Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.608
Cevap
530
Favori
1.169.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece sen bana bir şirkete ortak olmanın neresinin haram olabilecegini açıklar mısın?

quote:

Orijinalden alıntı: Akay KLC

Haram değil mi bu borsa

Çoluğunuza çocuğunuza yedirmekten korkmuyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 7 Ekim 2010; 4:01:47 >
  • Aman kardeşler yavaş akay KLC'nin o düşüncede olması normal çoğu insan öyle düşünüyor. Haramsa kendine sevapsa yine kendine size ne?

Kimse kimsenin günahına sevabına karışmasın K.MARX arkdaşım sende biraz sakin ol istersen eğer birgün konuşmak istersen mesaj atabilirsin bana. Bu konuda belki konuşmak istersen isyanının şiddetini bir nebze hafifletebilirim.

Ama lütfen arkadaşta çok emek verdi mesai harcadı bir kaç mesaj yüzünden konunun ucup gitmesini istemezsiniz değil mi?
  • gereken yapıldı hocam
  • Teşekkürler anlayış gösterdiğin için sanada bu yakışırdı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

sadece sen bana bir şirkete ortak olmanın neresinin haram olabilecegini açıklar mısın?

quote:

Haram değil mi bu borsa

illa da faiz haram diye tutturanlar içinde kendileri gibi düşünen ve faize bulaşmayan şirketlerde var borsada.bilmeden etmeden konuşmak kolay ama tabi..

• Esas içeriğinden saptı konu!!

bilgi paylaşımı yapıcağımıza, neler konuşuluyor.. istiyen istediğini yapar kimine göre doğru kimine göre yanlış başlık bu yüzden açılmadı arkadaşlarr lütfen!!!!

bugün için yorumlarınız neler arkadaşlar? nasıl açılır seans,olumlu hava devam edermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

İMKB'nin daha önce bu kadar güçlü ve çıldırmışcasına yukarı gitme eğilimi olduğu bir dönem görmedim. Tüm stratejistler korku dolu gözlerle düzeltme beklerken piyasa yukarı çıkmaya devam ediyor.

8 ekim uygulamaları cuma günü piyasayı biraz sarsacaktır ama nereye kadar?

açıkçası bu konuyu açmamında böle bir döneme denk gelemsinden rahatsız olmaya başaldım................umarım hiç kimse çokkk ince eleyip sık dokumadan girmez bu dönemde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

sadece sen bana bir şirkete ortak olmanın neresinin haram olabilecegini açıklar mısın?

quote:

Haram değil mi bu borsa

illa da faiz haram diye tutturanlar içinde kendileri gibi düşünen ve faize bulaşmayan şirketlerde var borsada.bilmeden etmeden konuşmak kolay ama tabi..

ARKADAŞALR...............BORSANIN TEMEL MANTIĞI ÇALIŞAN ÜRETEN BİR ŞİREKETE CÜZİ MİKATRLA ORTAK OLMAKTIR.........İYİ OLURSA YÜKSELİR KAR EDER KARINDAN KAR PAYI ALIRSIN..........OLAY BUDUR YA...........
    ADAM 15 BİNE TAKSİ ALIP HAFTAYA 20.000 ESATIYOR BİRNİ TONGAYA DÜŞÜRÜP BU HELAL OLUYOR..BORSA HARAM ÖLEMİ.......GÜLDÜRMEYİN YA...

B U TARTIŞMALARI BIRAKALIM.BORSA İLE İLGİLİ .. SORULARI BEKLİYORUM.....SAYGILAR

• huntelar; yine aynı kağıt üzerinde durucam.. seyire baktımmı mardin çimentodan bi yükseliş bekliyorum;

diğer çimento kağıtları primlerini yüksek derecelerde yaptı kazanç sağladı alıcılarına; mardin ise bi çıkış içine girdi ama diğerlerinden daha az primlendi; bence bu durgun seyrinden çıkıp ekim ve kasım aylarında yükseliş trendine giricek: görüşlerinizi almak isterim arkadaşlar?

kendimde çimento sektöründeyim mühendis olarak mardin gerçekten iyi gidiyo oyak grubunun yatırımlarıda kuvvetli oldu geçmiş senelerde artık kaymaklarını yiycekler diye düşünüyorum. herkese bol kazançlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvrls

Esas içeriğinden saptı konu!!

bilgi paylaşımı yapıcağımıza, neler konuşuluyor.. istiyen istediğini yapar kimine göre doğru kimine göre yanlış başlık bu yüzden açılmadı arkadaşlarr lütfen!!!!

bugün için yorumlarınız neler arkadaşlar? nasıl açılır seans,olumlu hava devam edermi?

67.000 de zorlanıyor ama dow jons 10.900 ün altına gelemdikçe bizdede düşüş olmayack gibi..................eğer dow 11.000 i aşarsa ki muhtemeldir.......bizdede 70.000 gündeme gelir.........
    AMA HEP DEDİĞİM GİBİ..........DİBİ 23.000 ZİRVESİ 68.000 LAN BORSADA 67.000 DEYİZ ONBA GÖRE RİSKİ SİZ HESAP EDİN ARTIK......AMA HİÇ PRİMLENMEMİŞ KAĞITLARDA VAR ELBETTE..
  • peki su siralar dolar almak mantikli mi? borsa tavanlardayken dolar su siralar olabilecegi en uygun seviyelerde sayilmaz mi?.. borsa dustugunde de dolari satip kagida gecmek izlenesi bir yol olabilir mi?
  • Bütcem 25oTl Bu kadar bütçe ile ne yapalabilir mümkünse ögrenebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqlTRl

Bütcem 25oTl Bu kadar bütçe ile ne yapalabilir mümkünse ögrenebilirmiyim ?

