Şimdi Ara

Borusanın BMW Premium Selection Adı Altında Beni Kandırması (Mağduriyetim giderildi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
5
Favori
5.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Siz arabayı satın alırken ilgili Aracın ekspertiz raporuna imza atmışsınızdır muhtemelen. Geçenlerde dod dan araç alan arkadaşa Eksper raporunu imzalattılar oradan tahmin ediyorum.

Eğer imzaladığınız raporda Kapılar ile ilgili bir bilgi yoksa bir avukat ile işi bitirin. Raporun bir örneğinin sizde olması Lazım. Kontrol edin. Gayet kolay çözersiniz hatta epey Karlı olur sizin için.

Edit: aracı iade almışlar, sorununuz çözülmüş , geçmiş olsun. Ben prensip olarak bana kazık atmış bir bayiden ,hatta aynı markadan alışveriş yapmayı tercih etmezdim muhtemelen.

Borusan ın ikinci el kısmı ile sıfır araç kısmı çok farklı. Ayrı firma gibi. Kapının çok iyi işçilikle yapıldığını söylediler. Gözden kaçmış dediler. Ayrıca ben bu araç ile 5.000 km yaptım. Sağ far çatlak. Ona rağmen aynı fiyattan aldılar. Normalde almazlar diye düşünüyorum. Ben ekspertiz raporuna imza atmadım. Ben teslim alırken imza attım oda ön kaputta ufak bir boya vardı. O yapılmıştır, başka bişi yoktur diye. Onuda onlar aldı zaten. Bende değil. Adamlar mağdur ettik dedi. Özür dilediler. Bende dava açmaya yanaşmadım açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Siz arabayı satın alırken ilgili Aracın ekspertiz raporuna imza atmışsınızdır muhtemelen. Geçenlerde dod dan araç alan arkadaşa Eksper raporunu imzalattılar oradan tahmin ediyorum.

Eğer imzaladığınız raporda Kapılar ile ilgili bir bilgi yoksa bir avukat ile işi bitirin. Raporun bir örneğinin sizde olması Lazım. Kontrol edin. Gayet kolay çözersiniz hatta epey Karlı olur sizin için.

Edit: aracı iade almışlar, sorununuz çözülmüş , geçmiş olsun. Ben prensip olarak bana kazık atmış bir bayiden ,hatta aynı markadan alışveriş yapmayı tercih etmezdim muhtemelen.

Borusan ın ikinci el kısmı ile sıfır araç kısmı çok farklı. Ayrı firma gibi. Kapının çok iyi işçilikle yapıldığını söylediler. Gözden kaçmış dediler. Ayrıca ben bu araç ile 5.000 km yaptım. Sağ far çatlak. Ona rağmen aynı fiyattan aldılar. Normalde almazlar diye düşünüyorum. Ben ekspertiz raporuna imza atmadım. Ben teslim alırken imza attım oda ön kaputta ufak bir boya vardı. O yapılmıştır, başka bişi yoktur diye. Onuda onlar aldı zaten. Bende değil. Adamlar mağdur ettik dedi. Özür dilediler. Bende dava açmaya yanaşmadım açıkçası.

Dava açılmadığı tabii ki iyi olmuş. Sonuçta süreç uzadıkça uzuyor bu ülkede malum. Ama şunu net söyleyeyim, yargıya taşınsa Emin olun Verdiğiniz parayı fazlası ile alır , üstüne de bütün Avukatlık masrafını ödetmiş olurdunuz. Ki zaten onlar da bunu gayet iyi bildiklerinden hiç uğraştırmamışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Km dusurulmustur,koltuklara ve direksiyona kilif takiliyor anlasilmiyor

• quote:

