Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamespy Id: CrazyMehriyet ekleyin beni arkadaşlar takiliriz.
  • Yahu şurayı bir türlü geçemedim haritanın diğer tarafına nerden geçecem bir yardım edip geçen varsa

Borderlands (2009) [ANA KONU]
  • Borderlands da AA açmak, VSYNC açmak, FOV değiştirmek için :
    http://filenetworks.blogspot.com/2009/10/borderlands-how-to-enable-vsync-enable.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesapli28

Yahu şurayı bir türlü geçemedim haritanın diğer tarafına nerden geçecem bir yardım edip geçen varsa

Hocam bende araba vardı araba ile solundaki yoldan o kapının arkasına gidip kapıyı açmıştım

• Arkadaşlar vista 64bit işletim sistemi oyunu kurdum '' yan yana yapılandırması'' hatası veriyor açılmıyor oyun var mı bunun çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Borderlands da AA açmak, VSYNC açmak, FOV değiştirmek için :
    http://filenetworks.blogspot.com/2009/10/borderlands-how-to-enable-vsync-enable.html

Dostum VSync'i halletim ama AA ile FOV'u yapamadım. Ayrıca ati kullanıcısıyım orda nvidia ile yöntem göstermiş sen yaptıysan birde sen anlatabilirmisin? Belki biryerlerde yanlış yapmışımdır
  • yahu lvl 17 yim bi boss çıktı 21 lvl skagzilla mı ne kesemiyorum yahu.. ID im HANTIR bi el atın da keselim
  • arkadaşlar,
    ben şu an Level14 oldum ve aslında gayet iyi ilerliyorum kendime göre.
    önce yan görevleri sonra da ana görevleri yapmaya çalışıyorum ve oyunu çok beğendim.

benim sizlerden bilmek istediğim şu:

bazı normal zorluk seviyesi görevlerde epey zorlanıyorum ve bu canımı sıkıyor.
    mesela şu Sniper Silahı Parçaları Bulma görevi iyice yordu, nedeni de düşmanların çok çabuk respawn olması.
    orada ardarda birkaç kontrol noktasından geçiyoruz ve ben her ulaştığım noktada düşmanları temizliyorum.
    fakat cephane makinalarına dünüp tekrar geri geldiğimde tüm düşmanlar tekrar belirmiş oluyor.

yani diyorum ölen bari ben o görevi tamamlayana kadar ölü kalsa...
    ama yok, biraz bir tarafa yürüdüm mü hemen tekardan geliyorlar aynen FarCry2 deki zenciler gibi.
    bu biraz can sıkıcı çünkü sürekli gereksiz ve amacıma hızmet etmeyen çatışmalara sokuyor beni.
    ayrıca düşmanların bazıları epey güçlü ve kolayca geçilmiyorlar...

sizlerde de durum böyle mi? var mı bunun bir çözümü, kolayı ve ya hüneri?

• quote:

Orijinalden alıntı: faust13

yahu lvl 17 yim bi boss çıktı 21 lvl skagzilla mı ne kesemiyorum yahu.. ID im HANTIR bi el atın da keselim

Harbiden bazı bosslar çok zor. Kafayı yedittiriyor insana
  • sahafiec,hocam bir ara online'a gir de şu resimdeki silahı bir takaslayalım.

Ya da 2-3 gün izin ver biraz silahla oynayım.
  • Oyunda ilerlemenin 3 yolu var. Birincisi bildiğimiz tabanvay ( ilk başlarda çok zevkli ) ikincisi belli bir levele ulaştığımızda aldığımız araba ( tabanvay sıkınca çok zevkli geliyor ve arabalar bedava ) ve sonuncusuda teleport olma ( araba da bi yerden sonra sıkıyor ). Teleport olabilmek için bir görev var adını unuttum onu yaptıktan sonra new u istasyonları arasında teleport olabiliyoruz.

