcus dayının görevini erken alsaydım keşke
    şimdiki görevlerde crimson lance askerleri yok core toplayamıyorum.
    gizmo sen core ları tamamladınmı.görev bitince ne veriyor marcus?

birde 2. dlc yi oynamadım direk 3 e geçtim.
    bişey kaçırdım mı onu merak ediyorum
    moxxi yi şimdi gördüm, mekanı da kendisi de iyiymiş
  • Arkadaşlar 1.3 crack çıkarsa gören buraya yazabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.