Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    General knoxx un içinde gelen exe ile online oynayabiliyosun. Ben onu kullanıyorum kaç gündür.

@faust13
    Marcus sadece ex veriyo sanırım. 2.Dlc yi de kur istersen arena gibi bir mekanda eşit level düşmanlarla kapışıyoruz. Youtube dan videolarını bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

Formattan önce save dosyamı kaydetmiştim flasha ama kaydetmemiş gelecektim ama ne yazık ki baştan uğraşacak kadar zamanım yok.1150 dmg li x4 asit ammo regenation revolver bulana kadar canım çıkmıştı.

Hocam benim 46 lvl hunter var onun save ini bir yere upload edebilirim istersen item işini de hallederiz merak etme
  • tamam madem kuruyorum olursa oynarız beraber.
  • Ya arkadaş :S Yer bitti c'de d ye alıyorum borderlandsi. Şimdi bir sürü problem çıkacak zaten kesme işlemi de 100 dakika diyor. Kafayı yicem ya tüm aksilikler beni bulur.
  • Gizmo tamamdır yaptım. hamachini açta konuşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McScReaM

Gizmo tamamdır yaptım. hamachini açta konuşalım.

Ağa katıldım şu anda. Arkadaşlar sizlerde ekleyin ordan konuşup bir oyunda toplanıp oynarız.
    ağ adı: borderlands-dh
    parolası: 123
  • crawmerax kesmek için adam arıyorum yanıma. çok delay oluyor yabancılarda türklerle oynamak en iyisi. 60+ olanlar varsa yapalım bi grup. norecha gamespy nickim
  • ben gelirim hocam şu arena yı halledebilseydim.
    3. round a geldim roketliler geliyor hep bişey yapamıyorum adamlar havada.
    pompalıyla öldürürdüm kapalı bi yere geçip normalde.
    arena da kapalı yer yok 10 tane roketliyi görünce korktum kapattım oyunu
  • Bende general knoxx u öldürmüştüm en son 61 oldum şimdi ek görevler içinde crowmerax da var en sona bırakıyorum onu. Friend teklifi gönderdim sana acheron.
  • Benim ID: sp@wn1907

Beraber oynayabiliriz son DLC'yi...
  • Acheron sen bir oyun kur invite gönder bana crawmerax için...
  • Valla hocam şu dlc olayı kafamı karıştırdı biraz , yüklenmiyordu sonra öğrendim sürüm farklılığı varmış.O kadar şey boşa gitti baştan indirecez şimdi.Bide lvl 50 sınırdı biz oynarken şimdi 55 mi olmuş sınır güzel yapmışlar baktımda ss lere araçlar felanda değişmiş oyun baya değişikliğe gitmiş anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

ben gelirim hocam şu arena yı halledebilseydim.

nickin ne, norecha ekle beni 4. arıyoruz şuan. ben, gizmo 1i daha var da tanımıyorum onu
    arenayı gizmo da yapiyodu sanırım 2niz beraber yapin o roketlilere revolverla tek çekiyodum ben nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 7 Mart 2010; 19:14:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

Valla hocam şu dlc olayı kafamı karıştırdı biraz , yüklenmiyordu sonra öğrendim sürüm farklılığı varmış.O kadar şey boşa gitti baştan indirecez şimdi.Bide lvl 50 sınırdı biz oynarken şimdi 55 mi olmuş sınır güzel yapmışlar baktımda ss lere araçlar felanda değişmiş oyun baya değişikliğe gitmiş anlaşılan.

LvL sınırı 61 şu an. 3 tane yeni araç var yeni dlc de ve gerçekden güzel yapmış adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

Orijinalden alıntı: faust13

ben gelirim hocam şu arena yı halledebilseydim.

nickin ne, norecha ekle beni 4. arıyoruz şuan. ben, gizmo 1i daha var da tanımıyorum onu
    arenayı gizmo da yapiyodu sanırım 2niz beraber yapin o roketlilere revolverla tek çekiyodum ben nerdeyse

hocam ben de hunter ım ama save i arkadasdan aldım revolver yoktu adamda sniper var hep.
    shop da gördüm bi revolver 1000 dmg li ama extra özelliği yok hiç.999999999 dolara bide gunslınger modu aldım çok kral bi mod o kadar para saydık hem
    ama revolver yok adam gibi.benim save imde x4 asitli 500 damageli bi revolver vardı.sniper kadar zoomu da vardı.çok severdim kendisini

• S.a beyler . Bendede lvl 41 siren var 1. patch yüklü 2.yi fatal errordan falan filan yükliyemedim , 3.yüde indirmek üzereyim gerçi 50 olana kdr bi işe yaramıyacak. Şu ana kdar hiç online olarak oynıyamadım :) aksam saat 8den sonra hep onlineım çalışır hamachi ağı falan paylaşırsanız buluşalım . emailden konuşsak daha iyi olur belki estimados4@hotmail.com
  • 2 arkadaş co-oğ oynamayı düşünüyoruz. oyunun ilk srümü var elimizde. şuan için dlc leri de edineceğim. ancak birkaç sorum olcak:
    1- aynı ağdayız. Lan dan oyun co-op oynanabiliyormu(oyunlardan biri orj. diğeri değil)
    2- hangi patchleri yükleyelim. direk 1.21 imi yoksa 1.01-1.10-1.20 den sonra 1.21 imi yükleyelim.
    3- Dlc leri yükleyelim mi sorun oluyor mu (korsan olan için)
  • arkadaşlar dümdüz direk ilk versiyon ile co-op kurduk ama sonradan giren hep sorunlu oluyor. yani oyunu görüyor oyuna giriyor 1-2 sn sonra bağlantı hatası veriyor. sorunu bilen var mı acaba?
  • Arkadaşlar, borderlands'de malesef bir bölümü bir türlü geçemediğim için şeytana uydum ve trainer kullandım. xp puanlarım 10000000 bilmem kaç oldu. level deseniz 100 mü ne. xp puanlarımı eski haline çeviremediğim gibi yeni puanlar da kazanamıyorum. oyun zevksiz oldu çıktı. o bölümü geçtim ama malesef level ve xp puanlarımı eski haline çeviremiyorum. yardımcı olabilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla -- 17 Mart 2010; 14:43:19 >
  • arkadaşlar bir sorum olucak oyun ilk çıktıgında coop oynarken görev yapınca host diger oyunculara göre daha fazla xp alıyordu onu patch ile düzelttiler mi? görev yapınca herkes eşit xp alıyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.