Arkadaşlar borusan avcılardan 29 şubat tarihinde BMW 118i mayfest edition 2015 model aracı satın aldım. Aracı 5 mart ta teslim aldım. Tramer de sorgulattığımda, tramer temizdi. Hiç bir şey yoktu. 23 martta ufak bir kaza yaptım ve araç mini onarıma gitti. Kaskom sompo japan mini onarımları tramere giriyor fakat sonraki yıl primden düşüyordu. Gelgelelim ben 3 gün önce aracı sorgulatayım dedim plakadan, bir baktım 4.000 liraya yakın hasar gözüküyor. Sonra hasarın detayına girdim. Sol iki kapı değişmiş. Hemen bana aracı satan, satış temsilcisine ulaştım. Bana dediği, trameri temiz gözüküyordu satış gerçekleştiği zaman, şimdi düşmüş olabilir. Siz bunu ekspertiz e sokmuyor musunuz? Diye sordum. Büyük ihtimalle gözden kaçmış. Aracı getirin tekrar ayrıntılı ekspertize sokalım. Dedim ben size güvenmiyorum. Ne biliyim kapıyı değiştirmeyeceğinizi. Aracı getirmeden bişey yapamayız diyorlar. Mağdur ettiklerini kabul ediyorlar. Satışçı yönetime ekspertiz raporunu sunmam lazım diyor. Yoksa bişey yapamam.
    Bu aracın önceki sahibi sixt rent a car, bu adamları arayıp kaza ile ilgili bilgi sordum, bizde öyle bir araç yok dediler. O zamanki kazayı hdi sigorta karşılamış. Büyük ihtimalle özel serviste yapılmış. Zaten iki kapının bu kadar az rakama çıkması beni şüphelendirdi. Hdi sigortada bilgi vermiyor maalesef. Ne yapacağım bilmiyorum. Şu an iş gerekçesiyle konyadayım. Araçta yanımda. 9600 km de aldım. 15.000 e yaklaşıyor araç. Ziebartta boya koruma, tam kaput film, camlara film yaptırdım. Ne yapacağım bilmiyorum?

sorum biraz farklı olacak... renta car firması niye 9.600 km de bir aracı elden cıkarır?? bence rent aracı olsa bıle şirket içinde kullanılan bir aractı yoksa o km 109 bin olurdu 1 yılda....
    size tavsiyem morelınızı bozmayın bakalım bmw size ne hediyeler teklıf edecek ..hemen kusmeyin bakalım belki cok guzel bir teklif gelecek önünüze...

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

Arkadaşlar borusan avcılardan 29 şubat tarihinde BMW 118i mayfest edition 2015 model aracı satın aldım. Aracı 5 mart ta teslim aldım. Tramer de sorgulattığımda, tramer temizdi. Hiç bir şey yoktu. 23 martta ufak bir kaza yaptım ve araç mini onarıma gitti. Kaskom sompo japan mini onarımları tramere giriyor fakat sonraki yıl primden düşüyordu. Gelgelelim ben 3 gün önce aracı sorgulatayım dedim plakadan, bir baktım 4.000 liraya yakın hasar gözüküyor. Sonra hasarın detayına girdim. Sol iki kapı değişmiş. Hemen bana aracı satan, satış temsilcisine ulaştım. Bana dediği, trameri temiz gözüküyordu satış gerçekleştiği zaman, şimdi düşmüş olabilir. Siz bunu ekspertiz e sokmuyor musunuz? Diye sordum. Büyük ihtimalle gözden kaçmış. Aracı getirin tekrar ayrıntılı ekspertize sokalım. Dedim ben size güvenmiyorum. Ne biliyim kapıyı değiştirmeyeceğinizi. Aracı getirmeden bişey yapamayız diyorlar. Mağdur ettiklerini kabul ediyorlar. Satışçı yönetime ekspertiz raporunu sunmam lazım diyor. Yoksa bişey yapamam.
    Bu aracın önceki sahibi sixt rent a car, bu adamları arayıp kaza ile ilgili bilgi sordum, bizde öyle bir araç yok dediler. O zamanki kazayı hdi sigorta karşılamış. Büyük ihtimalle özel serviste yapılmış. Zaten iki kapının bu kadar az rakama çıkması beni şüphelendirdi. Hdi sigortada bilgi vermiyor maalesef. Ne yapacağım bilmiyorum. Şu an iş gerekçesiyle konyadayım. Araçta yanımda. 9600 km de aldım. 15.000 e yaklaşıyor araç. Ziebartta boya koruma, tam kaput film, camlara film yaptırdım. Ne yapacağım bilmiyorum?

sorum biraz farklı olacak... renta car firması niye 9.600 km de bir aracı elden cıkarır?? bence rent aracı olsa bıle şirket içinde kullanılan bir aractı yoksa o km 109 bin olurdu 1 yılda....
    size tavsiyem morelınızı bozmayın bakalım bmw size ne hediyeler teklıf edecek ..hemen kusmeyin bakalım belki cok guzel bir teklif gelecek önünüze...

