Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.608
Cevap
530
Favori
1.169.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okant aylardır yataya sardı gidiyor,şu ansa diplerde artık.. Kağıdın A grubuna dahil olması olumlu olabilir,elinde olan varsa tutsun derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

umarım her akşam olmasada genelde bu saatlerde endeks kapandıktan sonra buralarda olur birbirimizde bilgilerimizi paylaşırız.

ben bigparadan takip etmeye calışıyorum.sizede tavsiye ederim.

ben haftaiçi hergün sabah 09--12 akşam 19- 24arasında her türlü soruya ve fikir alışverişine hazırım buradayım.......bigpara online değil verileri 10-15 dakika gecikmelidir..yorumları aylarca güncellenemz.........ben kullanımı kolay diye sadece grafiklere bakarım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntelarr -- 4 Ekim 2010; 21:27:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

okant aylardır yataya sardı gidiyor,şu ansa diplerde artık.. Kağıdın A grubuna dahil olması olumlu olabilir,elinde olan varsa tutsun derim..

ben 1 yıldır okantı takip ediyorum......endeks 45.000 ken 1.20 lerdeydi şimdi 70 kurşta..............70 eyakın davası var faaliyeti yok sürekli zarar ediyor v.s v.s ama beklentileride var 7-8 haft içinde bişeyler belli olur...
  • ARKADAŞLAR ÖZELDEN altın ve euro soranlar bankadan nasıl altın hesabı açılır v.s soranlar oluyor..............BEN SADECE BORSA ile ilgiliyim..özür dilerim hepsine tek tek yazmim.......
    BORSA ile ilgili elimden gelen yardımı yapabilirim..
  • Okuyorum.ailemin para gönderecek durumu yokmuş biraz önce konuştuk. Artık bişeyler yapmanın zamanı geldi. İktisat okuyorum biraz da borsaya meraklıyım. Tamamen bu işi oğrenip girmek istiyorum artık.. Bu arada ereğliliyim bende. İlk defa duydum bunu ilginç geldi ama doğrudur. Bu şekilde köşeyi donen bi kaç ınsan tanıyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Munky Online

Okuyorum.ailemin para gönderecek durumu yokmuş biraz önce konuştuk. Artık bişeyler yapmanın zamanı geldi. İktisat okuyorum biraz da borsaya meraklıyım. Tamamen bu işi oğrenip girmek istiyorum artık.. Bu arada ereğliliyim bende. İlk defa duydum bunu ilginç geldi ama doğrudur. Bu şekilde köşeyi donen bi kaç ınsan tanıyorum ..

şu ereğlili emekli öğretmenden b ahsediyon sanırım..............cidd gibisin yardıma hazırım.konunun bi kaç yerinde konuy açma sebebimi anlattım okudun sanırım........inşallah hayılrı olur.........kolay gelsin......
  • öncelikle böyle karışık bir konuda sadece bilgi vermek amacıyla bir konu açıp bunuda defalarca belirttip bizlere yardımcı olduğunuz için takdir ettim ve teşekkürlerimide sunuyorum.

konuyu açtığınızdan beri takip ediyordum ve dün öğleden sonra mynetten sanal borsa olayına girdim.adı üstünde sanalya yüzbinlira bakiyeyi birden en hareketli hisselere çarçur edip evden çıktım.akşam döndüğümde gördüğüm tablo açıkçası beni baya gaza getirdi ve oturup düşündüğümde böyle tablolar karşısında gaza gelmemek gerektiğini farkettim :)

tablo şöyle :

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU !

2-3 saatlik periyodda böylesine %2,5'luk bir kâr inanılmaz mantıklı ve gaza getirici.şansmıdır artık yoksa başka şeymidir bilmiyorum ama borsa hakkında ne biliyorsam bu başlıktan öğrendim geçmiş tecrübem yok :)

şimdi ciddi ciddi düşündüm girip girmemeyi ancak reel para sözkonusu olduğunda bu tip getiriler hoşta edilen zararlar baya can yakıcı olacaktır.

benim merak ettiğim şu oldu imkb100'de garanti hisseler alıp kayıp yaşamadan getiri beklemek sözkonusu olabilirmi?sonuçta bugün vadeli mevduatta sadaka veriyorlar birikimimize sağolsunlar :) bari borsada değerlendirelimde zarar etmeyeceğimiz garanti ise kar etmemeyi göze alıp yüzde kaç ihtimalle vadeliye göre daha fazla yüzde ile kar bekleyebiliriz?

(baya karışık oldu ama kusura bakmayın )

• quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

öncelikle böyle karışık bir konuda sadece bilgi vermek amacıyla bir konu açıp bunuda defalarca belirttip bizlere yardımcı olduğunuz için takdir ettim ve teşekkürlerimide sunuyorum.

konuyu açtığınızdan beri takip ediyordum ve dün öğleden sonra mynetten sanal borsa olayına girdim.adı üstünde sanalya yüzbinlira bakiyeyi birden en hareketli hisselere çarçur edip evden çıktım.akşam döndüğümde gördüğüm tablo açıkçası beni baya gaza getirdi ve oturup düşündüğümde böyle tablolar karşısında gaza gelmemek gerektiğini farkettim :)

tablo şöyle :

2-3 saatlik periyodda böylesine %2,5'luk bir kâr inanılmaz mantıklı ve gaza getirici.şansmıdır artık yoksa başka şeymidir bilmiyorum ama borsa hakkında ne biliyorsam bu başlıktan öğrendim geçmiş tecrübem yok :)

şimdi ciddi ciddi düşündüm girip girmemeyi ancak reel para sözkonusu olduğunda bu tip getiriler hoşta edilen zararlar baya can yakıcı olacaktır.

benim merak ettiğim şu oldu imkb100'de garanti hisseler alıp kayıp yaşamadan getiri beklemek sözkonusu olabilirmi?sonuçta bugün vadeli mevduatta sadaka veriyorlar birikimimize sağolsunlar :) bari borsada değerlendirelimde zarar etmeyeceğimiz garanti ise kar etmemeyi göze alıp yüzde kaç ihtimalle vadeliye göre daha fazla yüzde ile kar bekleyebiliriz?

bakalım neler olacak...........ama nornmlde borsada olsa zaten............kağıtları birer kademe alttan alırsın........yani.85-86 olan kağıdı 86dan değilde 85 den alırsın......sabredipte yani gün içinde...............

