Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@Black_PS2 modern warfare 2'yi salla, tekdüze-scriptlerle dolu kara kuru aksiyon oyunu..

şu forumda gördüğüm en saçma mesaj bu EA rezil gibi fifa yapıyor oturup oynuyorsun, infinity ward pc yi adam yerine koyup doğru düzgün bir oyun çıkarıyor ona laf söylüyorsun kardeş senin kalite standartların çok düşük. sen city interactive in oyunlarını felan oyna. mw-2 falan 10 numara büyük gelir sana

Borderlands (2009) [ANA KONU]

bak bunun oyunları tam senlik. bunları oyna şubatta recep ivedik 3 geliyor. onuda aman sakın kaçırma

• 1548746 piksel resim koymanın mantığı nedir arkadaşım. küçültüp koyun şunu. ya da [simage][/simage] kullanın.

oyuna gelirsek umutluyumö oyundan. mw2 falan çıkmadan önce çıkması iyi olmuş. o gelene kadar bunu oynarız.
  • İndirip oynayan varmı.Nasıl olmuş acaba oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

@Black_PS2 modern warfare 2'yi salla, tekdüze-scriptlerle dolu kara kuru aksiyon oyunu..

@AnimePiggy emin misin fake olduğuna bak nadasa bırakacam makineyi.

Yaw adamın kastettiği o değil,ünlem amaçlı kullanılmış bi küfürün telaffuzuyla yazılmış hali!
  • Download 20 dk sonra bitiyor.SS'ler çekip koyarım foruma.
  • Oyun çok zevkli gerçekten. Baya da ilerledim. Silah çeşitliliği bol. Biraz rpg tadı var ve grafikler çok temiz. Cellshade olmasına rağmen kaplamalar müthiş. Atmosfer güzel ve rengarenk. SS almaya kalktığımda hata veriyor sanırım Windows kaynaklı. İndirin oynayın pişman olmazsınız.
  • @FadeToßlack
    handi bakalım dostum, göster kendini.
  • Bir denemek lazım. İncelemeler de olumlu gayet.
  • Pandora'nın Wasteland'ine hoşgeldiniz.

Oyuna girdiğimizde gayet sade ve düzgün bir menü ile karşılaşıyoruz.Oyunun grafik bölümünde fazla bir ayar yok ancak optimizasyon gayet iyi diyebilirim.AF,AA full bütün ayarlar açık hâlde çok akıcı bir şekilde oynayabiliryorum.Kısacası optimizasyon yönünden içiniz rahat olsun.

Atmosfer ve Senaryo:
    Oyunun başlangıcını çok güzel yapmışlar,bize senaryoyu karikatürize ederek anlatıyorlar.Pandora olarak adlandırılan bölgede Wasteland efsanesini araştırıyoruz.Oyunda tıpkı Fallout 3'deki Wasteland'e benzer bir hava var.Oyundaki silahlar,modellemeler,mizah güzel bir şekilde yansıtılmış.RPG öğelerinin de olması ayrı bir güzellik.Bunlara değinerek atmosferin yeteri kadar ılıman olduğunu söyleyebilirim.Bunların yanı sıra oyundaki 4 karakterden birini seçme imkanımız da var.Kontrollerde de şimdilik hiçbir sorun yaşamadım.

Oyunda ilerledikçe daha da detaylı bilgi vermeye devam ederim.Sizi SS'lerle baş başa bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 26 Ekim 2009; 11:20:49 >

• Oyuna biraz bakma şansım oldu, ilginç ve güzel grafikleri var oynamaya değer gibi...

• FadeToßlack ve Revenge:
    Bilgiler ve ss için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 26 Ekim 2009; 11:00:27 >
  • @FadeToßlack
    eline sağlık dostum, devamını bekliyoruz...

@*Revenge*

sende sağ olasın hocam, güzel resimler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spike3001

quote:

şu forumda gördüğüm en saçma mesaj bu EA rezil gibi fifa yapıyor oturup oynuyorsun, infinity ward pc yi adam yerine koyup doğru düzgün bir oyun çıkarıyor ona laf söylüyorsun kardeş senin kalite standartların çok düşük. sen city interactive in oyunlarını felan oyna. mw-2 falan 10 numara büyük gelir sana

bak bunun oyunları tam senlik. bunları oyna şubatta recep ivedik 3 geliyor. onuda aman sakın kaçırma

lan ne oynayayım.. pes'ten sıkılıyorum fifa daha içerikli.. cod serisine uyuz oluyorum ne taktikselliği var ne serbestliği var ama öve öve bitirilemiyor.. benim asıl türüm rpg'dir, fps'de ise unreal tournament, half life adamıyım.. tutup da bana cod gibi gelmiş geçmiş en mastürbatör ergen oyununu beğendirmeye kalkmayın.. ayrıca recep ivedik kim?

•  Borderlands (2009) [ANA KONU]

• oyunun yükleme de yada herhangi bir sorun yaşayan oldumu ?
  • Oyun rpg öğeleri taşıyan bir fps mi acaba yani fallout gibi mi. Konuşma olayı olmadan da vursak kırsak geçsek olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Oyun rpg öğeleri taşıyan bir fps mi acaba yani fallout gibi mi. Konuşma olayı olmadan da vursak kırsak geçsek olmuyor mu?

Evet oyun rpg öğeleri taşıyan bir fps.Tam olarak fallout diyemeyiz çünkü bundan mizah ön planda.Aslında fallouttada öyleydi vakt-i zamanındada ama ....

Neyse açmayayım ağzımı şimdi.

Diğer soruna gelirsek kum havuzu bir dünya olduğuna göre doğal olarak vurup kırma gibi serbestlikler elbette oyunda var.
  • oyunun oynayabilmek için ingilizce gerekli mi? anlamak değil oynamak diyorum dikkat
  • gerekmiyo
    oyun baya güzel uzun zamandır ilk defa bi oyunu 3 saat oynadım.
  • rpg çok mu ön planda ? ben saf rpg oynu hiç oynamadım ve oynamamda...

aksyion-fps türü ön plandaysa bu oynu deneyebilirim.

biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.