Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cosmoid

borderlands süper bi oyun

Bu sene beğenerek oynadığım ender oyunlardan biriydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Orijinalden alıntı: cosmoid

borderlands süper bi oyun

Bu sene beğenerek oynadığım ender oyunlardan biriydi

Bir arkadaşımla yeniden başladım 2 gündür oynuyoruz azar azar
  • şu oyun da nası multi plaer yapılacagını bilen biri ayrıntılı bi şekilde anlatsa ya ya da ekleseniz beni.

id: foryus_magandus
  • quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

şu oyun da nası multi plaer yapılacagını bilen biri ayrıntılı bi şekilde anlatsa ya ya da ekleseniz beni.

Ayrıntılı bir şey yok. Game spy ID alıyorsun. Sonra oyundan multiplayer kısmına giriyorsun ID ve şifteni yazıp oynuyotsun bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

şu oyun da nası multi plaer yapılacagını bilen biri ayrıntılı bi şekilde anlatsa ya ya da ekleseniz beni.

İlk sayfalarda anlatımı var. Modeme port gibi bişey açılması lazım kim kuracaksa oyunu.

Arattır konu içinden...
  • 35 lvl de oyunu bıtırdım
  • Bu oyunda 2 seferdir bayaa bi ilerledim. Biri pc'de, format öncesi yedeklemeyince güme gitti..2.si xBox'da oynarken bi anda konsol dondu baştan başlattığımda oyunun save'i silinmişti.(25 Lv Hunter'dı :( ) Pc'ye tekrar indirip başlıcam artık inat ettim Bu arada arkadaş o kum'n içinden çıkan sülük gibi şeyler ne gıcık bişey ya. Çıktığı anda yerimden zıplıyorum.. Aynı etkiyi Spiderant'ler yapamıyodu nedense
  • lv 50 hunter bitirdim az önce. sonra edinmiş olduğum 1.4 gb lık The Zombie Island of Dr Ned i yükledim. (yükleme derken dosyaları oyunun bulunduğu dizine atmamı istiyordu attım). fakat bu moda giremedim nasıl olacak bilmiyorum edindiğim yerde de dizine atın oynayın yazmış sadece.. arkadaşlar bilen varsa bir yardım etsin..
  • Arkadaşlar ben bütün oyunu abimle beraber co-op'tan bitirdim, fakat oyun sonunda ancak 25 level olabildim.Bütün questleri de yapmıştım halbuki.Ama sizin yazdığınıza göre 30 level, 40 level olanlarınız var, playtrough 2'de mi oldunuz bu kadar?

Ayrıca benim oyunum korsan.Son patchi ve dlcleri indirsem, multiplayer'da sorun çeker miyim?Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

lv 50 hunter bitirdim az önce. sonra edinmiş olduğum 1.4 gb lık The Zombie Island of Dr Ned i yükledim. (yükleme derken dosyaları oyunun bulunduğu dizine atmamı istiyordu attım). fakat bu moda giremedim nasıl olacak bilmiyorum edindiğim yerde de dizine atın oynayın yazmış sadece.. arkadaşlar bilen varsa bir yardım etsin..

Oyunda haritalar arasında ısınlandıgın yere gelip (kıyafet rengini falan seçtigin alet) zombie island ı seçmen gerekiyor. Adı başka bişeyde olabilir tam hatırlamıyorum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainFrankCastLe

quote:

Orijinalden alıntı: thend

lv 50 hunter bitirdim az önce. sonra edinmiş olduğum 1.4 gb lık The Zombie Island of Dr Ned i yükledim. (yükleme derken dosyaları oyunun bulunduğu dizine atmamı istiyordu attım). fakat bu moda giremedim nasıl olacak bilmiyorum edindiğim yerde de dizine atın oynayın yazmış sadece.. arkadaşlar bilen varsa bir yardım etsin..

Oyunda haritalar arasında ısınlandıgın yere gelip (kıyafet rengini falan seçtigin alet) zombie island ı seçmen gerekiyor. Adı başka bişeyde olabilir tam hatırlamıyorum şu an.

dün kurcalarken buldum zaten sağol zombie yi bitirdim yazılar akarken bu kadarmıydı diyordum baktım geri döndü Ned ama mad moxxi ne öyle hiç biteceğe benzemiyor baktım olmayacak direk general knoxx a geçtim

• Baştan oynayıp bitirmeyi düşünüyorum.Bu senenin en eğlenceli oyunlarından biri bence
  • beyler toplaşıp online oynasak ya yaf
  • süper oyun ya benim pc ezik ram alayım ilk 5 yükleyeceğim oyun arasında buda var
  • Oynayan varsa oynarım ID: emulert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emulert -- 15 Ağustos 2010; 2:05:15 >
  • Arkadaşlar oyunu normal oynayabiliyordum eskiden.Fakat sonra patchleri ve dlc'leri yükledim ve oyun hata vermeye başladı.Oyun Runtime Error veriyor, o hatayı kapatınca da R6025 pure virtual function call hatası veriyor.Ne yapmam gerek bu durumda?
  • vakit öldürmek için kurdum, millette güzel diyo diye kurduğum an iğrendimde dedim ilerledikce belki güzelleşir katlanamadım direk sildim değil bu sene tüm hayatım boyunca gördüğüm en salak oyun demiyorum cocuk cizgi filmi mi diyeyim animasyonmu diyeyim ....
  • Bu oyun gerçekten atmosfer bakımandan oldukça güzel:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levyeli -- 22 Ağustos 2010; 16:11:06 >
  • Steam kampanyalarını daha önce kaçırmıştım, bu sefer yakaladım sonunda . Oyun tekrar indirimde haberiniz olsun.

http://store.steampowered.com/app/8980/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaxp -- 18 Ağustos 2010; 18:30:08 >
  • Eğer oynamak isteyen varsa bana özel mesaj veya mail yoluyla ulaşabilirse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.