Şimdi Ara

Borusanın BMW Premium Selection Adı Altında Beni Kandırması (Mağduriyetim giderildi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
5.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun, peşini bırakmayın, ekspertiz raporundan sonra ne olacağı ortaya çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dod'un da boyalı aracı boyasız diye sattığını gördüm, hiçbirine inanmıyorum
  • Hatırladığım kadarıyla geçtiğimiz senelerde forumdan samsun taraflarında oturan bir arkadaş bursadaki yetkili BMW satıcısından böyle ikinci el 320 almıştı. Araç farlardan su alıncı aracın kazalı olduğu ortaya çıkmıştı. Babana bile güvenmeyeceksin diyorlarya öyle işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kablocu_16

Hatırladığım kadarıyla geçtiğimiz senelerde forumdan samsun taraflarında oturan bir arkadaş bursadaki yetkili BMW satıcısından böyle ikinci el 320 almıştı. Araç farlardan su alıncı aracın kazalı olduğu ortaya çıkmıştı. Babana bile güvenmeyeceksin diyorlarya öyle işte.

O arkadaş anlaşmış onlarla. Bakım paketi ve cruise control hediye etmişler. Ben öyle bişeye yanaşmak istemiyorum. 2 tane kapı sonuçta. Değeri çok düşürür.

• @june34 çok güzel açıklamış, iade verin hocam aracı başka bişey kabul etmeyin. yanaşmazlarsa direk mahkeme hocam hiç gözünüz korkmasın paranızı faiziyle geri alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RitueL -- 26 Nisan 2016; 16:08:33 >
  • Sattıkları çoğu araç kısa dönem kiralık araçlar oluyor. Genellikle düşük km ve piyasadan daha fiyatlı. Ben bakıp almamıştım.Tek artısı 1 yıl mekanik garanti ve 1 hafta iade garantisi. Ancak büyük firma mağdur olmadan bu işten kurtulma şansınız yüksek
  • Hocam size alırken bu araçta kaporta hasarı mekanik hasar ve boya yoktur gibisinden bir kağıt vermediler mi? Bana vermişlerdi. O kağıt olduktan sonra hiç birşeyi düşünmenize gerek yok. Gereğini yaparlar zaten. Sonuçta sana taahhütte bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Hocam size alırken bu araçta kaporta hasarı mekanik hasar ve boya yoktur gibisinden bir kağıt vermediler mi? Bana vermişlerdi. O kağıt olduktan sonra hiç birşeyi düşünmenize gerek yok. Gereğini yaparlar zaten. Sonuçta sana taahhütte bulunuyor.

Verdiler zaten. Kredi kullandım diye yokuşa sürebilirler. Düşük faizli bir kredi çektim. Kampanyadan yararlanıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Doğuşa zırtpırt lafı çakanlar Borusan'a da 3-5 laf eder herhalde.
    Geçmiş olsun.

arkadaşa kimse zorla aracı satmamış ki. filo şirketinin aracımı alınır. aldığın aracı baktıracaksın arkadaş. borusanda olsa sıfırda olsa. bilmem kim nede olsa. baktırmadan alırsan sonrada bana böyle satmışlar dersin sahibindende. burada bu konuya cevap yazanlarda o zaman aynen şunu yazacak neden baktırmadın. şimdi birilerini karalama kampanyası içindeler. sonra aynı kişiler aynı olaya başka türlü bakacaklar.

edit: konu sahibi arkadaş direk iade edin aracı veya o özellikteki bir araçla değiştirmelerini teklif edin. zaman kaybetmeyin bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 26 Nisan 2016; 17:02:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Doğuşa zırtpırt lafı çakanlar Borusan'a da 3-5 laf eder herhalde.
    Geçmiş olsun.

arkadaşa kimse zorla aracı satmamış ki. filo şirketinin aracımı alınır. aldığın aracı baktıracaksın arkadaş. borusanda olsa sıfırda olsa. bilmem kim nede olsa. baktırmadan alırsan sonrada bana böyle satmışlar dersin sahibindende. burada bu konuya cevap yazanlarda o zaman aynen şunu yazacak neden baktırmadın. şimdi birilerini karalama kampanyası içindeler. sonra aynı kişiler aynı olaya başka türlü bakacaklar.

edit: konu sahibi arkadaş direk iade edin aracı veya o özellikteki bir araçla değiştirmelerini teklif edin. zaman kaybetmeyin bile.

Adam ekspertizini yapmış. Koskoca borusan dedik güvendik kelek çıktı. Ben ne yapayım? Ekspertiz raporunu görsem bile kapı değişimi olmayacaktı. Adamlar atlamış çünkü. Görememişler. Adamların suçu yani. Neyse gidip iade edeceği aracı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: xchg

Tavsiyem, bu konuda telefon konuşması haricince eposta yoluyla iletişim kur. Telefonda söylediğini iki gün sonra ben öyle söylemedim diyebilir.

Mail yolu ile satış danışmanı ile görüştüm. Whatsapp tanda kayıtlar var.

• Borusan a 3-5 Laf

Buyrun ettik iste

• herkes saydırmşta adamlar getirin bakalım diolar hatalarını kabul ediolar gider sölersiniz olmadı geri alırlar bi git bakalım ne diğcekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

herkes saydırmşta adamlar getirin bakalım diolar hatalarını kabul ediolar gider sölersiniz olmadı geri alırlar bi git bakalım ne diğcekler

Yokuşa sürmeye meyilliler. Hediye veya aracı iade alırız dediler. Aracı iade edip, sıfır araç için ciddi bir indirim isteyeceğim.

• cagrimir kullanıcısına yanıt
    malesef hayat insalara güvenmemeyi öğretiyor bu borusanda olsa kim olursa olsun. expertizini başkasına yaptıracaksın ve iyi tanıdığın ustanla gideceksin.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Ben dsg sorunsuz demedim ki senin dediğin kadar sorun yok dedim.
    Ha Sorunsuz makine alet araç varsa söyle de bilelim.
    Buraya da dsg demişsin bay dsgeist bravo hiç şaşırmadım.

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    İstatistik olarak yanlış bir şey yok.
    Fazla satan arabada daha fazla sorun çıkacağı aşikar.

• Premium selection nedir anlamadım? Fiyatlara bakıyorum sıfır kilometreden pahalı araçlar var. Opsiyonlar falan mı etkiliyor? BMW'nin donanım tablolarından bir şey anlamıyorum :)

Doğuş DSG falan demenin alemi yok. VW o kadar aracı geri çağırdı zaten. Yaptıkları şey ortada. Doğuş'u bırakın ben VW'e grup olarak soğuk bakıyorum. Neden güveneyim artık? Bir tepki olması lazım yapılanlara.
  • Premium selection BMW tamiri buyrun:

https://youtu.be/wcT_Hj2KAdw

Ikinci el ikinci eldir risklerle doludur cafcafli isimlerle rent a car cikmasi araci satan borusana da yaziklar olsun.

• Onu anlamadım işte. Adam rent a car aracını "denenmiş" diye premium araç mı diyerek satıyor? Sorunsuz yürüdü bu kadar mı diyer? Niye oradan araç alıyor insanlar? Sıfır alırsak elimizde patlayabilirdi bak denenmiş aldık mı diyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.