Şimdi Ara

Borsa işlemleri için laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 2014 yılında Asus n550jk model laptop aldım, ancak kısa bir süre sonra ekran kararması nedeniyle bilgisayarımı servise gönderdim. Serviste ana kart değişimi yapıldığı bilgisiyle laptop geri gönderildi. Birsüre işler yolunda gitti. Ancak daha sonra sorun devam etti. 3 yıldır sıksık ekran gidiyor. Onlarca kez ekranı kapatıp açmak suretiyle ekran görüntüsü geri geliyor. Bunun dışında bilgisayarımdan memnunum. Asus yetkili servisi tekrar aradım. Sorunun anakart nedeniyle meydana geldiğini ve 2400 Tl.ye değişimin yapılacağını söylediler. Bunun üzerine bende artık isyan ettim ve yeni laptop almaya karar verdim. Tavsiyelerinize şiddetle ihtiyacım var. Bütçe maksimum: 7000 Tl. bana sorun çıkartmayacak ve mümkün mertebe hızlı ve az sesli çalışan windows işletim sistemli laptop arıyorum...

• Üstat, Windows işletim sistemli demişsiniz;ama nacizane önerim, macbook almanızdan yana olacaktır, bootcamp ile de windows işletim sistemi kurarsınız, windows'taki gibi çökme, ekran kararması, anakart sorunu vs. dertleri ile uğraşmazsınız. Ha insan yapısıdır macbook lar da da sorun olur mu ? Tabiki olur;ama emin olun en az 5-6 yıl sonra olabilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üst seviye taşınabilirlik ve sağlamlık:

• Borsa işlemleriyle ben de uğraşıyordum. (Şu aralar pasif olsam da )
    robot kullanıp program yazacak mısınız? kaç ekran bağlayacaksınız?
    7000 bu iş için fazla bir bütçe gibi geldi bana.

17inç=teknik analiz, terminal
    m2 ssdli= ani gelişmelere hızlı tepki verebilmek
    8.nesil u işlemci= ısınma yapmaz
    bu tarz bir laptop işinizi görür.
  • bestgr B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için teşekkürler. Program yazma girişimim var. Şuan için 2 ekran bağlamayı planlıyorum.
  • rscn R kullanıcısına yanıt
    Ben monster kullanıyorum matrix ve ideal çalışıyor
    program dediğin sanırım robovob için onuda gayet iyi çalıştırıyor.
    Bir tane de msı var ondanda memnunum aşağı yukarı aynılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş için laptop önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba konuyla ilgili sıkıntı (robotların ekranların hızlı çalışması, donma yavaşlama yaşanmaması için optimum ideal bilgisayar gereksinimlari ne olmalı? i7islemci 8gb ram, 256 SSD gibi ornek verebilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afanesavo -- 7 Eylül 2019; 18:30:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    1000 MB/s üzerinde M.2 ssd
    8550u işlemci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matriks programı için i7 alman iyi olur. Min i5 istiyor fakat ilerde gelişirse i7 daha akıcı olur sana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.