•  BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU !

hocam aldıbaşını gidiyor bu gozfn :) 2 günde %7 kar yaptım yaw hemde Allah'a emanet :) herkesin dediği "millet parasıyla oturduğu yerden para kazanıyor" bu olsa gerek.. :) insanlar 7.000 tl için 1 yıl çalışıyor asgari ücretle demek benim 100.000 tl birikimim olsa iki günde kaldıracaktı o parayı..hoş dedimya geçen mesajda reel para olsa böle olurmuydu?olmazdı :)
  • huntelarr ya bu garantinin internet borsa uygulaması var. onun hakkında blgin var mı ? komisyon ücreti filan. bir de bir hisse senedi al fiyatı örnğin 4.75 ise sen almak istediğinde 4.81 den yani daha yüksekten veriyorlarmış. bu doğru mu ? hiç kullanan da tanımıyorum. ne dersin ?
  • quote:

öncelikle böyle karışık bir konuda sadece bilgi vermek amacıyla bir konu açıp bunuda defalarca belirttip bizlere yardımcı olduğunuz için takdir ettim ve teşekkürlerimide sunuyorum.

tablo şöyle :

kaybeden hisseye küçük oynamışın büyük oynasaydın o zaman 97 96 bin falan kalacaktı yani şans olmuş biraz

• off kent nası düşmüş geçen haftalarda uçuyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

off kent nası düşmüş geçen haftalarda uçuyodu

kurban bayramına dogru tekrar yükselişe geçme olasılıgınıda göz önünde bulundur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Orijinalden alıntı: gvrls

bir de çimento kağıtlarına yönelmek mantıklı mı acaba?

çünkü yazın artan çimento taleplerinin karşılığını kar olarak bu mevsimlerde açıklıyo firmalar bi kaç tane kağıdı takip ettim ama mardin çimento mesela alınır gibime geliyo bu 2 ay için tspor temettü aldıktan sonra mı yatırıyım yoksa şimdimi alıyım tereddüt ediyorum

ÇİMENTOLARDA büyük hareketle roldu afyon-aslan-konya v.s %500-600 prim yaptılar çok ama çok rsikliler..ama mardin o kadar primlenmemiş sanıırm 5.00 lerden 7.00 lere geldi bilanço ile ilgili güzel beklentin avrsa denenebilir..........
    tspor a gelince biliyon 4-5 ayda %100 eyakın prim yaptı ben olsan cüzzi bi temettü için o riske girmezdim..ama özel bi durum varsa bilemem BOL ŞANSLAR BOL KAZANÇLAR

şu an için kağıt öneriniz nedir peki? kısa vadede prim yapma olasılığı yüksek olan?

•  BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU !

bu borsa ya çok kolay bişey yada ben çok sanslıyım 24 saatte %9
  • quote:

refresh ettikçe zıplıyor yahu iyice gaza geldim açtım show must go on dinliyorum

• quote:

quote:

refresh ettikçe zıplıyor yahu iyice gaza geldim açtım show must go on dinliyorum

insana varını yoğunu sattırır bu borsa yaw :) 5 dakikadaki kara bak :)

• iktisat bilgisi bilmeden ekonominin nasıl seyredeceğini takip çözemeyebilirsiniz. Alın zeynel hocanın kitabını iktisat öğrenin. para banka ekonomi nedir nasıl işler is-lm öğrendikten sonra faizler artarsa dolar ne olur, zorunlu akrşılık oranları arttırılırsa enflasyona nasıl etki eder, tl değerlenirse ihracak neden olumsuz etkilerni. bunun gibi bir çok sorunun cevabını iktisat öğrendikten sonra kendiniz verebilirsiniz. ekonomi haberlerinde merkez bankasının aldıgı bir kararında ekonomiye nasıl etki edebileceğini kestirebilisiniz.

Çünkü borsanın su anda %67 yabancı hisseler var. TRürk siyasetinden cok yurt dışı siyasettern ve ekonomik göstergelerden etkileniyor ekonomimiz. O yüzden yurt dışı payasaları merkez bankalarının aldıgı kararları, yapılan görüsleri takip edip ona göre yatırım yapmanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna17 -- 5 Ekim 2010; 14:31:38 >
  • quote:

quote:

quote:

insana varını yoğunu sattırır bu borsa yaw :) 5 dakikadaki kara bak :)

AVRSY ile GOZFN günün en çok kazandıran iki hissesini nasıl bildin?

• quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson
    AVRSY ile GOZFN günün en çok kazandıran iki hissesini nasıl bildin?

yukardada belirttim borsa hakkında bilgim 0 ne öğrendiysem bu forumdan öğrendim.dün öğlen baktım yükselişte o ikisi vardı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellori Hazretleri -- 5 Ekim 2010; 14:43:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.