Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hkn_01

Arkadaşlar aranızda berseker oynayan varmı ? Karakter nasıl ?

Güzel. Canı ve kalkanı iyi durumda. Ama hepsi aynı bana göre. Bir tek hunter farklı biraz. En iyi char hunter.
  • Evet arkadaşlar elimdeki oyunlar bitince hep aklımda olan ama fırsatım olmadığından oynayamadığım Borderlands'in tüm dlc'leri updatelerini ve oyunun kendisinide indirdim bir hevesle oynayım dedim ne göreyim

Borderlands (2009) [ANA KONU]

hatasını veriyor yüklemiyor. Gece biraz araştırınca olayı çözdüm. İlk önce elimizin altında olması gerekenlerin bir listesini çıkaralım.

Oyunun kendisi

1- 1.01 Patch
    2- The Zombie Island of Dr. Ned (DLC 1)
    3- 1.21 Patch
    4- Mad Moxxi's Underdome Riot (DLC 2)
    5- 1.30 Patch
    6- The Secret Armory of General Knoxx (DLC 3)

Evet ilk önce oyunumuzu C' sürücüsüne kuruyoruz. (Oyunu başka bir sürücüye kurarsanız dosyaları ilgili yerin içine atmayacaktır. Oyunu C sürücüsündeymiş gibi kurumlum yapacak bu seferde update olmayacaktır.)Hiçbir işlem yapmıyoruz krakermiş kürekmiş orjinal olacak herşeyimiz

Sonraki adımımızda

1.01 Patch'i direk ''C'' in veya ''D'' içine 1 diye klasör açıp tüm kurulum dosyalarını yeni açtığımız klasöre atıyoruz. (Burada eğer ''D'' sürücüsüne attıysanız tüm ''C'' olan yerileri ''D'' yapmanız gerekmektedir.)Yani görünümü C:\1\ bu şekilde olacak.

The Zombie Island of Dr. Ned (DLC 1) ''C'' in içine 2 diye klasör açıp tüm kurulum dosyalarını yeni açtığımız klasöre atıyoruz. Yani görünümü C:\2\ bu şekilde olacak. (Burada eğer kurulumlu dosyanız yok ise 3 klasör şeklinde ise hazır kurulu olanı indirmişsiniz demektir. bu aşamayı yapmadan direk oyunu yüklediğiniz klasör içine bu 3 dosyayı yapıştırıyoruz.)

1.21 Patch ''C'' in içine 3 diye klasör açıp tüm kurulum dosyalarını yeni açtığımız klasöre atıyoruz. Yani görünümü C:\3\ bu şekilde olacak.

Mad Moxxi's Underdome Riot (DLC 2) ''C'' in içine 4 diye klasör açıp tüm kurulum dosyalarını yeni açtığımız klasöre atıyoruz. Yani görünümü C:\4\ bu şekilde olacak.(Burada eğer kurulumlu dosyanız yok ise 3 klasör şeklinde ise hazır kurulu olanı indirmişsiniz demektir. bu aşamayı yapmadan direk oyunu yüklediğiniz klasör içine bu 3 dosyayı yapıştırıyoruz.)

1.30 Patch ''C'' in içine 5 diye klasör açıp tüm kurulum dosyalarını yeni açtığımız klasöre atıyoruz. Yani görünümü C:\5\ bu şekilde olacak.

The Secret Armory of General Knoxx ''C'' in içine 6 diye klasör açıp tüm kurulum dosyalarını yeni açtığımız klasöre atıyoruz. Yani görünümü C:\6\ bu şekilde olacak.(Burada eğer kurulumlu dosyanız yok ise 3 klasör şeklinde ise hazır kurulu olanı indirmişsiniz demektir. bu aşamayı yapmadan direk oyunu yüklediğiniz klasör içine bu 3 dosyayı yapıştırıyoruz.)

Evet bunları yaptıktan sonra şimdi gelelim asıl meselemize. artık vista-windows7 kullanıyorsanız başlata tıklayıp arama kısmına CMD komutunu giriyoruz ve dos ekranını açıyoruz. XP' de çalıştıra tıklayıp CMD diyoruz.

açılan ekranda eğer cd.. komutunu sürekli girerek ana dizine c:\> şeklide komit girme yeri gelene kadar cd.. yapıp enter'a basın. ( Eğer CMD komutu girdiğinizde ekranda d:\ ilebaşlayan bir şeyler geliyorsa direk c: komutunu girin)

evet şimdi cd 1 komutunu giriyoruz ve klasörün içine giriyoruz. Şimdi ise sihirli komutu girmemiz kalıyor. ekranımıza yazdıklarımı boşluklar dahil olarak girmeniz gerekiyor.

msiexec /i C:\1\setup.msi / qb komutunu giriyoruz. Tekrar ediyorum boşlukları bu şekilde bırakın. Böylelikle ilk patchi kurmuş oluyoruz.