En iyi sınıf olarakta soldier ı söyleyebilirim. Ekstra özellik olarak diğer sınıflara göre sabit makineli tüfek yerleştirebilmesi çok faydalı bir özellik. Bazen arkanızdan gelen yaratık sürüsüne bazen bastığımı bir haydut üssüne bazen de arenada bir boss karşılaşmasına çok etki ediyor.

En büyük yardımcınız olacak silahlardan biride transfusion bombaları. Patladıktan sonra düşmanları takip edip hem onların enerjilerini düşüren hem de düşürdüğü enerji kadar size enerji veren bu bombalar savaşların seyrini değiştirebiliyor. Ayrıca alien silahlarından yıldırım atan ( adını unuttum şimdi ) shotgun benzeri bir silah alıyorsunuz ve level 25 e kadar neredeyse tüm düşmanları tek atışta öldürüyor. Bir de asit atan bir pompalı tüfek var o da düşmanları vurduktan sonra ölmeseler bile üzerlerinde kalıp enerjilerini bir hayli düşüren asit etkisine sahip.

Resimlerini de ekleyeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 29 Ekim 2009; 18:56:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Arkadaşlar vista 64bit işletim sistemi oyunu kurdum '' yan yana yapılandırması'' hatası veriyor açılmıyor oyun var mı bunun çözümü?

Sorunu çözdüm oyunun klasöründe vcredist_x86 dosyasını kurun sorunsuz açılıyor oyun
  • arkasdaşlar bende bu oyunun klasöründe 97 mb. lık 66 part ve info dosyası(5kb) ve sfv (2kb) dosyası var . oyunu bir türlü kuramıyorum.bütün dosyayı iso dosyasına çeviriyorum ama deamon tools la yine açmıyor..sanırım eksik dosya var.birisi oyun dosyalarını kontrol edip eksik olanı bana söyleyebilir mi..teşekkürler..

not: sorun düzeldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeriko77 -- 29 Ekim 2009; 21:23:53 >
  • @FadeToßlack
    O resimdeki silah bi cacık değil onun yerine sarı smg'ler daha iyi iş görüyor. Bir de revolverlar çok güzel tek atışta parçalara ayırıyo şuan bende 191 damage veren bi revolver var ama tek eksisi iki mermi atabiliyo ardı ardına. Makinalı silahlarda yakan ya da elektrik şoku verenler çok etkili...
  • Sizce siren class ı nasıl oynayan arkadaşlar varsa biraz anlatabilrmi...
    Siren ile başlamak istiyorum da..
  • @FadeToßlack
    sende yok mu o silah?
    o fazla özel birşey değil ki aslında, hasar 22 filan ama şarjor tam 60 mermi alıyor o yüzden severim.
    doktorun mekanına hemen bitişik olan yerdeki adamdan aldım.
    o herif hep orda, git vur al silahını.

bu arada neden bazı silahlar farklı renkte makinalarda?
    bazıları yeşil bazıları da mavi...
  • Lvl. 15 deyim Sleidge mi nedir öle bi boss ömrümü yedi, kalkanını yıkmak için uğraşıyorum kalkanı gidince bu sefer hızlıca koşmaya başlıyor ben iki tane yapıştırayım diyene kadar kalkanı tekrar yenileniyor bunu indirmenin kolay bir yolu yokmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

bu arada neden bazı silahlar farklı renkte makinalarda?
    bazıları yeşil bazıları da mavi...

Silahların özel ve nadir olma durumuna (unique) göre ayrı renk veriliyor. Sırasıyla:

Beyaz
    Yeşil
    Mavi
    Mor
    Turuncu
  • Mad Mel killed görevi var bi arenaya giriyoruz ..alevlerin arasında görev yeri gidemiyorum nasıl gecerım
    ss koycam hatırlayamazsanz önceden de geçememiştim de şimdi oraya doğru gidiyorum tekrar
  • bize görev veren karakterlerle karşılaştığınızda geçişlerde ve müziklerde inceden bi Tarantino havası sezen oldu mu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.