Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amibent occlusion seçeneği kapamak bir 5-10 fps artırıyor sistemi düşük olanların bilgisine
  • Oyunu çok beğendim. Kesinlike tavsiye ederim. Gözüme çarpan bir iki nokta var yanlız. Oyun bazı konularda bioshock ın kopyası olmluş gibi geldi. Özellikle skill ekranı, silahlara verilen özellikler, teyp kasetleri gibi şeyler bioshocktan alınmış. Özellikle teyp kasetleri çok dikkati çekiyor. Ayrıca rpg oyuna göre de biraz basit olmuş. Örneğin bir fallout, oblivon tarzı oyunlarda bazı görevlerde haritada yer gösterilmiyor kendin bulmak zorundasın. Ancak bu oyunda ne ufak bir görevde bile haritada yer işaretlenmiş. Bunun dışında npc yok denecek kadar az. Bir rpg oyununda NPC olması gereklidir hemde bolca. Bu birkaç kısım dışında oyun gayet güzel. Araç kullanmak ve fazlaca silah olmasıda oldukça güzel bir özellikle. Kısacası tavsiye ediyorum. Zaman harcanacak bir oyun olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Oyunu çok beğendim. Kesinlike tavsiye ederim. Gözüme çarpan bir iki nokta var yanlız. Oyun bazı konularda bioshock ın kopyası olmluş gibi geldi. Özellikle skill ekranı, silahlara verilen özellikler, teyp kasetleri gibi şeyler bioshocktan alınmış. Özellikle teyp kasetleri çok dikkati çekiyor. Ayrıca rpg oyuna göre de biraz basit olmuş. Örneğin bir fallout, oblivon tarzı oyunlarda bazı görevlerde haritada yer gösterilmiyor kendin bulmak zorundasın. Ancak bu oyunda ne ufak bir görevde bile haritada yer işaretlenmiş. Bunun dışında npc yok denecek kadar az. Bir rpg oyununda NPC olması gereklidir hemde bolca. Bu birkaç kısım dışında oyun gayet güzel. Araç kullanmak ve fazlaca silah olmasıda oldukça güzel bir özellikle. Kısacası tavsiye ediyorum. Zaman harcanacak bir oyun olmuş.

Skill ekranı Bioshock tan çok genel MMORPG oyunlarında alınma, teyp kasetlerine gelirsek bu özellik ilk olarak Bioshock ta kullanılmadı, Doom 3 olsun, Riddick Escape From Butcher Bay olsun birçok oyunda bu özellik vardı. Düz mantıkla Bioshock onlardan arakladı da diyebiliriz. Harita ve npc olayı da oyun aslında tek kişilik değil online olarak oynanmak üzerine kurulu. Bu yüzden bir Fallout-Oblivion beklemek hata olur, zaten haritalar çok fazla büyük olmadığı için npc sayısını artırmak gereksiz kalabalık yapmak olacaktı. Onun yerine alışveriş yapabileceğimiz makineler ile boşluklar doldurulmuş.

• oyunu almak istiyorum, ancak oyun single yeterlimi yoksa esası single üzerine mi kurulu
  • arkadaşlar makinada skill'leri resetleyince ne oluyor?
    skill puanlarını tekrardan mı dağıtabiliyoruz?
  • Edit: oyunu almak istiyorum, ancak oyun online yeterlimi yoksa esası single üzerine mi kurulu
  • Yaklaşık 1 saat kadar oynadım, güzel olmuş ama galiba ben fps arıyormuşum.
  • Arkadaşlar bu oyunda kendi parçalarımızı birleştirip yeni silahlar üretmek gibi bi şansımız yok muydu ? Eğer yoksa muhtemelen ben yanlış hatırlıyorumdur.
  • level 26 oldum oyun muhteşem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cy_x -- 28 Ekim 2009; 16:17:22 >
  • oyunun grafikleri güzel olmuş ve aa eksikliği pek fazla gözükmüyor benim pc high oynatır heralde
  • bi türlü hızlanamadı indirmem
  • oyun burada pek ilgi görmedi nedense..
    1 saatten fazla oynadım, level 5 deyim..oynanış akıcı..grafikler enteresan farklı bir deneyim yaşatıyor. şu ana kadar verilen görevleri yap para ve skill puanı kazan şeklinde gidiyor oyun..hikaye namına bişeye rastlamamakla birlikte fps yönü oldukça başarılı olmuş bence. sesler güzel, imzamdaki laptop da 1280x800 çözünürlükte akıcı oynuyorum. zaten grafik ayarı yok oyunda, sadece çözünürlük ayarlanıyor. bu arada birkaç yerde oyunu fallout 3 le kıyaslayanlar olmuş..şu ana kadar gördüklerim kadarıyla söyleyeyim, bu oyun fallout un tırnağı olamaz. sadece tür olarak aynı bile desek ordan da tutturamayız keza fallout 3 fps yönü ağır diye eleştirilirken bile sadece hikayesi ve atmosferiyle bile bence son yılların en iyi oyunudur....

neyse sonuç olarak sonuna kadar oynanacak bir oyun gibi gözüküyor. umarım fikrim değişmez keza wolfenstein da başta sarmıştı ama batman çıktıktan sonra papucunu dama attım hala da damda duruyor..
    herkese iyi oyunlar...

edit: evet grafik ayarlarında başka seçenekler de varmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 28 Ekim 2009; 20:49:58 >

• çözünürlük dışında ayarlarda var biraz daha aşağı inersen görebilirsin
  • online oyuna girdim bi kere ama görevleri çok düşükt çıktım isteyen olursa online yapalım 7 lwl hunter ım var
  • oyun süper
  • Oyun baya hoşa benziyor,dur bakalım %50 indirim çekerlerse yumulurum belki.Amma velakin daha l4d2 var onu mutlaka orjinal alcam yine indirimden tabi,haydi bismillah.Birde mw2 ye orj key buldukmuydu vur onlayna vur onlayna yahu
  • cry engine oyun motoru mu kullanılmış bu oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

cry engine oyun motoru mu kullanılmış bu oyunda

?

Unreal 3 Motoru dostum bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

?

cry engine ye cok benziyorda ondan dedim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

?

cry engine ye cok benziyorda ondan dedim..

Cryengine' e neresini benzettin tam olarak?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.