Sonraki aşamalarda msiexec komutuna kadarlar hepsi ayni şekilde ama hep kendi klasörlerine giriyoruz 2-3-4-5-6 şeklinde ve yapacaklarımız.

msiexec /i C:\2\setup.msi / qb
    msiexec /i C:\3\setup.msi / qb
    msiexec /i C:\4\setup.msi / qb
    msiexec /i C:\5\setup.msi / qb
    msiexec /i C:\6\setup.msi / qb

bunları yaptıktan sonra oyunumuz artık tüm dlc leri yüklenmiş ve updateleri yapılmış olacaktır.

Yardımım dokunabilmişse ne mutlu bana

• quote:

Orijinalden alıntı: kreasom

Evet arkadaşlar elimdeki oyunlar bitince hep aklımda olan ama fırsatım olmadığından oynayamadığım Borderlands'in tüm dlc'leri updatelerini ve oyunun kendisinide indirdim bir hevesle oynayım dedim ne göreyim

hatasını veriyor yüklemiyor. Gece biraz araştırınca olayı çözdüm. İlk önce elimizin altında olması gerekenlerin bir listesini çıkaralım.

Oyunun kendisi

1- 1.01 Patch
    3- 1.21 Patch
    5- 1.30 Patch

Evet ilk önce oyunumuzu C' sürücüsüne kuruyoruz. (Oyunu başka bir sürücüye kurarsanız dosyaları ilgili yerin içine atmayacaktır. Oyunu C sürücüsündeymiş gibi kurumlum yapacak bu seferde update olmayacaktır.)Hiçbir işlem yapmıyoruz krakermiş kürekmiş orjinal olacak herşeyimiz

Sonraki adımımızda

1.01 Patch'i direk ''C'' in veya ''D'' içine 1 diye klasör açıp tüm kurulum dosyalarını yeni açtığımız klasöre atıyoruz. (Burada eğer ''D'' sürücüsüne attıysanız tüm ''C'' olan yerileri ''D'' yapmanız gerekmektedir.)Yani görünümü C:\1\ bu şekilde olacak.

The Zombie Island of Dr. Ned (DLC 1) ''C'' in içine 2 diye klasör açıp tüm kurulum dosyalarını yeni açtığımız klasöre atıyoruz. Yani görünümü C:\2\ bu şekilde olacak. (Burada eğer kurulumlu dosyanız yok ise 3 klasör şeklinde ise hazır kurulu olanı indirmişsiniz demektir. bu aşamayı yapmadan direk oyunu yüklediğiniz klasör içine bu 3 dosyayı yapıştırıyoruz.)

1.21 Patch ''C'' in içine 3 diye klasör açıp tüm kurulum dosyalarını yeni açtığımız klasöre atıyoruz. Yani görünümü C:\3\ bu şekilde olacak.

Mad Moxxi's Underdome Riot (DLC 2) ''C'' in içine 4 diye klasör açıp tüm kurulum dosyalarını yeni açtığımız klasöre atıyoruz. Yani görünümü C:\4\ bu şekilde olacak.(Burada eğer kurulumlu dosyanız yok ise 3 klasör şeklinde ise hazır kurulu olanı indirmişsiniz demektir. bu aşamayı yapmadan direk oyunu yüklediğiniz klasör içine bu 3 dosyayı yapıştırıyoruz.)

1.30 Patch ''C'' in içine 5 diye klasör açıp tüm kurulum dosyalarını yeni açtığımız klasöre atıyoruz. Yani görünümü C:\5\ bu şekilde olacak.

The Secret Armory of General Knoxx ''C'' in içine 6 diye klasör açıp tüm kurulum dosyalarını yeni açtığımız klasöre atıyoruz. Yani görünümü C:\6\ bu şekilde olacak.(Burada eğer kurulumlu dosyanız yok ise 3 klasör şeklinde ise hazır kurulu olanı indirmişsiniz demektir. bu aşamayı yapmadan direk oyunu yüklediğiniz klasör içine bu 3 dosyayı yapıştırıyoruz.)

