Şimdi Ara

Borusanın BMW Premium Selection Adı Altında Beni Kandırması (Mağduriyetim giderildi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
5.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine mahkemeciler gelmiş :) ulan mahkeme işi buraya kalsa davaların sonucu 25 yıl sonra çıkar
    Çişi gelen dava aç diyor

Arkadaşım , aracı beğendiysen git borusana yapsınlar expertizi hatalar çıksın bakım paketi ekipman hediye mediue bağla gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş en azından işin dolandırıcılık kısmına girmiyor
    En baştan zaten söğüşlüyor sonrasına gerek yok diyor

• 'Hileli satış' iddiası ile yasal takip başlatın.

• Hocam gecmis olsun.Iki kapi boyali oldugunu bastan bilinseydi araci ne kadara satacaklardi acaba ? Siz kabul ederseniz bu farki size odemeleri lazim aksi taktirde size orjinal diye sattiklari aracin sorunlu olmasindan dolayi araci geri almalilar.Cektiginiz krediden dolayi olusan zararinizi dikkate alacaklarini sanmiyorum ama bunuda talep etmekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Doğuş en azından işin dolandırıcılık kısmına girmiyor

VW grup olarak tüm dünyada skandala imza attı. Daha hangi kısmına girsinler :)
  • Vw fanboylarinin evreleri;
    Dsg sorunu yoktur
    f1 sanzuman
    Laf eden sizofrendir
    İftira
    İletisim direktorune sahtekar
    Hassas narin kullanmayi bilirseniz sorun yok
    Abartmayin her aracta sorun var
    Bende biliyom sorunlu ama her aracta sorun var
    Sorunlu kardesim tamam dsgnizmi var karismayin

@trust06

• yigit105 Y kullanıcısına yanıt
    O anlamda demedim
    Zaten bir sürü firma bu skandallara karıştı
    Reno en son mitsubishi

Ben satılan aracın ekspertizinde yalan dolan çıkması anlamında dedim

• quote:

O anlamda demedim
    Zaten bir sürü firma bu skandallara karıştı
    Reno en son mitsubishi

Ben satılan aracın ekspertizinde yalan dolan çıkması anlamında dedim

Ekspertiz olarak dediniz biliyorum da dürüstlük konusunda daha en baştan sınıfta kalmış bir markanın distribütörü sonuçta. Ayrıca onların ikinci ellerinde de oluyor benzer "hatalar". Daha önce forumda da vardı diye hatırlıyorum yazıları.
  • quote:

Doğuş en azından işin dolandırıcılık kısmına girmiyor

tüm dünyayı dolandırdı :D daha ne dolandırsınlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

birader aracı servise çağırmışlar, müdürle görüşmemiz lazım demişler. sen de gideceksin servise sokacaksın gerekir ise güvenilir bir yerden sen de expertiz raporu alacaksın. sonra oradaki müdürden değer kaybı ile ilgili telafi isteyeceksin. büyük ihtimal aracın bir kaç bakımını bedavaya getirirsin.

burada borusan'ın gösterdiği net sonucu görmeden yorum yazmak olmaz. önce alacakları eylemleri bir görelim. adamlar 2. el alırken sana bir expertiz raporu verdiler ise o durumda bir yaptırım olabilir avukat ile görüşmekte fayda var.

Bakımı bedavaya getirsem ne olacak ki? Kapı orjinal mi değilmi bilmiyoruz. Enteresan bir durum var ortada. Bu araç kaza yapmış o kesin iki kapısı değişmiş. Tramerde çıkıyor. O zamanki sigortayı da aradım. Böyle bir kaza var doğru diyorlar. Borusan servis kayıtlarında yok, kapı değişimi diye bişey. Dışarda bi yerde yaptırılmış. Neresi olduğunu söylemediler. Eksper raporu ile tamir ettirilmiş. Bana asıl eksper raporu lazım kapı değiştiğine dair.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 26 Nisan 2016; 22:16:07 >

• çok anlamadigim bir konu ama,
    bu piskolojik bir durumdur.
    adamlar hatalı
    sizde vicdan yaptınız, hayatınızın kqzığını yemiş ruh halinde geziyorsunuz.

bu sorunun çözümü yine borusan ile görüşmektir. adamların teklifini dinleyin. ona göre düşünüp karar verin.
    ama bu ruh halinden
    aracı iade edip paranızı alana kadar kurtulamazsınız.
    çünkü o araca her bindiginizde bu kazık aklınıza gelecek. .

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Abi kahkaha attım
    -Ses dsgden geliyor.
    +Ses lastikten geliyor!
    -Sesin dsgden geldiği ortaya çıktı.
    +Şşş lastikten geliyor.

