Şimdi Ara

BORUSAN OTO DA ÖN CAM DEĞİŞİMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, borusan oto da da olsa ön camın değiştirilmesi ileride bir sorun yaratır mı? Yani fabrikada takıldığı gibi olur mu? yetkili servislerde yeterli teknoloji bulunuyor mu? yoksa abartmaya gerek yok ön cam işte her an kırılabilir mi denilmeli. bir bakıyım kaç soru sormuşum: dört sonuncu da soru sayılır beş. bir tane daha sormak istiyorum. sizce ön camı borusan oto da değişmiş bir araçtan 2. el de kaçınmak mı gerekir...altı. cevaplar için teşekkür ederim
    Yaa uzun lafın kısası ikinci el bir araba buldum, herşeyi güzel ama ön camı değişmiş. borusan da değiştirdim diyor adam. ne yapmak lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: ycg61

Arkadaşlar, borusan oto da da olsa ön camın değiştirilmesi ileride bir sorun yaratır mı? Yani fabrikada takıldığı gibi olur mu? yetkili servislerde yeterli teknoloji bulunuyor mu? yoksa abartmaya gerek yok ön cam işte her an kırılabilir mi denilmeli. bir bakıyım kaç soru sormuşum: dört sonuncu da soru sayılır beş. bir tane daha sormak istiyorum. sizce ön camı borusan oto da değişmiş bir araçtan 2. el de kaçınmak mı gerekir...altı. cevaplar için teşekkür ederim
    Yaa uzun lafın kısası ikinci el bir araba buldum, herşeyi güzel ama ön camı değişmiş. borusan da değiştirdim diyor adam. ne yapmak lazım?

Valla taş gelse değiştireceksiniz, çok da takılmamak lazım.
    Herhangi bir camcıda da uyduruk cam takılmamış belli ki, çoğu sigorta şirketinin yaptığı gibi.

• 2010 yılında sıfır aldığım araçta da 2 ay sonra taş yüzünden ön cam çatladı. Kosiflerde kaskodan değişti. Ne yazık ki bu işler oluyor... Satarkende bir problem yaşamamıştım.
  • Sagolun arkadaslar. Borusan'da orjinal cam takilmis, Bu Iyi. AMA nat.geo. da megafabrikalar programlarini izlemisseniz on cam robotlarla takiliyor cogu markada. Ancak dediginiz gibi heran basa gelebilecek bisey bu. fazla takmamak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de e90 aracımın ön camı değişti.
    Üstelik kasko şirketi Borusan dışında yaptırmamda ısrar etti,hasarsızlık bozulur dediler ama ben yine de borusan da yaptırttım.En ufak bir sorunum da yok çok şükür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.