Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurdum siren başladım fena değilmiş hiç oynamamıştım bunu.
    mass effect ıcın nhancer dan 4x aa açmıştım.o duruyomuş.borderlands e bi girdim 15 fps falan
    şaşırdım.aa yı kapayınca sorun cozuldu ortalama 50 fps oynuyorum sanki daha fazla fps alıyodum sanki
    neyse. aman diyim AA açmayın
  • PS3 de oyun kısa bir sürede bitti (benim ufak kardeşle co op oynuyoruz),hakikaten güzel bir dlc olmuş heleki Underdom'dan sonra.Kısacası herkese oneririm oyunu,ancak ps3 de splitscreen de hala FPS sorunları var.Belirli noktalarda bariz frame düşüklükleri yaşanıyor.Simdi arkadaşların PC SS lerine göz attım,hakikaten ps3'e gore cok daha güzel ve kaliteliler.Işe splitscreen girdimi olay bozuluyor.

Birde benden size tavsiye 50 lvl olduysanız,playtrough 1 de kesinlikle oynamayın.Dlc bitti bosslar normal npc lerden farksız öluyorlar,35 36 lvl cıvarındalar.Dlc bitmesine rağmen sadece 51 lvl olabildim :) Knoxx fightıda cok kısa sürdü,special attack bile kullanmadan boss mefta oldu :)
    Bir daha söylüyorum 50 lvl olmuş arkadaşlar playtrough 2 de oynayın!
  • yeni paket çok zor :) level 52 olduğum halde ölüyorum hep :) sirenimi düdük ettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinçer

yeni paket çok zor :) level 52 olduğum halde ölüyorum hep :) sirenimi düdük ettiler

PL 2 de oynuyorsun heralde? :)
  • Dinçer gamespy id ni verirsen ekliyim beraber oynarız :)
  • @gizmo: senin gamespy id yi sen yukarda yalnış yazmışsın sanırım

benim id: hektorhgt
  • Ya ben değiştirdim de ondan öyle 1 yanlışlık oldu galiba. O mesajı düzeltiyim bulup.
    Gamespy ID'm : CaptainFrankCastLe

Ekledim seni Hektor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainFrankCastLe -- 1 Mart 2010; 18:27:55 >
  • gamespy id: adebgin

level 55 oldum biraz rahatladı ortalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dinçer -- 2 Mart 2010; 16:33:23 >
  • quote:

gamespy id: adabgin

level 55 oldum biraz rahatladı ortalık.

adabgin e failed veriyo... Bende 0 dan soldier kasıyodum 46 oldu. Onla oynucam general knoxx u pt2 bitsin baslıycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoin

quote:

yeni paket çok zor :) level 52 olduğum halde ölüyorum hep :) sirenimi düdük ettiler

Ben de PT2 de oynuyorum. 1 de oynamanın anlamı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pir

şimdi bunun haritasıda büyüktür ya stalker gibi git git bitmez sevmiyom ben böle büyük haritalı oyunları

katılıyorum, belli bir süre sonra harita boğmaya başlıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: platonx

quote:

şimdi bunun haritasıda büyüktür ya stalker gibi git git bitmez sevmiyom ben böle büyük haritalı oyunları

katılıyorum, belli bir süre sonra harita boğmaya başlıyor!

Demişim zamanında ama şimdi oynuyorum çok güzel oyun, harita büyük ama araçlar var...
  • Bu makineyi gören var mı ya?

Borderlands (2009) [ANA KONU]
  • quote:

Bu makineyi gören var mı ya?

Olmazmı hocam, o makina oyunun sonlarına doğru gittiğimiz Salt Flats da var. Elemanla orda kapışıyoruz zaten. Hemde geçiş arasındaki resminde de bu makina var sanırım.

Elim değmişken ss de koyiyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainFrankCastLe -- 2 Mart 2010; 10:00:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Orijinalden alıntı: Devoin

quote:

Ben de PT2 de oynuyorum. 1 de oynamanın anlamı var mı?

Anlamı yokmuş işte bende onu soylemek istedim.Zombie Island cıktığında playtrough 1 ve 2 arasında o kadar büyük farklar olmamıştı.PL1 de gayet zorluyordu,aynısını knoxx icinde bekledim ancak npc lvları cok dusuk cıktı.En azından pl 1'i 40 45 lvl arası tutabilirlermiş.

• ben yanlış yazmışım id mi.
    doğrusu "adebgin" olacak yukarda da düzelteyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: G|zMo*

quote:

Bu makineyi gören var mı ya?

Olmazmı hocam, o makina oyunun sonlarına doğru gittiğimiz Salt Flats da var. Elemanla orda kapışıyoruz zaten. Hemde geçiş arasındaki resminde de bu makina var sanırım.

Elim değmişken ss de koyiyim dedim

Eyvallah hocam, bu arada ilk hali çok daha güzeldi oyunun içine etmişler....

• dostlar pt2 dahil oyunun full bitirilmiş save i olan varsa paylaşabilirmi acaba.
    siren başladım ama 2 kere bitirmek lazım şimdi gözümde büyüdü

dlc leri kuramıyorum.oyunu silmeden önce zombili dlc yi kurabilmiştim şimdi oyuna giriyorum gozukmuyor dlc falan.teleport yerinde gozukuyordu sanırım mapler,yok vallahi şaşırdım kaldım.silip kuruyorum tekrar sabahtan beri.arkadaşın save ini aldım lvl 50 hunter.bu save e girerek deniyorum.
    tüm dlc leri kurup sonra kurulum dosyasını yedeklemek istedim ama ilk dlc yi bile kuramadık 3. gelene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 2 Mart 2010; 22:11:26 >
  • 1.3 patch yükledik cracki çıktı dedi biri. Ortada kaldım yok crack felan :S
  • gençler benim soruma cevap lütfen.
    aynı isimde olan dosyaları üstünemi yazması lazım?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.