250 milyonla girersin ama karın az olur..

ama ilk adım atıyım öğreniyim diyosan, ön alıştırma gibi olur..

örnek vermek gerekirse; x kağıdı 10 liradan 25 lot aldın 250 milyon verdin

kağıt 11 liraya gelse yani yüzde 10 gibi iyi bir artış gösterse 11x25=275 milyon kazandın...
    bazı kağıtlar yüzde on artması için bazen 1 sene geçiyor=)

ve artışlarda; 10 gün başında beklersin kağıt 10,1 olur tekrar düşer 10 a yani ıkınıp durursun, tabi çok şanslı kağıtlarda var ama dediğim gibi şans kağıdı..

şahsi fikrim bütçeni arttırıcaksan ileride, yavaş yavaş ısınma turları için gir ama bütçen bu kadar ise 250 milyonu 5 milyar yaparım hemen gibi laflara aldanma=) gerçekten zor=)

borsa bence sabır işidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

peki su siralar dolar almak mantikli mi? borsa tavanlardayken dolar su siralar olabilecegi en uygun seviyelerde sayilmaz mi?.. borsa dustugunde de dolari satip kagida gecmek izlenesi bir yol olabilir mi?

borsacı olduğum için şahsen ben yapmam............AMA GENEL ORTALAM Bİ YATIRIMCI İÇİN ÇOK HEMDE ÇOK MANTIKLI..............10.000 TL NİN 8 BİNİ ,İLE DOLAR 2 BİNİ İLE HİSSE..ÇOK MANTIKLI Bİ SEPET OLUR......
  • quote:

quote:

kağıt 11 liraya gelse yani yüzde 10 gibi iyi bir artış gösterse 11x25=275 milyon kazandın...

ve artışlarda; 10 gün başında beklersin kağıt 10,1 olur tekrar düşer 10 a yani ıkınıp durursun, tabi çok şanslı kağıtlarda var ama dediğim gibi şans kağıdı..

şahsi fikrim bütçeni arttırıcaksan ileride, yavaş yavaş ısınma turları için gir ama bütçen bu kadar ise 250 milyonu 5 milyar yaparım hemen gibi laflara aldanma=) gerçekten zor=)

GRVLS çok güzel izah etmişsin teşekkür ederim................

• quote:

sanırım liselisin..............anne veya babanın izin vermesi gerekir................eğer gerekli izni alabilirsen ki zor bence..............yardımcı oallım yol yönetemle ilgili,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: pehlionemusti

ikmb 100 ikmb 30 ne demek oluyor bakıyorum şimdi sizce hangi kagıt alınmalı ? sizin kagıtlarınız nelerdir?

olası düdşülerde sağlam durabilecek ve her an atak yapmaya hazır kağıtlar var..........
    okant--sagyo--pegyo--mrgyo--tsgyo-mrgg..iheva aksgrt..tekst..........ama hepsinde ayrıntıl isitşare yapmak lazım.. fiyatmımzla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntelarr -- 7 Ekim 2010; 23:16:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebi_gokhan

huntelarr son yaklaşık 50 mesaj hariç tüm mesajları okudum ( şimdi fırsatım yok okuyamıyorum, sonra ) , eski forumculardanız + okumayı severim öyle resimlere bakıp geçenlerden değilim

Banksa kesintilerine isyan ettim, evet doğrudur ederim, sistem değişmediği taktirde etmeye de devam ederim.
    Ancak anlamadığın nokta ben alınan xxTL ye değil;

x bankası xxTL alırken
    x bankası 0TL alırken
    yıllardır çalıştığım banka benden xxxxTL alınca
    isyan bayrağını çekmek en büyük hakkım.

Türkcell in şirket arabalarının mini cooper olduğunu biliyormusunuz?
    falan filan, bu konu hakkında uzun uzun konuşulur ama hem o kadar zamanım yok ( ki olsada zenginin parası, fakirin çenesi misali huyum değildir böyle şeyleri tartışmak), hemde konuyu bölmek/saptırmak istemiyorum.

malesef böle ama.dediğim gibi.herşekilde hak aramalı dişiizi göstermeliyiz....................olmaz zannettiğimiz şeyler bile olabiliyor..

• Aksgrt çok sağlam kağıt.
    Ayrıca yine yüksek hacimli kağıtlar arasında Kardemir D de düşünülebilir. Sadece D için sözüm geçerlidir.
    Son2 ay için güzel prim yaptı gibi dursa da daha ciddi yolu olduğunu düşünüyorum. Demir Çelik sektörü de sağlam durumda.
    Düşünülmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

quote:

GRVLS çok güzel izah etmişsin teşekkür ederim................

eyvallah üstat:)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.