Şimdi Ara

Borderlands filmi eleştirmenler tarafından yerden yere vuruluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Borderlands filmi eleştirmenler tarafından yerden yere vuruluyor
    Yapım aşamasında yaşanan sorunlar nedeniyle vizyon tarihi defalarca ertelenen Borderlands filmi, nihayet bu hafta sinemaseverlerle buluşacak. Yarın dünyanın dört bir yanında gösterime girecek olan film, geçtiğimiz günlerde basına gösterildi. Böylece filme yönelik ilk eleştiriler de yayınlanmaya başladı. Ne var ki gelen ilk yorumlar oldukça kötü. Eleştirmenler, Borderlands filmini adeta yerden yere vuruyor.

Eleştirmen puanlarının derlendiği MetaCritic platformunda Borderlans filminin puanı, bugün itibarıyla 100 üzerinden 33. Rotten Tomatoes puanı ise %4. Bu da eleştirilerin ne kadar kötü olduğunu gözler önüne seriyor.

Ayrıca Bkz.Halo dizisinin akıbeti belli oldu

Borderlands, Türkiye'de 9 Ağustos'ta Gösterime Girecek

Açıkçası bunun çok da şaşırtıcı olduğu söylenemez. Zira daha yapım aşamasında filmin ciddi şekilde sorunlu olduğu ve stüdyonun elindeki işi olabildiğince düzeltmek için ciddi müdahalelerde bulunduğu söyleniyordu. Hatta bu değişikliler sonrası yapılan ek çekimlerde yönetmen Eli Roth'un yerini başka bir yönetmenin aldığı bile iddia edilmişti. Bu kadar sorunlu bir prodüksiyondan iyi bir iş çıkması büyük sürpriz olurdu.

Borderlands filminde Lilith'i, normalde bu tarz filmlerde görmeye alışık olmadığımız Cate Blanchett canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ona Jack Black, Kevin Hart, Edgar Ramírez, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu, Gina Gershon, Jamie Lee Curtis ve Bobby Lee gibi isimler eşlik ediyor.

Borderlands filminin merkezinde Blanchett'ın canlandırdığı Lilith karakteri yer alıyor. Gizemli bir geçmişe sahip, aranan bir kaçak olan Lilith, son derece kıymetli bir hazinenin peşine düşerek, doğduğu gezegen olan Pandora'ya geri dönüyor. Lilith bu yolculuğu sırasınad, tuhaf bir bilim adamından geveze bir robota, birbirinden ilginç karakterleri bir araya getiren bir ekibin parçası oluyor.

• Başrol oyuncusu İsraili eleştirdiği için mi bu kadar kötü yorumlar yapıldı acaba..çıksın bakalım neymiş..

• KaleyDeskop kullanıcısına yanıt

Şüphesiz, Kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fragmanlar o kadar kötü değil diyor, yani anlaşılır bir filmin trailer'indan iyi mi kötü mü. Yoksa tüm filmi fragmana mı koymuşlar geri kalanı bom boş dicem sanmıyorum, şimdi beklentimiz de düşüyor beğeniriz belki.

• KaleyDeskop kullanıcısına yanıt

bir dizi izledim dün bitirdim hatta bitirdim sayılamaz nedeninin içinde buda var :).bir melek ve bir seytan evren kurulmadan öncesinden bu yana arkadaş bla bla bla bla filmin sonunda iki erkek şeytan ile melek öpüşüyor.puanı uçuyor kaçıyor diye başlamıştım.Ben sıkı fıkı can dostu sanarak yorumlayıp arkadaş bağlarını geçmisteki arkadaşlarımla hayatımın içindeki olaylarla bağdaştırırken cup diygularımın içinden geçtiler.

• Bir kaç yıldır borderlands oyuncusuyum, eleştiriler çok acımasız olsa da film çoğu yerde oyun içi atmosferi ve mekanları genel olarak doğru yansıtmış. Hem neşeli hem eğlenceli hemde güzel keyifli bir film olmuş bana göre. Oskarlık değil ama neşeyle zevkle izledim. Eleştirileri okuyunca hevesim kaçmıştı ancak iyi ki sinemada izlemişim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.