Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun 2009'un en sağlam yapımlarından biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Biraz Fallout, üzerine bir tutam XIII serpiştirilmiş gibi bir oyun. Aksiyon - RPG severler gözü kapalı alabilirler.
  • oyunun tarzı fallout 3 bekleyenler(benim gibi) büyük hayal kırıklığı. Tam olarak tarzı Hellgate London diyebiliriz. Hayal kırıklığı derken yanlış anlaşılma olmasın güzel oyun. Çok derin bir hikaye vs. beklemeyin ama :)
  • Şu an level 10 dayım ve oyunu gerçekten çok beğendim,ilerde değişir mi bilmiyorum ama köpekler dışında farklı yaratıklar da koysalarmış daha güzel olurmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Şu an level 10 dayım ve oyunu gerçekten çok beğendim,ilerde değişir mi bilmiyorum ama köpekler dışında farklı yaratıklar da koysalarmış daha güzel olurmuş...

Çok çeşitli yaratıklar var ama levelinden dolayı onları göremiyorsun henüz.
  • yahu şu Fallout3'ün de amma derin hikayesi varmış ya.
    biraz çok fazla abartmıyormusunuz bu oyunu arkadaşlar?

Borderlands'ın da hikayesi gayet güzel ve tarzına fazlasıyla uygun.
    The Vault denen yeri arıyoruz, bu tür bir macera oyunu için daha iyi bir hikaye mi olur?

bencede oyun gerçekten şahane olmuş ve herşeyiyle acaip zevkli, insanın bırakası gelmiyor başlayınca.
    hele de o canavar araca binince zevkten dört köşe olmamak ne mümkün.
    bununla kendinden çok daha yüksek seviyede olan düşmanları rahatlıkla haklayabiliyoruz.
    kullanması da bir o kadar zevkli, onunla sırf etrafta dolaşmak bile yeter...

Borderlands (2009) [ANA KONU]

Borderlands (2009) [ANA KONU]

yalnız bu kadar aşırı fazla silah çeşidine gerek varmıydı onu bilmem.
    silah özelliği karşılaştırıken insan bir hal oluyor...
    tabii bu tüm diğer mühimatlar için de geçerli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Ekim 2009; 8:25:18 >

• Tek kişilik modun kabak tadı vermesi fazla gecikmedi, acilen takım arkadaşı aranıyor
    Gamespy ID: DH_Silver_Sky
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Tek kişilik modun kabak tadı vermesi fazla gecikmedi, acilen takım arkadaşı aranıyor

Gamespy ID: Qaansystem
  • Oyun oldukça sürükleyici, başından kalkamadım.
  • ne bu oyunun olayı arkadaşlar kısaca özetlemek gerekirse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Tek kişilik modun kabak tadı vermesi fazla gecikmedi, acilen takım arkadaşı aranıyor

ID' yi kabul etmiyor, doğru yazdığına emin misin ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

ID' yi kabul etmiyor, doğru yazdığına emin misin ?

Tamam hacı ben sana yolladım teklifi.Geldiğinde kabul edersin.

• oyunda ilerliyorum 2-3 saat sonra kapatık yeniden açınca hoooop en başa dönüyor oyun. hani bizi otobüsten indiriyor ya manyak he orda ilk robotla tanışıp healt silah xp barı falan çıkıyor. hep burdan başlıyor save imden başlayamıyorum.
    varmı bu sorunun çözümü acaba?
  • bone head midir nedir gebermiyor bi türlü hunter ım artık bi köşeden sniper olaraktan kafaya ata ata indirdim ..
    bi de en iyi class hangisi sizce hunter pek sarmadı gibi ama lvl 10 falan oldum devam edeyim diyorum
  • Arkadaşlar haritada bir yerden biyere yürüyerekmi gidiyoruz hep? Araç falan yokmu? Git git bitmiyor maşallah. Multi oynayacak arkadaşlar yada story modda beraber gidicek arkadaşlar varsa ID yi ekleyebilirler, hemde güzel maçlar yaparız

Gamespy ID : gururunukur
  • GameSpy İD : Dipcihino
  • @RONSPY
    Hocam yukardaki SS'i görmüyormusun araç var oyunda Lvl'in yetmiyodur ondan henüz çıkmadı çıktığı zaman haritada direksiyonla işaretli yerden alabileceksin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

@RONSPY
    Hocam yukardaki SS'i görmüyormusun araç var oyunda Lvl'in yetmiyodur ondan henüz çıkmadı çıktığı zaman haritada direksiyonla işaretli yerden alabileceksin...

Teşekkürler
  • Gamespy' dan hiç bir oyuna bağlanamayınca Hamachi' ağı kurdum.
    Ağ adı: DH-Borderlands
    Şifre: 123
  • @Silver_Sky

Hocam levelin ve şuan aktif olan bölümün nedir birlikte devam ederiz istersen Bir de single kabak tadı verdi dedin ne oldu zor bi boss mu geldi karşına
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

@Silver_Sky

Hocam levelin ve şuan aktif olan bölümün nedir birlikte devam ederiz istersen Bir de single kabak tadı verdi dedin ne oldu zor bi boss mu geldi karşına

LVL 21, 2. haritaya geçtim. Kabak tadı bosslardan değil, resmen tek başıma mmorpg oynuyorum, enteresan görevler olsa biraz daha idare edecem ama çok tek düze yav. Yağmacı modunda dolaşıp duruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 29 Ekim 2009; 17:11:48 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.