Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herkes codmw2 oynuyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blue

Borderlands bu aralar gözden düştü ,
    herkes codmw2 oynuyor sanırım

Herkes aslinda DR. Ned DLC'sini bekliyor saniyorum. :)

Bir de bahsi gecmemis, soylemekte yarar var;

borderworld isminin lisansini almislar. Bu isim bana biraz MMOFPS icin ilk adimlar olabilir dusuncesini aklima getirmiyor degil ama gene de konusmak icin erken.
  • Oyun iniyor arkadaşlar 89 da. Oyun sizce güzelmi yani tavsiye edermisiniz ? Eğlencelimi ?
  • oyunda şuan 18 lvl yim ve bayağı oynadım ama o kadar çok görev varki sanki oyun hiç bitmezmiş gibi geliyor ama gerçekten çok zevkli bir oyun benim bir sorum olacak bu oyunun uzunluğu ne kadar sürüyor yaklaşık bilen varmı??
  • Benim Pek Hoşuma Gitmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Benim Pek Hoşuma Gitmedi..

Nesi hoşuna gitmedi acaba ?

edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktsn -- 6 Aralık 2009; 11:49:07 >
  • bende indiriyorum %80 lerde yeni baslayan arkadaslarla co op olarak baslayabiliriz , Multi daha zevkli olur.
  • güzel oyun ama sorunlu biraz frame düşmeleri var..birde bu pacthini nasıl yükleyeceğiz
  • Repack indirdim ama WinXP uyarlıymış.
  • bu ufak köpekler deli ediyor ya. öldür öldür her defasında zırt pırt çıkıyor. yok onlar için mermim gidiyor ona yanıyorum
  • Ben berserker im
    valla ben giden mermiyi falan düşünümüyorum önüme çıkan hangi yaratık olursa olsun bir şarşör boşaltıyorum çok manyak oluyor mermim bittiginde basıyorum f tuşuna adam çoşuyor yumrukla hepsini darma duman ediyorum
  • yeni başladım oyuna, 13lvl oldum

ilerledikçe gelişmiş silahlar filan buluyorum alıyorum filan ama bu böyle mi devam edicek, baktım konudaki arkadaşların karakterlere aşmışlar

böyle devam mı ediyor oyun, görevlerden filanda bişey anlamadım

multiplayer'ı nasıl ? kendi karakterinle mi oynuyorsun
  • Geçengün multide birinin lvl 1500 idi şaştım kaldım.
    sordum bu nedir böyle arkadaşım? diye, cevap vermedi.
    araçlara bindiğimizde aracın hitpoint tavan yapmış ve ateş etmiyordu araç " no ammo " yazıyordu ekranda.
    sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı?bir bilen var mı?
  • borderlands haritalarını buldum bir siteden.
    bulduğum yer : http://zfire.free.fr/BL/

ve burada : http://images4.wikia.nocookie.net/borderlands/images/9/9b/Background100.jpg

haritada sandıkların yerleri, kişilerin yeri ,claptrapların yeri simgelerle belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blue -- 8 Aralık 2009; 18:48:37 >
  • @Mr. Blue

Bu harita cok gerekliydi, cok guzel paylasim ellerinize saglik
  • Arkadşlar oyunda inventory nasıl açarız acaba kafam almadı bir diyor şurdan inventory aç ma olmuyor silahlar 14 /12 oluyor. yani 12 itemlik yerde 14 tane silah demek oluyor ben bu inventory nasıl genişletebilirim. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebufeyzan

Arkadşlar oyunda inventory nasıl açarız acaba kafam almadı bir diyor şurdan inventory aç ma olmuyor silahlar 14 /12 oluyor. yani 12 itemlik yerde 14 tane silah demek oluyor ben bu inventory nasıl genişletebilirim. ?

Yerde yatan robotlar var yardım isteyen. Onların repair kitini bulacaksın ki inventory sdu veriyor o zaman genişliyor.
  • Dostum kusura bakma ben yerde yatan robot hiç görmedim. yada seslerini de duymadım. bunlarnerde çıkıyor tam olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebufeyzan

Dostum kusura bakma ben yerde yatan robot hiç görmedim. yada seslerini de duymadım. bunlarnerde çıkıyor tam olarak ?

Borderlands (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki-kenpachi!!! -- 8 Aralık 2009; 22:40:24 >
  • bu oyundaki silahların bi listesi falan varmı

old havene geçtim robotlarla başedecek silahım yokmuş meğer, taramalılar 90ı sniper 320yi saçmalıda 13*7 yi geçmior :s
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.