Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper bir oyun..! oyun u bitirmeme rağmen 2 ci zorluk seviyesinde tekrar basladım ama ne baslama bütün görevleri sömürmeye çalışıyorum güzel bir silah bulmak için ,nedeni ise oyunun sonradan çıkan ek yeni bölümlerinde zorluk çekmemek için ,lvl 50 oldum,bu zorluk seviyesinde de bitirince yeni bölümlere gecicem + bu kasa olayı çıkmıştı sanırım silahları koymak için nerde ? ben o kadar net ten paket indirdim ama oyunda kasa olayını göremedim?
    bilen varsa söylesin gamespy den 1*2 kez oynadım ama adamlar yabancı oldugu icin pek güzel bir aktivite olmadı.
    birde elinizde ne gibi itemler var silah zırh vs ?

• The Underdome un üst katında veznedar bir Claptor var oraya bırakabilirsin. Fazladan slot açmak içinse bankanın tam karşısında cephane alınan yerden update yapman gerekiyor.
  • şuan level 61 deyiz devamı ne zaman gelir aacaba
  • format attım .borderlands in kurulu dosyasını yedekledim.tüm dlc ler kuruluydu 10 gb falan dosya.
    formattan sonra exe yi çalıştırınca bi dll dosyası eksik diyor açmıyor.
    dll yi indirip system32 ye attım öyle yapılması gerekiyormuş.yine açılmadı oyun.
    setup ı yok ortada silinmiş.tekrar indiricem çözümü yoksa.
    varmı bi çözümü?
  • Başka ek paket gelecek mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • ben ""gamerangeden"" oynuyorum ama turk yok sıkıldım ılk kez onlıne oyun oynuyorum pekte anlamadım sıtelerden arkadas baktım oynamak ıcın ama genelde ""GameSpy ID"" nıck lerını yada ıd lerını vermısler bunları nasıl eklerım yada ekleyebılırmıyım eklıcem kısının ""gamerange"" denmı oynuyor olması lazım bı yardımcı olsanız tesekkurler
  • sıngle player oynuyordum normal 37 levelde bı yanar dagda ahtapota benzer bı yaratık kestım sımdı gorev gorunmuyor anlamadım nete baktım ama bılgı bulamadım gorevler bıttımı yoksa bendemı hata var yada atladıgım bı yer ama hıc gorev yok suanda
  • Beyler bu oyunda stalker daki gibi kafamıza göre gezme imkanıda var mı?
  • @mithrandil245

Tam olarak oyle degil.. Biraz Farcry 2 tarzi ana gorevler var yan gorevler var sen bu gorevleri alinca gorev yerine gidiyorsun, gorev tamamlaninca baska bir gorev icin geri geliyorsun. bir bolgedeki gorevler bitince baska bir harita aciliyor oradaki gorevler falan iste ole !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Arkadaş silaha bak, damage iyi güzel de bu fiyat nedir öyle.

O paraya Miami`de yazlık alınır lan.

Borderlands (2009) [ANA KONU]

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler bu oyunda stalker daki gibi kafamıza göre gezme imkanıda var mı?

Oyun tam olarak Diablo II...

Tek farkı, kılıç-ok-mızrak yerine tabanca-tüfek-roket olması ve hikayenin de ona uygun olması...

Loot sistemi, eq sistemi, lvl sistemi, save sistemi vs vs. aklınıza ne gelirse, birebir Diablo II... Bu kadar mı benzer bir oyun...

Tabi aynı şekilde sarıp içine çekti ya... Dur bakalım ne olacak...
  • oyunu bitirsdim. oyuna tekrar girdiğimde son bölümde karşımda hiçbir şey yokmuş gibi ve sanki görevi bitirmemişim gibi başlıyor normal mi?
  • oyunu bitirdim. sonra yazılar çıktı. yazılar bitmeden oyundan attı sonra da en son bölüme bi geldim elimde silah lar duruyor ama düşman yok. yani son görev yapılmamış gözüküyor. o kadar oynadık oynadık olacak iş mi bu şimdi.
  • Arkadaşlar, bu oyunda en iyi job hangisi? Brick'i seçmiştim. 13 level'a kadar geldim. Bir yer vardı hapishaneli. Hani bizim robotun 2.ye bozulduğu yer. 13 level adamlar var. Berserker'ı kullanıyorum. İşlemiyor adamlara. Yani işliyor da kolay ölmüyorlar ve aşırı güçlüler. Kalkan 265. Can da 305 falandı sanırım. Can ve kalkan dayanmıyor. Silahları, benim silahlarından dandik. Arada bakıyorum. Levelları da aynı. Neden bu kadar zorlanıyorum? Save'i sildim. Yeni job açayım dedim. Ondan önce bir DH'ye sorayım dedim.

