Bildirim
Borderlands (2009) [ANA KONU] (8. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lifetaker
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
Bu arada söylemeyi unuttum galiba oyunun multiplayer'ı bedava.Oyunu Gamespy desteklediğine göre Gamespy ID'si olanlar giriş yapabilir online'a.
usta multiplayer denedinmi? Nasıl?
Zaten oyunun bütün olayı multiplayer olmalıymış ama o işi nedense Gamespy' a emanet etmişler. WoW veya benzeri MMORPG oynayanlar hemen alışacaktır oyuna hatta alışmakla kalmayıp benzerliğe şaşıracaktır . Görev ve yetenek sistemi çok benzer (eşyaların değerlendirildiği renkler bile aynı neredeyse). Tek kişilik modda ''koca mmorpg serverında sadece ben oynuyorum'' durumu var. Eğer ''über epic itemler toplayacam, level kasacam, alemin kralı olacam, eski Diablo' cuyum ben!'' diyorsanız tek başınıza da uzun süre oynayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 27 Ekim 2009; 16:42:48 >
-
grafikleri güzel ama oynamak için sistem yetersiz -
Vallahi oyun bir nevi FPS Diablo gibi olmuş. Hamachi'den ağ kurup oynamak lazım. -
Oyunda antialiasing acilamiyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: deoden
Oyunda antialiasing acilamiyor mu?
Unreal 3 motoru. -
Tek eksigi AA :)) AA olmayinca oyunu biraz uzaktan oynama ihtiyaci hissediyorum bu da oyunun icine giremememi sagliyor. Umarim borderland'in grafik tarzi sebebiyle aa eksikligini hissetmem.
Tesekkurler Lanore -
quote:
Orijinalden alıntı: Lanore
quote:
Unreal 3 motoru.
evet bu yüzden AA açmak için biraz uğraşmak gerekiyor (belki hiç açılmıyordur). UE3' ün AA ile ne alıp veremediği var bilmiyorum, bazı oyunlarda oyunun menüsünden kolayca açabiliyoruz (Batman, Mirrors Edge) ama bazı oyunlarda açmak pek mümkün olmuyor (Bioshock, Wolverine) UT3' de de nhancer kullanmak zorunda kaldım
-
Eger ATI kartiniz varsa Risen'da risen.exe'yi UT3.exe yapip Catalyst'ten manuel olarak AA acabiliyorsunuz. Batman'de ATI kartlar menuden AA acamiyorlar. Etki etmiyor oradaki sanal AA. Nvidia icin gecerli bir efekt Batman'da. Belki borderlands.exe'yi UT3.exe yapip denemek lazim :) -
oyun harıka olmus , dun sabaha kadar sıngle oynadım , ılk boss a geldım bıraktım , gırdım multıplayera 4 kısı yabancı elemanlarla gectım orasınıda co-op , oyunu mutlaka onlıne deneyın harıka oluyor , rpg yıde tatıyosunuz bu arada hafıften , grafıkler de basarılı goze hos gelıyor ayrıca full ayarda 1080p de en ufak bı takılma sorunu yok ( fraps acmaya gerek duymadım fulleyıp oynayabılırsınız paneldekı gıbı bı sıstemınız varsa ) , seslere gelırsek gece oynadım 5.1 ı kısmak zorunda kaldım o yuzden bı yorum yapmıyım , oyunu herkesın denemesı gerektıgını dusunuyorum , ayrıca co-op oynamak ısteyen arkadaslar varsa toplasıp 4 lu grup halınde senoryada daha rahat daha zevklı bı sekılde ılerleyebılırız
bu arada dırek gamespy uyelıgınız ıle oyunu onlıne oynayabılıosunuz , yanı hamachıye gerek yok sanırım , ben ucretsız gamespy uyelıgım ıle saatlerce oynadım yabancılarla , zaten kurulu oyunlar cıkıyor lvl ınıze gore gırıp katılıosunuz , yıne kendınızde server kurabılıyosunuz sanırım ama onu denemedım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 27 Ekim 2009; 19:05:05 >
-
binkw32.dll hatası veriyordu sorunu sonunda aştım. biraz ilerliyorum sonra oyundan atıyor. hani ilk adamlar geliyo başta sonra şu kutuyu aç diyor wall-e heh o kutuyu açıyorum wall-e tam kapıyı açıcak tak atıyor oyundan nedenini anlayamadım.yalnız komikolan işey var. para 2000 oldu çünkü atınca tekrar başa dönüyor hiçbir eksilme olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 28 Ekim 2009; 1:26:14 > -
Oyun güzele benziyor. Yorumlar da olumlu. Ama vakit bulup oyun oynayamıyorum ki...
Daha sırada shift ve SAW var.
Gamespy üyeliği paralı falan değildir umarım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 27 Ekim 2009; 20:12:28 > -
quote:
Bi Nvidea kontrol paneline bakar açmak ya da Catalyst'den de açabilirsiniz... -
Abi AA yı ne yapacaksınız allasen? Katır gibi çizgi var her bişiyin yanında onlardan nasıl görüyorsunuz tırtıkları hayret pişisiniz ha! -
LvL 20 ye kadar oynama fırsatım oldu hazır gripten evde yatalak olduk bari işe yarasın diye oynadım tüm gün.
LvL,skill,quest,yaratık vs. tüm sistem çok hoşuma gitti yalnız bu tarz oyunlardaki eksik olan kısmı Gearbox ta pek becerememiş.
World of Warcraft`ın bu kadar tutmasının nedeni çok güzel olan hikayesiydi ( daha sonra bozdular filan o kısmı geçelim ) bu oyunda da onun eksikliğini hissediyorsunuz. İnsan biraz daha hikaye istiyor etrafında, açık söylemek gerekirse 20 lvl boyunce tek yaptığım daha iyi silahların pelinde koşmak oldu.
Oyun zevkli mi?
Evet.
Kendini oynatıyor mu ?
Evet.
Konu ne?
hı?
-
online oynayabilen varmı join dedigimde donuyo liste gelirken. -
quote:
Orijinalden alıntı: cy_x
online oynayabilen varmı join dedigimde donuyo liste gelirken.
Ben oynadım 2 tane boss kestik hatta.Birini yarım saatte spawn ola ola indirdik.Malum herkesin lvl 4-5,boss ise 10 leveldi.Birde oyundaki kişi sayısına göre düşmanın zorluğu falan artıyor.Onunda büyük etkisi oldu.Hunter bosslarda manyak işe yarıyor.Hunter'ın alt kategorisinde sniper-gunslinger ve rogue var.Ya 3 yoluda açıp hibrid bir karakter yaratırsınız yada tek yoldan ilerlersiniz.Skill pointlerde neye göre geliyor anlamadım kafasına göre skill point veriyor oyun.Sizede dağıtmak kalıyor tabi.Deneme yamulma yapın skiller resetlenebiliyor sonradan.
-
quote:
online oynayabilen varmı join dedigimde donuyo liste gelirken.
bende de başta donuyor. biraz beklemek gerekli. sonra açılıyor. -
o skilleri sıfırlamanın yolu varmı karman çorman bişe yaptım ben, bu arada online olayınıda hallettim. -
quote:
o skilleri sıfırlamanın yolu varmı karman çorman bişe yaptım ben, bu arada online olayınıda hallettim.
New U istasyonlarında sıfırlayabilirsin para karşılığı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X