Evet bunları yaptıktan sonra şimdi gelelim asıl meselemize. artık vista-windows7 kullanıyorsanız başlata tıklayıp arama kısmına CMD komutunu giriyoruz ve dos ekranını açıyoruz. XP' de çalıştıra tıklayıp CMD diyoruz.

açılan ekranda eğer cd.. komutunu sürekli girerek ana dizine c:\> şeklide komit girme yeri gelene kadar cd.. yapıp enter'a basın. ( Eğer CMD komutu girdiğinizde ekranda d:\ ilebaşlayan bir şeyler geliyorsa direk c: komutunu girin)

evet şimdi cd 1 komutunu giriyoruz ve klasörün içine giriyoruz. Şimdi ise sihirli komutu girmemiz kalıyor. ekranımıza yazdıklarımı boşluklar dahil olarak girmeniz gerekiyor.

msiexec /i C:\1\setup.msi / qb komutunu giriyoruz. Tekrar ediyorum boşlukları bu şekilde bırakın. Böylelikle ilk patchi kurmuş oluyoruz.

Sonraki aşamalarda msiexec komutuna kadarlar hepsi ayni şekilde ama hep kendi klasörlerine giriyoruz 2-3-4-5-6 şeklinde ve yapacaklarımız.

bunları yaptıktan sonra oyunumuz artık tüm dlc leri yüklenmiş ve updateleri yapılmış olacaktır.

Ben DLCleri yüklemeden 1.30'a kadar tüm updateleri yaptım. DLCleri sonra yüklesem, farkeder mi?

• o büyük cihaz toprağı aldıktan sonra nası boşaldıyor hareketli banta orayı çözemedim
  • oyunu hangi sırayla kurayım? önce ana oyunu bitirip sonra mı ek paketlere kurayım, yoksa ek paketlerde dahil herbişeyi yükleyip öyle mi başlayayım oyuna?
  • Arkadaşlar skilleri nasıl kullanıcam yere silah dikmem lazım heralde anlayamadım bi de upgrade nasıl yapılıyor cevaplarsanız çok memnun olurum... Teşekkürler...
  • arkadaşlar yardım eden yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burukan

Arkadaşlar skilleri nasıl kullanıcam yere silah dikmem lazım heralde anlayamadım bi de upgrade nasıl yapılıyor cevaplarsanız çok memnun olurum... Teşekkürler...

F'ye basarak, Action skillini kullanabilirsin. Upgrade'den kastın nedir? Silah upgrade'i mi? Skill upgrade'i mi? Silah upgrade'ini soruyorsan, silahlar upgrade olmuyor. Güçleri rengine göre değişiyor. Beyaz en güçsüzü, yeşil, beyazın bir üst modeli, mavi, yeşilin bir üst modeli, mor en güçlüsü. Skill upgrade'i ise, uplamak istediğin skillin üzerine tıklayarak oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 14 Temmuz 2010; 22:42:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G|zMo*

Ender Binaries,WillowGame ve Engine klasörünü oyunun kurulu olduğu yere kopyalıcaksın. 42 lvl olman bir sorun yaratmaz. 50 olmadan görevleri alamazsın heralde gitsende. Alsanda yapamazsın :) Önce 50 ol sonra gidersin yeni yerlere.

oyunun içine attık diyelim tamam ama onceki oyun daha doğrusu ilk hali ile nasıl açıcaz oyunu
    anladığım kadarı ile dlc yi oyunun ana bilgisi üzerine extract yapmış olacağız
  • yahu bu oyunu online oynayan bi türk kalmadı mı? hep yabancılarla hep yabancılarla olmuyor. sıkıldıkça bu oyunu oynadım singleda. bazen çok uyduruk şeyler düşse de bazı çüş diyeceğiniz eşyalarım var. oyunda yardım isteyene yardım edebilirim. yeter ki bi türkle oynayabiliyim :D

char'ım lilith. en son lvl 41dim hatırladığım kadarıyla. id dh nick'imle aynı.

+55 +4 alevli smg ve 320 +4 alevli sniper kullanıyorum
    +zırhı düşük olan ama canı sürekli artırma özelliği olan bi kalkanım var. acil bi durumda kaçıp canımın ve kalkanımın dolmasını bekliyorum.
    +smg mermisi dolduran bi kemer kullanıyorum. mermim azalıyor ancak yavaş yavaş artıyor. ve yine max oluyor.
    -roket atar ve pompalılarda levelim baya düşük. ama üstteki 2 silah işimi fazlasıyla görüyor. marketten almıştım şansa (tekine param yetmemişti, herşeyimi satıp, sağdan soldan para toplayıp son dakikalarda anca almıştım)

sonuç olarak oyunun p2'si bile beni çok zorlamıyor. ölsem de birini indirip kalkıveriyorum. yardım isterseniz eminim yardımım dokunur. kendi başıma 60lvl küsürlere gitmeye çalışmaktan sıkıldım. arkadaş lazım bütün patch'ler yüklü. ancak daha sadece p1'i bitirdim. ilk expansion pack'in belli bir yerine geldikten sonra sıkılıp p2'ye baştan başladım. herkese droplarda iyi şanslar. ama bence droplar yalan. asıl güzel silahlar hep marketlerde. benim gibi yapıp sürekli para biriktirin. zırt pırt marketlere bakın. inş birilerinizle oyunda görüşürüz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ucahmetuc