Arabayı aynı fiyattan geri almışlar zaten.

• Helâl olsun Borusan'a...Hiç uğraştırmadan hatasını kabul edip aracı aynı paraya geri alacak bir babayiğit kalmadı artık bu ülkede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Doğuşa zırtpırt lafı çakanlar Borusan'a da 3-5 laf eder herhalde.
    Geçmiş olsun.

Borusan ile doğuşu aynı kefeye koyan sen. Son edit ten sonra ne diyeceksin merak ediyorum

• Niye 118 i one edition aliniyor ? Ara motor piyasasi zayif,vergisi fazla ve yedek parca olarak 1.16 ya gore daha pahali.

Diesel 1.16d cok rahat alinir.Tupe de tam uyumlu degil 1.18 ara motorlar.Aradaki farka deger mi ? Hadi 3.16 ile 3.20 olsa anlarim.Tork,6 silindir,beygir ve motor sesi fark cok.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Niye 118 i one edition aliniyor ? Ara motor piyasasi zayif,vergisi fazla ve yedek parca olarak 1.16 ya gore daha pahali.

Diesel 1.16d cok rahat alinir.Tupe de tam uyumlu degil 1.18 ara motorlar.Aradaki farka deger mi ? Hadi 3.16 ile 3.20 olsa anlarim.Tork,6 silindir,beygir ve motor sesi fark cok.

Dostum sen bmw nin motorlarından hiçbir haberin yok galiba,ne ara motoru,ne 6 silinidiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArslanF

quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Doğuşa zırtpırt lafı çakanlar Borusan'a da 3-5 laf eder herhalde.
    Geçmiş olsun.

Borusan ile doğuşu aynı kefeye koyan sen. Son edit ten sonra ne diyeceksin merak ediyorum

Aynen öyle, önceki sayfada mağdur olmayacağını belirtmiştim
  • İşte bu yüzden kazıklanmak pahasına sıfır otomobil...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

Arabayı aynı fiyattan geri almışlar zaten.

cevabınız için teşekkürler ...işte büyük firma hata yapsa bile hemen çözüm yolu bulunmuş...

• quote:

Niye 118 i one edition aliniyor ? Ara motor piyasasi zayif,vergisi fazla ve yedek parca olarak 1.16 ya gore daha pahali.

118i 1.5 motor 3 silindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

bmw nin motorlarından hiçbir haberin yok galiba,ne ara motoru,ne 6 silinidiri

Maaş yetersiz 1997 den yukarısına çıkamıyoruz eskide kaldık

Tüpe uyumlu mu peki 1.18i ? Turbo beslemeli mi ?
  • Tenekeye 110 küsür kağıt vermek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

Tenekeye 110 küsür kağıt vermek...

Alin su elemani burdan gordukce sinirim zipliyo gecen gum golfe findik kabugu dedi bugun 1.18e teneke
    Bi insanda utanma olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

bmw nin motorlarından hiçbir haberin yok galiba,ne ara motoru,ne 6 silinidiri

Maaş yetersiz 1997 den yukarısına çıkamıyoruz eskide kaldık

Tüpe uyumlu mu peki 1.18i ? Turbo beslemeli mi ?

Evet eskiden öyleydi ne yazarsa motor oydu ama şimdi 1.18i 1.5 motor
    3.16 ve 3.20 ikiside 1.6 motor ve 4 silindir
  • Arkadaş 2000'li yılların başında kalmış.

Ara motor muhabbeti biteli çok oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş işten geçmiş hatayı kabul etmiş olsa ne olur?
    Hele neredeyse 2 ay geçmiş üzerinden maşallah ne çözüm.
    Hata olmadan önce aksiyon alacaksın sonrasında değil.
    Yani proaktif olacaksın reaktif değil. Kurumsallık böyle olur. 👍
    Ben olsam bırak araba almayı kimseye önermem artık premium selection vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: Febr

Tenekeye 110 küsür kağıt vermek...

Alin su elemani burdan gordukce sinirim zipliyo gecen gum golfe findik kabugu dedi bugun 1.18e teneke
    Bi insanda utanma olur

Saab 9000 cse seviyor o da...saab tan sonra digerleri teneke gibi gelir tabi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-doktordan-262263928/detay

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.