Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.608
Cevap
530
Favori
1.169.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hisse Şu Anki Değer Lot Alım Fiyat Toplam K/Z(%) Sat
    TUDDF 13,70 8.150 13,90 113285,00 -1,44 SAT

Mevcut hisse miktarı : 111.655,00 TL
    Mevcut hisse oranı : %100
    Kalan nakit miktarı : 344,57 TL
    Kalan nakit oranı : %0
    Günlük işlem limiti : 344,57 TL
    Toplam bakiye : 111.999,57 TL

seansın kapanışına doğru biraz saçmaladım mevcut kağıtlarımın tavan yaptığı ve artık yükselmektense düşeceğini düşünüp hepsini satıp tuddf a yüklendim 115bin civarı olan bakiyeyi tuddf'un %1.44 lük kaybı 112bin seviyesine düşürdü..bakalım yarın umarım toparlarda satıp yeni kağıtlar deneyebilirim :) şimdi güzel sanal borsada olmayan parayla deniyoruz ve piyasa zaten pozitif seyir ediyor ama akıldan çıkarmamak gerekli gerçek para ile borsanın düşüş zamanına denk gelirsek kim bilir neler olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

Hisse Şu Anki Değer Lot Alım Fiyat Toplam K/Z(%) Sat
    TUDDF 13,70 8.150 13,90 113285,00 -1,44 SAT

Mevcut hisse miktarı : 111.655,00 TL
    Mevcut hisse oranı : %100
    Kalan nakit miktarı : 344,57 TL
    Kalan nakit oranı : %0
    Günlük işlem limiti : 344,57 TL
    Toplam bakiye : 111.999,57 TL

seansın kapanışına doğru biraz saçmaladım mevcut kağıtlarımın tavan yaptığı ve artık yükselmektense düşeceğini düşünüp hepsini satıp tuddf a yüklendim 115bin civarı olan bakiyeyi tuddf'un %1.44 lük kaybı 112bin seviyesine düşürdü..bakalım yarın umarım toparlarda satıp yeni kağıtlar deneyebilirim :) şimdi güzel sanal borsada olmayan parayla deniyoruz ve piyasa zaten pozitif seyir ediyor ama akıldan çıkarmamak gerekli gerçek para ile borsanın düşüş zamanına denk gelirsek kim bilir neler olacak..

hadi bakalım..başarılarrrrrrrr

• Bende Bu işe yeni başladım liseyede yeni başladım hani şimdiden başlarsam ileride avantajımın olucagını düşünüyorum elimdeki miktar 250tl
    ne yapmalı ne yapmamalıyım nelere yonelmeliyim bunlar hakkında birkaç bilgi verirseniz sevinirim
  • Orijinalden alıntı: huntelarr

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU !

şu resimdeki sanal borsa (gerçek olmayan borsa oyunu) galiba.siteyi banad pm atarmısınız.bu sene para biriktirip borsaya gireceğim.bu sene biraz antrenman yapayım.
  • Orijinalden alıntı: labidu

Orijinalden alıntı: huntelarr

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU !

şu resimdeki sanal borsa (gerçek olmayan borsa oyunu) galiba.siteyi banad pm atarmısınız.bu sene para biriktirip borsaya gireceğim.bu sene biraz antrenman yapayım.

• Arkadaşlar beni dinleyin.

Son zamanlarda yeni halka arz edilen şirketler var.
    Bu şirketler uzun vadede inanılmaz karlı yatırımlara dönüşebiliyor bunu yaşadık.
    Ben Martı Gyo inceleme fırsatım oldu.
    Tavsiye ederim.Arada bakın bilgi paylaşalım.

Sizin bilginiz dahilinde olan yeni halka arz edilmiş başka hisseler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

Arkadaşlar beni dinleyin.

Bu şirketler uzun vadede inanılmaz karlı yatırımlara dönüşebiliyor bunu yaşadık.

martı gyo halka arz fiyatının çok altında..............ama şunuda düşünmek laızm halka arzdan kağıdı alanlar..daha ilk seansta neden satıyor.bu demek oluyor ki...kağıdın ilk sahipleri spekler.bi süre duurlmasını beklememk laızm......
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqlTRl

Bende Bu işe yeni başladım liseyede yeni başladım hani şimdiden başlarsam ileride avantajımın olucagını düşünüyorum elimdeki miktar 250tl
    ne yapmalı ne yapmamalıyım nelere yonelmeliyim bunlar hakkında birkaç bilgi verirseniz sevinirim

...hoşgeldin..konuyu takip edersen sürekli senin tarzda sorular ve cevaplarımız var........inşallah güzel olur senin için.SAÇMA OLUR BASİT V.S DÜŞÜNMEDEN HER TÜRLÜ SORUYU BEKLİYORUM.SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

okant aylardır yataya sardı gidiyor,şu ansa diplerde artık.. Kağıdın A grubuna dahil olması olumlu olabilir,elinde olan varsa tutsun derim..