• Filo çıkışlı arabalar böyle maalesef, kullananlar mal sahibi olmadığı için canını çıkartıyorlar araçların. Borusan'ın böyle bir şey yapması hoş olmamış, zaten bunlar ikinci elde bilerek yüksek fiyat çeken firmalar.
  • Ben olsam bakim paketi falan alir devam ederim eger arabada herhangi bir sikinti yoksa. 5 bakim hediye etseler zaten nerden baksan 6 bin liraya gelir. Belki daha fazla.

• filo arabası olsa ne olur olmasa ne olur, yazmış olmak için yazmanın gereği yok, araba temizmiş beğenmiş almış, demekki canını çıkaran yok, ayrıca bu tarz arabalarda ticari taksi kullanır gibi kullanmıyor aracın verildiği kişiler, gayet düzgün kullanıyorlar

diğer yandan olan olmuş, 4 bin lira hasar kaydı da bu değerdeki araçlar için hiçbir şey değil, bu kadarcık şey için araçtan soğumanın aracı geri iade etme çabasının gereği yok, biraz sıkıştır, bakım şu bu hediye versinler, olsun bitsin
  • İsim bile ofaayt zaten bunların,üzüldüm açıkçası tramer kaydına Nasıl çıkmıyor bu işler neler dönüyor ona da mı güvenmeyelim artık arkadaş

• Geçmiş olsun, konuyu en sonunda zararsız atlatmanız dileğiyle. Ancak, mağdur ettiklerini kabul ediyorlarmış ve aracı getirmeden, uzaktan bir şey yapamayacağı da doğru değil mi? Sizin aklınızdaki çözüm nedir? Götürüp gözünüzün önünde iki kapıyı kontrol ettirip ya da tüm ekspertizini gözünüzün önünde talep ederek çözüme ulaşılamaz mı?
  • öncelikle geçmis olsun...

bildigim kadariyla bu tip yerlerin çalisma seklini açiklayayim..

araç gelir, gözle görülen herhangi bir kaporta sikintisi yoksa sadece tramer kaydina göre hareket edilir ve detayli kaporta-boya incelemesi yapilmaz...

araç bilgisayara baglanir herhangi bir hata varmi bakilir..aracin servis kayitlarina göre ariza geçmisi sorgulanir..sonra pasta-cila, sür internete..

borusanin tabiki ihmali büyük, sonuçta premium selection diye satiyorsun ve insanlar "borusana akordiyon olmus-degisenli-kazali araç geçiremezler, saglam diyorlarsa saglamdir" mantigiyla aliyor senden..adam gibi inceleyeceksin aracini satmadan önce..

ama esas halti yiyen tramer...ne yazik ki tramer kayitlarina güven olmuyor..esime araç ararken bir araç çikti karsima, tramerde aracin 2 kaza kaydi var..biri 700 küsür tl, digerinde tutar yok..detayda da hiçbir halt yazmiyor...merak ettim saticiya sordum aracin durumu ne diye adam açik açik söyledi, aracin bagaj kapagi-çamurluk-kapi vs serviste degismis diye...servislerin çalisma seklini bildigimden ve araç kullanici arabasi olacagindan dolayi kaza durumunu dogrulayabilirsem "neden olmasin ki" diye sigortacimi aradim ve "hasar detayini görebiliyormusun" diye sordum...sigortacim ise "abi önceden görüyorduk hertürlü detayi, sirt millet tramerden sorgulama yapsin para versin diye ekranimizi kapattilar, su anda görebilmemiz için tek seçenek araci satin alman ve asbis numarasi ile poliçe kesmem..baska türlü gözükmüyor hiçbirsey...

simdi düsünün, satici dogru konusan birisi degil de hirsizin teki olsa, abi ikinci hasar tampon degisti diye bizi keklese, bi sekilde alsak araci tramere güvenip..hooppp patladi bi tarafimizda..

tramer sistemine çok ama çok acil bir sekilde maddi ve manevi sorumluluk yüklenmesi gerekiyor. 4 tl yi alip hiçbir seyden sorumlu olmamak..oh ne ala memleket..

bence borusana gidin ve araci expere sokun,exper sonucuna göre fiyatta indirim ve değisim mutlaka yapacaklardir. mağdur edeceklerini sanmam..

tekrar geçmis olsun

edit: ayrıca tramet kaydı da çok inandırıcı gelmedi bana açıkcası..iki kapıyı bugün renoda-hondada-vw de bile değiştirsen 4000 tl ye çıkamazsın..özel servis bile olsa...bence başka bir iş var, ya tutar doğru değil çok daha fazla bir hasar tutarı var, ya da hasar 2 kapı değil, çok daha az...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 27 Nisan 2016; 10:50:46 >

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    her konuyu iç edip şanzıman muhabbeti yapan dsg kullanmayan birine ancak

• cagrimir kullanıcısına yanıt
    bu söylediklerini onlardan yazılı bir şekilde onaylayarak alın ve direk mahkemeye gidin kusurlu aracı bana kusursuz bir şekilde sattılar diye hileden dolayı aracın bedelini geri alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.