yahu bu oyunu online oynayan bi türk kalmadı mı? hep yabancılarla hep yabancılarla olmuyor. sıkıldıkça bu oyunu oynadım singleda. bazen çok uyduruk şeyler düşse de bazı çüş diyeceğiniz eşyalarım var. oyunda yardım isteyene yardım edebilirim. yeter ki bi türkle oynayabiliyim :D

char'ım lilith. en son lvl 41dim hatırladığım kadarıyla. id dh nick'imle aynı.

+55 +4 alevli smg ve 320 +4 alevli sniper kullanıyorum
    +zırhı düşük olan ama canı sürekli artırma özelliği olan bi kalkanım var. acil bi durumda kaçıp canımın ve kalkanımın dolmasını bekliyorum.
    +smg mermisi dolduran bi kemer kullanıyorum. mermim azalıyor ancak yavaş yavaş artıyor. ve yine max oluyor.
    -roket atar ve pompalılarda levelim baya düşük. ama üstteki 2 silah işimi fazlasıyla görüyor. marketten almıştım şansa (tekine param yetmemişti, herşeyimi satıp, sağdan soldan para toplayıp son dakikalarda anca almıştım)

sonuç olarak oyunun p2'si bile beni çok zorlamıyor. ölsem de birini indirip kalkıveriyorum. yardım isterseniz eminim yardımım dokunur. kendi başıma 60lvl küsürlere gitmeye çalışmaktan sıkıldım. arkadaş lazım bütün patch'ler yüklü. ancak daha sadece p1'i bitirdim. ilk expansion pack'in belli bir yerine geldikten sonra sıkılıp p2'ye baştan başladım. herkese droplarda iyi şanslar. ama bence droplar yalan. asıl güzel silahlar hep marketlerde. benim gibi yapıp sürekli para biriktirin. zırt pırt marketlere bakın. inş birilerinizle oyunda görüşürüz...

benimde Siren'im var gayet güzel ama biraz pasif gibi sıkılmış sayılırım bu arada GameRangers'ı deneyebilrsn orda türklerde var biz 4 arkadaş oynuyorz 6 kişiyz aslındada herkes aynı vakitte giremiyor hiç 6 mız girmedik sadece 5 ti bi gönüllüde girmiyor oyuna bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orijinalden alıntı: Réx

quote:

Orijinalden alıntı: ka40

quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Oyunun yapımı tamamlandı. 26 Ekim'de çıkıyor.
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/60815

Çok iyi ya 2 hafta falan kalmış.
    İlk SSlerdeki 4. resim ne öyle ya.
    Öyle bir makine mi var

Var, Almanya'da.

Bu ne ya

Oha. Bildiğin Borderlands lan bu.

Yok artık

Bu oyun bir arkadaşınla oynamadıkça çok zevksiz. Ama multi oynayınca saatler su gibi akıp gidiyor
    Nedense kimseyi ikna edemiyorum oyunu yüklemeye

• Multiplayer gerçekten çok iyi.Fakat multiplayerde araba süremiyorum w basıyorum gitmiyor ne yapmam gerekir ? Dr.Zed ile konuşmam lazım e ye basıyorum hiç bişey olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreasom

Evet arkadaşlar elimdeki oyunlar bitince hep aklımda olan ama fırsatım olmadığından oynayamadığım Borderlands'in tüm dlc'leri updatelerini ve oyunun kendisinide indirdim bir hevesle oynayım dedim ne göreyim

Oyunun kendisi

1- 1.01 Patch
    3- 1.21 Patch
    5- 1.30 Patch

Sonraki adımımızda

yapmasına yaparızda oyun orjinal olmalımı? orjinal değil çünkü bendeki

• aletin ne işe yaradığını kimse söylememiş.

o alet koca koca vadiler çukurlar açıyor. aynı zamanda değerli madenleri toz haline getiriyor.

discovery kanalda görmüştüm devasa bişi
  • nişan alma konusunda çok başarılı olmayan güzel bir oyun.
  • Oyun orjinal de olsa, kopya da olsa, orjinal server üzerinden multi oynanıyor...

Tek yapacağınız bir adet gamespy id açmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: levyeli

nişan alma konusunda çok başarılı olmayan güzel bir oyun.

auto-aim var hiç farketmedin mi :S
  • arkadaslar gorev sılme nasıl yapıyoruz
  • borderlands süper bi oyun
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.