Ve...OKANT 0,79 0,72 9,72 0,79 0,69 0,76 4.501.407 3.411.099

vay be.84 ile 74 arasında hareket etmiş.%15 demek yani...
  • Merak ettiğim bir kağıdı alırken, yükselliş trendinde olan mı yoksa düşen kağıdı mı almak gerek.
    Yani düşen kağıdı alarak yükseleceğini tahmin ediyorsak, düşük fiyattan almış olurmuyuz? Fakat düşükten alıpta kağıt düşmeye devam ederse içeri gireriz

ki şu anda usd'de bunu yaşadım, referandum sonrası usd aldım, düştü diye, şimdi 1.42, çıkamıyorum haliyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Merak ettiğim bir kağıdı alırken, yükselliş trendinde olan mı yoksa düşen kağıdı mı almak gerek.
    Yani düşen kağıdı alarak yükseleceğini tahmin ediyorsak, düşük fiyattan almış olurmuyuz? Fakat düşükten alıpta kağıt düşmeye devam ederse içeri gireriz

ki şu anda usd'de bunu yaşadım, referandum sonrası usd aldım, düştü diye, şimdi 1.42, çıkamıyorum haliyle..

sorunun kesin bi cevabı yok malesef ki,,,,,,,,,,,ama hisselerde dip ve zirve analizi vardır.......%100 olmamak kaydı ile çok olağanüstü bişey yok ise..dip zirve analizi yapıp destek noktalarından senet almak çoğu zaman işe yarar......
    bilanço dönemlerinde çok güzel fırsatlar olur.........ayrıca çok ucuz kalmış bi kağıdı alıp 6-7 ay beklmeyi göze alan herkes az çok kazanır.......

• quote:

Nickinden Utan !!!

Kapitalist düzenin kirli oyunları seni de içine çekmiş
  • @LM
    Bende çok isterdim idealını kurdugum dünyada yaşamayı.
    Fakat şuan icin yapmam gereken şey bir şekilde yatırımlarımı degerlendirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

Nickinden Utan !!!

Kapitalist düzenin kirli oyunları seni de içine çekmiş

TAMAM OZAMAN PİS KAKA DİYELİM..........ÜLKEMİZİN BÜTÜN KAYNAKALRINI YABANCILAR ALIP GİTSİN BİZ BAKALIM .ÖLEMİ,,,,,,,,,,NİYE BİZLER BİLİNÇLİ OLUPTA İMKB NİN %70 İNİ ELE GEÇİREN YABANCILARDA n alamıyoruz bunları.........
    öle tukaka ile olmuyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Merak ettiğim bir kağıdı alırken, yükselliş trendinde olan mı yoksa düşen kağıdı mı almak gerek.

sorunun kesin bi cevabı yok malesef ki,,,,,,,,,,,ama hisselerde dip ve zirve analizi vardır.......%100 olmamak kaydı ile çok olağanüstü bişey yok ise..dip zirve analizi yapıp destek noktalarından senet almak çoğu zaman işe yarar......
    bilanço dönemlerinde çok güzel fırsatlar olur.........ayrıca çok ucuz kalmış bi kağıdı alıp 6-7 ay beklmeyi göze alan herkes az çok kazanır.......

Anladım..

• quote:

@LM
    Bende çok isterdim idealını kurdugum dünyada yaşamayı.
    Fakat şuan icin yapmam gereken şey bir şekilde yatırımlarımı degerlendirmek.

her piyasadn haberdar olmak bilmek bence en doğrusu..............faiz yiyip gevrek gevrek gülen admalrın çoğu borsa haram falanda diyor.......sosyalistim borsa pislik diyor.............herkes bi şekilde borsaya karşı.........vah ülkem vah...............
    yabancıların böle böle ülkenin tüm kaynakalrını yurt dışına götürüyor..
  • quote:

..........
    ama istisnalarda olur yani.ne dibi nede zirvesi belirsiz olabilir............geçen hafta 2.50 olan favori bugün 7.35 oldu.................yani 4 tl olunca zirve yaptı satayım diyip çıkanlar ah vah ediyordur şimdi..........yeni zirvesi 7.35 oldu..
    yani sölediklerim genelde olan şeyler ama borsada sık sık istisnalarda oluyor
  • İMKB'nin daha önce bu kadar güçlü ve çıldırmışcasına yukarı gitme eğilimi olduğu bir dönem görmedim. Tüm stratejistler korku dolu gözlerle düzeltme beklerken piyasa yukarı çıkmaya devam ediyor.

8 ekim uygulamaları cuma günü piyasayı biraz sarsacaktır ama nereye kadar?
  • yorumlara bak. konudaki herkes şaşırmışşş
  • Haram değil mi bu borsa

Çoluğunuza çocuğunuza yedirmekten korkmuyormusunuz
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.