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Tür:FPS-RPG
    Yapımcı:Gearbox Software
    Dağıtımcı:2K Games
    Platform:PC,PS3,Xbox 360
    Çıkış tarihi:Çıktı
    Web:http://www.borderlandsthegame.com/
    Multiplayer:Var
    Video:http://www.gametrailers.com/game/5366.html
    Screenshots:http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12302

Gearbox Software, yaptığı açıklama ile FPS-RPG oyunu Borderlands'i duyurdu. Diablo'nun Mad Max ile buluşması
    olarak nitelendirilen oyun, PC, Xbox 360 ve PS3 platformları için geliştiriliyor. Oyunda 4 kişilik Co-Op modu bulunacak
    ve aynı Id Software'in yeni oyunu Rage'de olduğu gibi oyunun büyük bir bölümü araç üzerinde geçecek. (alıntı:trgamer)

[Kunye=126-4]

Oha. Konusu açıldıktan 2 sene sonra çıkmış oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 2 Haziran 2010; 2:12:57 >

• oyunu oynamaya basladım ama bunda save nasıl yapıyoruz ?

paran varsa land rover paran yoksa gameover tarzı bır oyun olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 2 Haziran 2010; 15:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

oyunu oynamaya basladım ama bunda save nasıl yapıyoruz ?

paran varsa land rover paran yoksa gameover tarzı bır oyun olmus

Kendisi otomatik save ediyor. Bu saveleri yeşil-sarı direklerin ve teleport stationların yanında otomatik yapıyor.
    Ters anarşi işareti gibi bir işaret sağ üstte yanıp söndüğünde save ettiğini anlarsın.

Para da 2. Playthrough'dan sonra hiç farketmiyor... 9999999 duruyor öyle...
  • Arkadaşlar, patch ayağına oyunun orijinalini aldım 70 TL'ye D&R'dan(Bursa'da pek orijinal satan oyun dükkanı yok). Resmi olarak yayınlanan patchleri nereden indirebilirim?
    Beyler, ben de yeni başlayacağım. Soldier olacağım. Yalnız sormak istediğim bir şey var. Başkalarıyla oynamak için hamachi şart mı? Invite Friends falan diyor. Oradan olmuyor mu? Ya da o hamachiyle mi alakalı? Cevap verirseniz sevinirim.
    Kılavuzunu okuyorum şu anda. Oyunu oynayabilmeniz için BORDERLANDS diski sürücüde olmalıdır diyor. En sevmediğim şeydir. Konsol mu bu? PC'de oyunu yükledikten sonra disksiz oynayabilme özelliği olmalıdır. Hep PC DVD-ROM yazan oyunlarda çıkıyor bu muhabbet. Gamespy acc ile login oldum. Borderlands'in official sitesini açtı. 1.30 patch var direk. Ama ben eski patchleri de istiyorum. Ha bir dehttps://store.gearboxsoftware.com/ sitesinde 3 tane ek paketi var. Bunları kredi kartıyla almak mümkün mü? Yani kredi kartının şifresini falan yazsam kargoyla gönderirler mi? Veya Türkiye'de bu üç ek paketi alabileceğim online veya mağazadan alabileceğim bir yer var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 4 Haziran 2010; 6:24:49 >

• Beyler nickim PowerfulDarkness. Daha yeni başlıyorum. Soldierı seçtim. Arkadaşlığa ekleyebilirsiniz isterseniz. Soldier kastım 19'a kadar. Skilleri iyi değil Berserkerı daha çok sevdim. Bruise gibi bir şey, dayanıklı. Level farkı olunca çok çabuk yatıyorsun. Fakat aynı levelda olunca açık kapanıyor. 300k para yapmıştım benim Soldier'da. 50 level biri gelmişti. Yaklaşık 50 tane 20-25 level civarı item attı yere. Tanesi 2.5kdan başlıyordu. Gerçi yine 300k olmaz da. Ben de şaşırdım. Öldükçe giden para daha da artıyordu. Önce bir baktım 4k gitti. Gözlerim açıldı. Yuh dedim. Sonra 5k-6k-7k-9k-16k diye devam etti. Gerçi param çoğaldığı için her öldüğümde daha da fazla para gitmiştir. Berserker da tatmin etmedi. Elemental damage alınca nalları dikiyor. Sirenı denedim. 23'e kadar kastım. Ama o da tatmin etmedi. En iyisi hunter sanırım. Hunterı da deneyip ne kasacağıma karar vereceğim. En son hunter kastım. Onda da adam gibi sniper bulamıyordum. 4X*XX shoutgunı görünce kıl oldum. Yeni charla başlamaya karar verdim. Berserker açacaktım. Ama elemental silahlara olan ilgimden dolayı Siren açtım. Bir tane 99*8lik bir uzaylı silahı buldum. 19 level silahı. Fakat enerjisi çok çabuk bitiyor ve çok sekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 9 Haziran 2010; 11:24:21 >

• Arkadaşlar, oyun kurun veya ben kurayım da beraber oynayalım. Yabancılarla oynamak sıkıyor. Anlaşamıyorum adamlarla.
  • Hala malum şekilde oynanabiliyor mu? Birde oynamak için tüm dlc ve yamaları kurmak gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.