Şimdi Ara

Borderlands İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gearbox tasafından yapılan Fps ve Rgb türünün iç içe geçtiği bu oyunda 4 tane karakterimiz var.Oyunun en başında bu 4 karakter arasında seçim hakkı veriliyor ve Pandora gezegenindeki görevimiz başlıyor.Borderlans bize sanki bir çizgi filmin içindeymişiz gibi bir his veriyor.Benzerlerini daha önceden gördüysemde yinede çok farklı ve özgün bir düşünce olmuş.

Oyunun ilk başında karşımıza çıkan robot arkadaşımız oyuna farklı bir hava katıyor ancak çatışma başlayınca yere yatıp ölü takliti bile yapabiliyor anlıyacağınız robot hiç mi hiç yardımcı olmuyor hatta bazı görevlerde görevi bi yana bırakıp bozulmuş robotların tamir çantasını aramakla uğraşıyoruz.

Her karakterin ayrı bir hikayesi ve farklı bir görevi olduğu gibi aynı zamanda farklı farklı özellikleri var.Bu özelliği Diablo gibi rgp tarzı oyunlardan özenerek almışlar ve oyuna çok güzel bir hava katılmış.

Oyundaki radardanda biraz bahsetmek istiyorum.Alışana kadar zorluk çeksekte sonradan alıştığımız bu radar ne tarafa gideceğimize yardımcı olsada yükseklik konusunda aşağısında mı kaldık yoksa yukarıdamı kaldık göstermiyor.Bunuda bir eksi olarak görüyorum ve radar konusundaki tek eksikliğin bu olmadığını düşünüyorum.İtemleri toplayarak görev bitirdiğimiz bazı görevlerde bazı itemlerin yeri radar ve harita tarafından oyunu yapanlar tarafından yanlış yerlerde gösterilmiş.

Görevlerlerde ise seviyemize göre zorluk yazıyor.örneğin 10.leveldeyken "impossible" zorluk seviyesinde gözüken görevi level atlayınca "hard" olarak görebiliyoruz."impossible" yazan görevleri atlayıp sonra yapın derim.

Pandorada az ama her tarafta bulduğumuz dolarlar belli bir yerden sonra can sıkmaya başlıyor.Eğer toplamaktan sıkılıyorsanız bölüm sonlarında toplu kazanacağınız miktar ve yerden topladığınız itemleri satarak kazanacağınız parayla yetinmek zorunda kalacaksınız.Para ; silah, kalkan doldurucu,can doldurucu,can,mermi ve el bombası almamıza yarıyor.Silah seçimide çok önemli her karakterin ustası olduğu silahları seçerek kullanmalıyız.Çok çeşitli bir silah yelpazesi olduğunuda yazmadan geçemiyorum.Bu kadar silah çeşidi olsada oyuncumuzunda bir taşıma kapasitesi var ve Diablodaki gibi silahları emanet bırakabileceğimiz bir kasamız yok.
    Bu yüzden çok sevdiğiniz silahlar arasında bir şeçim yapmanız gerekebilir.Bu kıyaslamayla ilk zamanlarda ne kadar çok uğraşsamda sonradan işin kolayını buldum.
    Fiyat sırasına göre yani ucuz olan silahları ilk önce elimden çıkardım.Tabii her mermi türü için her zaman bir tane ayırmak gerekiyo.

Unutmadan haritada onunla gezebildiğimiz ve bir çok görevde yardımcı olan roket atarlı aracı ve oyunun co-op destediğinin olduğunuda hatırlatıyım.Bana kalırsa Borderlands oynanabilirliği çok yüksek ve oynamaya değer bir oyun eğer 10 üzerinden bir değer verseydim 8.5 olurdu.

İyi Oyunlar
    Jgam3

Detaylı Resimleri İncelemek İçin Aşağıdaki Link'e Bakabilirsiniz.
    Alıntı : http://www.jgam3.com/oyun_yazi.php?id=24

Borderlands İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vane_223 -- 18 Eylül 2010; 23:33:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.