Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç açılmıyor.Oyun açılıır gibi oluyor siyah ekranda takılıp kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IrM1S497 -- 11 Ocak 2010; 17:39:22 >
  • Ben bu patchleri anlamadım. Gamershell adresinden baktım. 1.01, 1.02, 1.10, 1.20 var. hangisini kuracaz.

Ben 1.02 kurmuştum. Şimdi 1.02 kurmaya çalışıyorum ama izin vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 12 Ocak 2010; 22:29:44 >
  • Benim sistemin de vista 64 bit işletim sistemi yüklü. En son driverleri yükledim ama oyun yinede açılmıyo.
    "side by side" diye bi eşleşme hatası veriyo. önceki sayfalarda bir kaç kişide aynı hatayla karşılaşmışlar.
    Onların söylediği şeyleri de yaptım ama yinede açılmıyor.
    Yardım edebilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
  • O kadar yama çıktı hiçbiri bu dinamik gölgelendirme sorununu düzeltmemiş hala kasıyor d. gölgelendirmeyi açınca.
  • Borderlands: Mad Moxxi's Underdome Riot

Beyler yeni bir DLC paketi mi mevcut?

Malum yerlerin birinde karşılaştım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Borderlands: Mad Moxxi's Underdome Riot

Beyler yeni bir DLC paketi mi mevcut?

Malum yerlerin birinde karşılaştım da

Bu DLC'yi oynamak için 1.20 patch kurulu olması gerekiyormuş.
  • 1.2 de rzr çıkardı...
  • quote:

Update yaptığımda bu ekran ve sorun ile karşılaşıyorum.

Borderlands (2009) [ANA KONU]

DVD versiyonunu güncelliyormuş sadece diyor ama ben malum yerlerden edindim bendeki kopyayı. Ben nasıl update edeceğim?

Gerçi zaten neredeyse oyunu bitirdim Lvl 32 oldum ama patch yüklemeye değerse deneyeyim diyorum...

Oyunu update edemiyorum ve ayrıca DLC 2yi de kuramıyorum aynı hatadan dolayı.

Bunu çözebilen var mı yoksa tekrar Retail versiyonunu mu edinmem gerekiyor?

• quote:

quote:

DVD versiyonunu güncelliyormuş sadece diyor ama ben malum yerlerden edindim bendeki kopyayı. Ben nasıl update edeceğim?

Gerçi zaten neredeyse oyunu bitirdim Lvl 32 oldum ama patch yüklemeye değerse deneyeyim diyorum...

Eğer rldd(kısaltıyorum) indirdiysen sadece 1.1 ve rldd nin çıkardığı dlc yi kurabilirsin
    rzr indirseydin eğer, hepsini kurabilirsin

Bende aynı hataya düştüm ordan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

quote:

quote:

Eğer rldd(kısaltıyorum) indirdiysen sadece 1.1 ve rldd nin çıkardığı dlc yi kurabilirsin

Şuan yaptığım hatayı düzenleyici ve önleyici faaliyet içerisindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 19 Ocak 2010; 17:48:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herhangi bir çözüm buldun mu? Yoksa yeniden mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Herhangi bir çözüm buldun mu? Yoksa yeniden mi?

Mecburen yeniden

• Son DLC'yi hiç beğenmedim

Zaten bu konuya benden başkası da mesaj atmıyor. Millet de beğenmemiş sanırım
  • Oynayan kalmadı mı artık online
  • Millet beğendi aslında ama oyunun ömrü pek kısa, sağlam bir multi gurubu bir oturuşta yiyebiliyor oyunu. Bosslar aşırı kolay (özellikle soldier ile). Bosslardan düşen eşyalar ayrı bir komedi, görevler tek düze, ilk yama çıkmadan önceki ölümcül bug' larda cabası. Oyunun devamı gelecektir muhtemelen ama çok çalışmaları gerekecek.
  • oyunu ben çok severek oynadım.
    dr.ned eklentisi de gayet güzeldi .
    2. eklentiyi kurmadım onun için pek bir yorum yapamayacağım.
    oyunda özellikle online olarak ilerlemek çok çok keyifli idi.peş peşe ölümlerin olupta takım arkadaşlarının seni kurtarmaya çalışırken bir yandanda savaşması zevkin doruk noktalarıydı diyebilirim.
  • cell shaded grafiklerine geçerek baştan ikinci plana attılar bence bu oyunu. yazık ettiler gibi geliyo. o çocuksu çizimler wow daki gibi mekanlar falan.

