Şimdi Ara

Borderlands: The Pre-Sequel (2014) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
4.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/261640/

Borderlands: The Pre-Sequel (2014) [PC ANA KONU]

Borderlands 2'ye tonla indirilebilir içerik çıkaran 2K Games anlaşılan bu nesilden hemen vazgeçmeyecek. Oldukça yüksek satış miktarına ulaşan Borderlands serisinin hikayesinin öncesini konu edinen yeni bir oyun geliyor ve dünyanın uydusu ay oyunun geçeceği mekan olacak. Söylenenlere göre oyunda John adlı bir programcının (daha sonra karşımıza düşmanımız olarak çıkacak The Handsome Jack) yönlendirmesiyle hareket edeceğiz ve uzaylılara ait bir artifaktı arayacağız. Bu oyunla birlikte lazer ve dondurucu gibi efektler kullanan silahlar emrimizde olacak. Ayrıca düşük yer çekiminden hareketlerimizin etkileneceği ve oksijenin de sınırlı olacağı belirtiliyor. Bu yeni oyunun 2014 yılında çıkacağı ve 2K Australia tarafından hazırlandığı da vurgulanıyor. Daha önce serinin yaratıcısı Gearbox'ın patronu Randy Pitchford yeni nesil bir Borderlands oyunu üzerinde çalıştıklarının ipucunu vermişti. Anlaşılan Borderlands'e doyacağız.

www.bolumsonucanavari.com
    Yeni Borderlands Oyunu PS3 ve Xbox 360'a Geliyor + Senaryosu Ayda Geçiyor
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Borderlands_Oyunu_PS3_ve_Xbox_360a_Geliyor__Senaryosu_Ayda_Geciyor-53933.htm

http://www.vg247.com/2014/04/07/borderlands-pre-sequel-coming-to-ps3-xbox-360-takes-place-on-moon-site-claims/
    NeoGAF
    Rumor: Borderlands: The Pre-Sequel by 2K Australia for 360/PS3/PC
    https://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=797747
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bugün gördüğüm en güzel haber. ne zaman yenisi çıkacak diye heyecanla beklerken geldi haberi işte :D

borderlands 2 nin yarısı kadar güzel bir oyun olursa tadından yenmez. 2k oyun yapmayı biliyor arkadaş
  • Borderlands 2'yi çok güzel ama içerik olarak zayıf bulmuştum. İçerikten kastım oynama süresi değil, aslında ne kastettiğimi ben de net olarak bilmiyorum. Borderlands serisinin ilk oyununu oynarken çok eğleniyorken ikinci oyunu oynarken uykulu gibiydim. Bir uyuşukluk vardı, oraya git şunu al buraya gel şu ağaca vur kedi insin falan.
  • bu oyunda bizi çeken şeyin diablo 2 de ki şeyle aynı olduğunu düşünmey başladım. yani asıl oyunun büyüsü loot manyaklığında. o sarı yeşil mor itemler insanın rüyasına giriyor arkadaş. yolda sokakta olsa keşke saldırsak toplasak uniqiue item görünce gözlerimiz dönse birbirimizle yarışsak filan diyoruz. yeni oyun haberi tabii ki iyi geldi borderlands a her zaman diskimizde yer var buyursun
  • Borderlands: The Pre-Sequel Duyuruldu + Uzun Bir Oynanış Videosu

2K Games sonunda beklenen duyuruyu yaptı. Borderlands: The Pre-Sequel adlı serinin yeni oyunu Playstation 3, Xbox 360 ve PC için duyuruldu. Oyun yeni nesil konsollara gelmiyor.

Borderlands ve Borderlands 2 arasındaki bir zaman dilimini konu edinen Borderlands: Pre-Sequel'da Handsome Jack'in bir grup savaşçıya direktifler vererek uzaylılara ait bir artifaktı bulmaya çalışıyor. Oynanabilir karakterler arasında Athena the Gladiator, Wilhelm the Enforcer, Nisha the Lawbringer ve Claptrap yer alıyor.

Dünya'nın uydusu olan ayda geçen oyunla birlikte lazer ve dondurucu gibi efektler kullanan silahları kullanma şansımız olacak. Ayrıca düşük yer çekiminden hareketlerimizin etkileneceği ve oksijenin de sınırlı olacağı belirtiliyor.

