Şimdi Ara

Borland Turbo C++ v3,0 klavye problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar programlama öğrencisiyim notebook da windows 7 x86 kurulu turbo C++ klavye problemi ile karşılaşıyorum klavyede alt gr+4 bastıgımda diez '#' ve alt gr+0 bastıgımda '}' işaretlerini cıkartamıyorum autoexec.nt ve config.nt dosyalarının son satırına 'kb16 tr,857 /id:179' bu kodu yazdım türkçe klavye ok ama genede bu işaretler olmadı. Alternetif derleyicileri denedim 'Dev-C++' 'codelite' 'relo' bunlarda TC++3'ün kütüphanelerini barındırmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Eniqma27

Arkadaşlar programlama öğrencisiyim notebook da windows 7 x86 kurulu turbo C++ klavye problemi ile karşılaşıyorum klavyede alt gr+4 bastıgımda diez '#' ve alt gr+0 bastıgımda '}' işaretlerini cıkartamıyorum autoexec.nt ve config.nt dosyalarının son satırına 'kb16 tr,857 /id:179' bu kodu yazdım türkçe klavye ok ama genede bu işaretler olmadı. Alternetif derleyicileri denedim 'Dev-C++' 'codelite' 'relo' bunlarda TC++3'ün kütüphanelerini barındırmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum

bendede aynı problem var windows 7 kullanıyorum autoexec.nt de değişiklik yaptım türkçe q klavye oldu ancak altgr çalışmıyor mesela # yapamıyorum. çözümünü bilen paylaşabilirmi!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.