çok güzel oyun zevkli oyun evet. ama o oynanabilirlik zevkli. sanırsam rage de benzer olacaktır. neden rakip olmasınlar ki birbirlerine. belki rage e gösterilen ilgiden sonra biraz kendilerini pasifleştirip kendi kesimlerini oluşturdular. hani böyle de bi alternatif olabilir diye. keşke kendilerine daha da güvenip ciddi bi oyun çıkarsalardı.

single olarak ciddi anlamda senaryo eksikliği olan bi oyun. nedle falan nereye kadar. rpg serpiştirdiysen fps oyununa adam gibi oturcan senaryo yazcan. böyle verdiği wasteland diablo mantığıyla olmuyor sadece işte. bakın stalker a.

keşke cell shaded grafiklerine geçmeden , üzerinde daha fazla uğraşılmış , adam gibi bi senaryo yazılmış olarak çıksaymış

ha oynayın oynatın efendim tabi ki. gerçekten ekrana mıhlayan oyunlardan biridir kendisi. inanılmaz geniş bir silah yelpazesi bir o kadar değişik düşman tipleri , oynadığımız karakterler falan var. bunları da güzel vermişler vallahi yalan yok. ama işte iddaalı bi oyun olarak çıkmaması beni üzdü . potansiyeli olan bir oyunu söndürmüşler yazık olmuş.

• Oyunu genel olarak herkes beğenmiş. Bir fps düşkünü olarak bir süre oynadım ama pek sarmadı. Kendimi zorlayıp biraz daha oynamayı düşünüyorum. Belki ilerleyen bölümlerde sarar :)
  • Mad Moxxi's Underdome Riot,zombie island kadar başarılı bir dlc degil..Eğer oyunun benim gibi hastası değilseniz yuklemeye değmez..Bence tamamiyle oyalamaya yonelik yapılmış bir dlc.Güzel yanları var ancak insanı bazı noktalarda sıkabiliyor..

Bir kere,tek başınıza hakikaten zorlanabilirsiniz.Zaten amaç co op ve multiplayer oynamak icin yapılmış.

Kısaca biraz bahsetiyim,moxxi denen hatun 2 3 tane kocayı oldurdukten sonra son kocasını arıyormuş.O adayda biz oluyoruz,kurdugu 3 arenada savaşıp ona kendimizi kanıtlamamızı istiyor.Hatunun replikler cok hoş,muziklerde güzel.Tek gorev veriyor ve oda sizden 3 arenayıda bitirmenizi istiyor,verdigi reward sadece +1 skill point..O kadar eziyet icin değermi? bence değmez.Neden derseniz,arena cok uzun ve bazen sacma sapan yerlerden vuruluyorsunuz ve nereden vuruldugnuzu cozemiyorsunuz.5 Round var ve her round 5 wave.Yani 25 el boyunca siz ve takım arkadasınızın olmemesi gerekiyor. Ilk akım starter wave,sonra gunwave,sonra horde,ardından badass,son olarakta Boss.Ilk 3 wave zor olmasada,badass zorlıyabiliyor..Birde işin kotusu,geldiniz 4uncu round,5inci wave'e ve bossda arkadasınızda sizde oldunuz.. Hoooppp tekrardan 3 uncu round'a donuyorsunuz ve tekrardan 5 waveide yapmanız gerekiyor.Save denen olay maalesef yok,oturduysanız başına arena bitene kadar kalkamıyorsunuz yoksa ertesi gün en baştan başlamanız gerekiyor..Her round sonunda gelen silahlar ise bence traş,alıp satmaktan başka hicbirseye yaramıyorlar.O kadar para birikiyor ve harcıycak yer yok.

Hoşuma giden yanlarıda yok degil,mesela her wavede değişik bir kural koyuor hatun..Mesela bazen Smg iyi vururken,bazen tabancalar iyi vurabiliyor,veya sizi kotu etkilicek kurallarda olabiliyor,ornegin kalkanınız olmuyor.Değişik değişik kurallar var,cok hızlı koştuğnuz oluyor,gravitynin dustugu baya yukseklere zıplıyabildigniz oluyor ama benim hatırladıgım genelde hep işimize yaramıyan ozellikler geliyor.Hatunun amacıda zaten sizin ne kadar guclu oldugnuzu gormek ve sizi zorlamak..

Aklıma gelenleri yazdım,bir kac şey daha var ancak cok karmakarışık bir yazı oldu ondan daha itelemek istemiyorum :) Biraz forumları araştırdım,oyunun amacının 50 lvl olan oyuncuların kendilerini test etmeleri icin yapıldığı soyleniyor.

Sonuc olarak,istiyorsanız oynayın,ama tek oynamayı dusunuyorsanız cok sıkılabilirsiniz,ben kardesimle oynarken anca bitirebiliyoruz,ben roland o brick.Multiplayer 4 kisi oynama fırsatım olmadı,cunku insan bulunmuyor.Buda - bir durum.
    +2 skill point ve banka (bankada bence hicbisiye yaramıyor) icin bu kadar eziyete değermi orası muamma.

ps: +1 skill point almanız icin 3 arenayıda bitirmeniz gerekiyor,diğer gelen +1 skill point ise tam bir eziyet ve bıraktım oynamayı : Playtrough 2 de oynıyıp tekrardan aynı yerleri bitirmenizi istiyor.Vede round sayısında artış var.

neyse saygılar,sormak istedigniz birseyler varsa elimde geldigi kadar yardımcı olabilirim.

• yaw bu oyunu daja oynamadım ama XIII vardı ona benziyor galiba doğrumudur
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.