Bu oyunun bir indirilebilir içerik olmadığı, başlı başına yeni bir oyun olduğunu belirtelim. Beklendiği gibi oyun Gearbox Software yerine 2K Australia tarafından geliştiriyor. İşte ilk görseller:

Borderlands: The Pre-Sequel (2014) [PC ANA KONU]Borderlands: The Pre-Sequel (2014) [PC ANA KONU]Borderlands: The Pre-Sequel (2014) [PC ANA KONU]Borderlands: The Pre-Sequel (2014) [PC ANA KONU]Borderlands: The Pre-Sequel (2014) [PC ANA KONU]Borderlands: The Pre-Sequel (2014) [PC ANA KONU]

Borderlands: The Pre-Sequel Duyuruldu + Uzun Bir Oynanış Videosu
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Borderlands_The_PreSequel_Duyuruldu__Uzun_Bir_Oynanis_Videosu-53982.htm

• Yagami Iori kullanıcısına yanıt
    Çok iyi duruyor ya, Broderlands 2'yi bitireli bayağı oldu ama 1'i bitirmemiştim, en iyisi bu çıkana kadar 1'i de bitireyim sonra da bunu oynarım, hikaye tamamlanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Borderlands: The Pre-Sequel, Borderlands 2 Kadar Büyük Bir Oyun Olmayacak

Borderlands serisinin geliştiricisi olan Gearbox'tan hâla yeni nesil konsollara yönelik bir duyuru göremedik. Herkes firmadan yeni bir duyuru beklerken karşımıza ara oyun olan Borderlands: The Pre-Sequel çıkmıştı. PC, PS3 ve Xbox 360'a geliştirilen oyun için yeni bilgiler verildi.

Farklı bir yapımcı tarafından geliştirilen Borderlands: The Pre-Sequel'in, Borderlands 2 kadar büyük bir oyun olmayacağı açıklandı. Yaptığı açıklamalarda Randy Pitchford, oyunun detaylılığının Borderlands 1 ile Borderlands 2 arasında bir seviyede olacağını söyledi. Pitchford, oyunun satış fiyatının henüz tam olarak kararlaştırılmadığını ekledi.

Borderlands: The Pre-Sequel, Borderlands 2 Kadar Büyük Bir Oyun Olmayacak
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Borderlands_The_PreSequel_Borderlands_2_Kadar_Buyuk_Bir_Oyun_Olmayacak-54166.htm

• Tamam ,seri level sistemiyle olsun oynanışıyla hikaye sunumuyla,diyaloglarıyla ,karakterleriyle vs vs harika bir oyun,ama ben artık özellikle fizik ve grafiksel açıdan bir gelişme olsun istiyorum.2015e geldik sırıtıyor artık bir yerden sonra..
  • Ayin karanlik amosferi beni pek sarmaz. Oyun cok cok basarili ama sniperin dedigi gibi grafiklerde, ozellikle isiklandirmalarda artik gozle gorulur bir gelisme yapilmasi lazim. İlk ve ikinci oyunlarin gectigi mars ortami cok guzeldi. Bu benim begenip de oynamadigim dlc'lere benzemis ortam olarak. Tabi RPG ogeleri cok basarili olursa oyunu oynarim orasi ayri. Ama zaten ilk oyundaki gibi rpg ogelerine sahipse herhalde oynamadigim dlc'ler gibi muamele gorur benden.
  • borderlands 2 yi geçen hafta aldım. 10 saate yakın oynadım. başta açılan sinematik de ZerO kılıç kullanıyordu. dedim herhalde bu karakterin özelliği sword taşıması vs. ne yazık ki hayal kırıklığı oldu bu konuda. pre-sequel de ekleseler böyle bişe iyi olurdu
  • Evet onu görünce ben de elimizde kılıç haldır haldır yaratık keseceğiz sanmıştım.Genel olarak oyun güzel ama ana görevlerde ilerlemek için sürekli yüksek level istemesi onun için de sürekli yan görev yapmaya itmesi bir süre sonra sıkıyor.Ben sonlarına yaklaştım ama bayağıdır oynamıyorum sıktı biraz.Bitirmek için kendimi zorlamam lazım.
  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.